Hvala ti Barbs, nadam se da ce sad proraditi :) je, mazem se al onak malo se mucimo jos jer je na cici sat vremena a onda pocnd plakat pa su mu dali malo ad jer jos nije kakio! Jel to normalno????inace je predivan djecaci i dobar.
Cure koje ceka porodaj, da bude sta prije i sta brze ;))) :*** ne uspijem vise sve pohvatat od njega svako malo me nes prekida.
Yel ne znam sta bi ti rekla nije pametno da te rezu jer ako te budu ko mene u porodu (4 sava imam) plus to, nece ti bit lagano. Savovi malo zatezu al u kombinaciji s ovim tvojin mislim da ce bit nezgodno skroz... Ne bih ti bila u kozi.
Sad mi babica kaze da je kod nje na presvlacenju i adu kakio ...zasto meni nije kakio ne znam.ah...
Belle sretno i javi kako je prošlo?
Mamuka na koliko si ti svoje zaštite za prečke prala? Ja htjela na 60, ali me strah bilo 😂
Cure zasto meni neda to promjeniti, sve napravim, kopiram i zalijepim pod potpis i on meni opet vrati ovaj stari 😭😭😭
Mamisita čestitke na bebici, sad se lijepo mazite i pazite znam da se sad posebno osjećaš 😊😊
Ana hahahha…mislim da nitko nebi srijedu…bilo bi cudno…al sta sad, Boze moj…bar nikad na rodendan nebi morali u skolu nit bi radile na rodendan😁😂😂😂
Hehehe,da ajde barem nesto dobro u tome😁al opet,bolje ne..haha..veli MM da cu ja sigurno pocet u utorak,a zavrsit tam iza ponoci 1.11.😁😁
Ja sam se zarucila 1.11 prije 3 godine, i bas je fora jer svi umiru od smjeha kad dragi prica kako nigdje taj dan nije moga nac cvijece,jer naravno nista ne radi. Onda su ga sprdali da kako nije moga nac da je samo na groblje treba ic 😂😂😂😂 sreca pa je u zadnji cas nasao valjda jedinu cvjecarnu u gradu koja je radila jer bi inace dobila prsten i cvijece sa groblja 😂😂😂😂
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji