Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    26. Listopad 2017. 12:41

Ej komadi,kak ste kaj?
    Cure koje su imale preglede danas kak je prošlo? 
    Ja isto toliko osluškujem svoje tijelo i svaku promjenu registriram i pokušavam shvatit kaj ona znaci,meni je bol u leđima konstantna!! Kaj se tiče bolova i trbuhu dole nisko kao da trebam na wc al nije često,nego zna boljet al ne sa nekim razmakom nego copi pa boli neko vrijeme i onda prestane,tak da ja Neam pojma dal uopce imam te lažne trudove! Od tolikog osluškivanja svog tijela otupila sam i vise nis ne znam 😅
    Bas me zanima u petak kaj će mi rec na kontroli!
    Netko je pisao da osjeća bolove u zdjelici,također i ja,i Nemrem na jednom boku lezat duže od 10 min,bole me i prepone i osjećam pritisak dolje,pogotovo kad sjedim na wc-u
    Eh sto muka 😂

Barkleys
    26. Listopad 2017. 12:50

Joj ti bolovi, nadam se da će uskoro prestatiiii. Svako jutro bol u zdjelici i preponama ko da je traktor prešao preko mene. Bude mi bolje čim se ustanem (a rijetko uspijem iz prve ) i ono malo prohodam. Ja za sad nemam nikakve bolove u leđima, niti menstr.bolove. Osjetim više puta tijekom dana kako mi se trbuh stvrdne i onda se malo prepadnem. Ali to brzo prođe i zapravo ne boli. 

Danas idem napokon u DM po pelene, ne znam zašto sam s tim toliko odugovlačila....Koliko ste vi paketa pelena broj 1 ( 3-5 kg) uzeli za prvu ruku? Ne bih htjela se zatrpati zalihama... ali malo sam škicala po jesenskim bebama, one mijenjaju i po 10 pelena dnevno!  

mc_mouse
    26. Listopad 2017. 12:59

Ja bila na pregledu. Jao opet je spavao na CTG-u... pa sam ga budila kažiprstom sam ga bola 😂 Da bi onda toliko lupio da su mi sve trake od Ctg-a frknule pa sam morala rukama držati da nalaz bude dobar (sestre nije bilo na vidiku) a njemu je vec umemorirao otkucaje srca na 60 jer je sve poremetio s tim udarcem. Pa dok sam ja pohvatala to sve na mjesto, vec sam mislila da ćemo morati ponoviti nalaz. Kakav bandit 🙈 Zatvorena sam. Mjerili su mi zdjelicu: 25/27/30 - sta god to značilo. Za tjedan dana opet kontrola. Bolove isto imam kao i vi. Em sve škljoca kad se okrećem. Bole prepone. Kukovi. Uh. Proci ce 😃 E Sanjchi vec sam navikla da si tu. Sve ce mi bit čudno kad napišeš da si rodila 😂😂😂😂

luce <3
    26. Listopad 2017. 13:01

Hedgehog ja sam za pocetak uzela 2 paketa pampers premium care br 1 lako mi se muz zaleti kad zafali

mc_mouse
    26. Listopad 2017. 13:02

Hedgehog ja sam uzela jedinicu jedno ono veliko pakiranje od 88komada i dva mala od 22. 

mc_mouse
    26. Listopad 2017. 13:04

Evo mojih zaliha pelena 😂😂😂😂

luce <3
    26. Listopad 2017. 13:06

Mc_mouse ti si se ozbiljno pripremila sa pelenama

mc_mouse
    26. Listopad 2017. 13:07

Luce sta da ti kažem, žena od akcije 😂😂😂

mc_mouse
    26. Listopad 2017. 13:10

Ne pada mi ih na pamet kupovati po punoj cijeni. 
    Sad sam vidjela u plodinama da su po 94/5kn. Tak nešto. Moram vidjeti sta je to 😂 Pa cu uzet jos koji paket. A ako Nedo Bog da mu ne pase nek svaki paket prodam za 100kn ja sam u plusu jos 😂😂

• sretna
    26. Listopad 2017. 13:12

Mc mouse, super zaliha 😄
    Inace cure, moj P kaka svaki, znaci svaki put kad jede! Ja samo prek noci promjenim po 5 pelena 😂 nekad se pokaka i bez obzira sto pricekam da vidim dal ce se pokakat jos, promijenim mu pelenu i opet se pokaka, za poludit!
    Sanjchi, ti nikako da rodis 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.