Cure ja vas tu i tamo pratim i stvarno mi glupo da se onda nakon tolko vremena nadovežem.. Čestitam curama koje su dobile predivne anđele..i vama majkama i vašim bebicama želim sve najbolje u životu..meni je danas termin al eto ništa..bila sam na pregledu u bolnici i usput upoznala Sanjchi uzivo😊
A cure koje moraju roditi..njima zelim da budu hrabre i ponosne majke..pusa svima 😘😘
Bbrletic, meni se ne zuri, kad se sjet pelena i flasica, dobro je dok je unutra, nosim ga di god idem hahahaha
Bome da ja sam uspjela danas u pet rucat jer je stalno na cici na kraju meso u ruku i jedi😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
SAAAANJCHIII
JOS NIIISTAAAAA????
P.S. je netko rodiooo?? Upadam ko padobranac...
P.P.S kako steee????
Evo i moje trbušine! Još 23 dana! Pa ću spavati ponovo na trbuhu! Makar i tih jadnih 2-3 sata! :) :) :) :)
Ma nije, ne kuži se toliko sad na slici, ali ruke i noge su mi tanašne, ali ja sam mala pa mi je baš i skočila bušaaaa XD
Da vas pozdravimo. 😊 Nije nas dugo bilo. Nadam se da ste svi dobro. 😊
Da vas pozdravimo. 😊 Nije nas dugo bilo. Nadam se da ste svi dobro. 😊
Ajmeeee ato je presladak Noah❤😍😍
Misic mali…kako je? Kako si ti?
A snalazimo se kako god znamo. Dobro pa imamo pomoc. 😊
Po noci nas malo drzi budnima nece da spava. Dok je preko dana predobar 😊 I stalno kao da je gladan. Kad mu dam jesti jede kao da nikad nije jeo, a onda dosta toga izbaci nazad. Pa s time malo mucimo se. Al dobro mozda nam jos treba da uhvatimo neki ritam. Posto smo malo duze bili u bolnici.
A odkad smo dosli kuci i ja sam bolje savovi manje bole. Tamo mi se sve upalilo jel non stop ustani ovo ono,nisam puno mogla mirovati.
Sortiraj odgovore
Najstariji