Mamuka nemoj mi kile niti spominjat... Znaci do 7miseca trudnoce sam dobila 7 kg i bila cila ponosna sad sam dosla na +16 stvarno ne jedem previse, mislim nije da sam na dijeti al ono jedem normalno... I nije mi jasno di je sve to otislo.... Robu svu nosim ko i u 7.misecu trudnoce jedino sam primjetila da mi je stomak bas narasta a pocela sam i oticat... Nadam se da ce porod i dojenje ucinit svoje

Hah da je meni vase muke sa kilima,ja sam jutros stala na vagu i vidjela prvi put u zivotu broj 100!! Da da 100 kg a tek 35.tjedan 😂😂 punih 20 kg sam dobila , imam ja vidisine ali 100 je ipak 100, i sta je najgore od svega ni najmanje se ne zabrinjavam 😂 ok pocela sam dobro oticat,ima tu i vode ali kad mi se jede ja jedem, nema toga ko bi me zaustavio 😂
Ali stomak je kao da blizance nosim

url=https://daisypath.com]
Mamuka ja sam sad na +16 (katastrofa) 😱 Al s tim da u zadnjih 3 tjedna nisam dobila ni kilu,tak da mi uopce nije jasno,a mislila sam da ću dobit najviše u tom zadnjem periodu!! Inace sam se prije trudnoce dost udebljala jer sam se naglo ostavila sporta (imala sam dvije velike ozljede pa sam prestala) i tu su se kile počele skupljat,ja sam morala ograničit kretanje a papala sam isto 😅
Hedgehog da ja sam petkom,mislila sam reko možda se i sretnemo al očito nis od toga,al zato možda i rodilištu 🤗
Bbrletic miškica mala medena 😍😍
Sanjchi mi mislile ti rađaš,a ono ti kupuješ mesinu 😂😂
-pitanje za iskusnjare:to prodisavanje trudova,dal se teško opustit i disat za vrijeme truda!! Uvijek nekak imam filing da kad nas nes zaboli da se ukocim i prestanem dosat dok bol ne prođe 😂 Dal je bol kod truda drugačija pa te tijelo traži da dišeš,Tj koliko se teško opustit i disat? (Oprostite ak je pitanje glupo) 😂Ne znam kak bi ga uopce postavila Haha!!

I još jedno pitanje-dal je vas znalo bolit dole kod jajnika?
Mene strah svega jer ja (sreca u nesreći) nemam i nisam nikad imala menstrualne bolove i Neam blage veze kakav je to filing i zat me strah da neću znat prepoznat trudove!! Jaooo sto muka 😅😅

Hope prodisavsnje trudova je meni bilo dosta tesko ali sam uspjela, puno znaci kad dises jer opskrbljujes misice kisikom!
Meni je kuma bila na porodu pa me ona cijelo vrijeme tjerala i dosta je pomoglo, osim na kraju kad krenu najjaci trudovi ne znas ni gdje si a di tek da dises 😂😂

A trudove ces sigurno prepoznati, ja sam se isto bojala da necu!
Meni iskreno nisu bas jako podsjecali na menstrualne, bol mi je pocinjala nisko u leđima pa je prelazila naprijed u trbuh i bila je prilicno jaka tak da sam znala da je to to

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji