Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    26. Listopad 2017. 13:19

mc_mouse

Evo mojih zaliha pelena 😂😂😂😂

Genijalno! Ma kad nemam mjestaaa....   

Barkleys
    26. Listopad 2017. 13:22

sretna

Mc mouse, super zaliha 😄
    Inace cure, moj P kaka svaki, znaci svaki put kad jede! Ja samo prek noci promjenim po 5 pelena 😂 nekad se pokaka i bez obzira sto pricekam da vidim dal ce se pokakat jos, promijenim mu pelenu i opet se pokaka, za poludit!
    Sanjchi, ti nikako da rodis 😄

No krasno , koliko ti pelena promijeniš u danu? cca? Hahahahah...
    Ma ne bi ja sad neke velike zalihe uzimala, nit imam mjesta, a i nadam se babinju  ali, bar da sam prvih tjedan dana mirna. 

luce <3
    26. Listopad 2017. 13:24

Mc_mouse i ja bi vjerojatno napravila vecu zalihu ali muz i sestra me i ovako cudno gledaju sto se opremanja tice... Rugaju se sa mnom, kazu da se opremam kao da bi jedna trgovina nece radit kad rodim 😂😂

Nina2512
    26. Listopad 2017. 13:42

Curke mene su ostavili u bolnici zbog povisenog tlaka i loseg ctg-a,ostajem do poroda🙈🙈drzite fige da to bude cim prije😊😊

Aurora1611
    26. Listopad 2017. 13:54

Curke ja sam kupila jedan paket samo, poslije dobila od dm-a jedan, pampers mi nisu odgovarale one premium care, uzela helen harper jedan paket btw odlicne su! 
    Znaci samo dva paketa kupila u njezinih mjesec i pol, dobila tortu od pelena, i jos joj moja sestra donesla 2 paketa, vjencani kum isto jedan paket tak da ih imamo previse, lako kasnije kupite ako vam fali! 

Aurora1611
    26. Listopad 2017. 13:55

Ana sretno 😊 bude bebac brzo ❤️

barbs
    26. Listopad 2017. 13:56

Moram pročitati zaostatke 
    Mc Mouse, super za zalihu pelena... Ali ja npr sam kupila 1 pack jedinice i 1 pack dvojke jer nisam znala da li će te xy pelene njemu pasati i ako ne paše, odu pare i zalihe u vjetar 
    Luce, baš si zgodna!  Ja sam se k'o patka gegala pred kraj T a da mi se trbuh nije spustio 
    Kako ste miii?? 
    Je li neka rodila? 
    Moram uspavati Diega (u nadi da će mi uspjeti jer je od 9 i pol budan, ako ne i prije ), pa vas ne stignem pohvatati.
    Nadam se da ste mi sve dobro i da su vam pregledi dobro prošli 
    Kako nam je naša Sanjchi?! 

mc_mouse
    26. Listopad 2017. 14:02

Anaaa sretnoooo!!!!
    Luce a nije da nece raditi niti jedna trgovina, ali jednostavno iz principa nedam pare na Full price proizvode ako bas ne moram. Ja sam sve za bebu kupila na popustima od -30% do -90%. Bas pazim na lovu, ovako sam na 10 paketa ustedila najmanje 400kn. I nama se smiju ali mislim si pa nece nam oni to kupovati niti oni žive s našim novcima. Ne opterećuje me to 😃 Na babinje se uopće ne oslanjam jer Em nemamo bas ljudi koji ce doci, Em i ti koji dođu vjerovatno nece pitati sta nam treba, a meni se to sto donesu u 90% slučajeva nece svidjeti. Pogotovo imam diverziju na tortu i oblike od pelena sto ljudi znaju poklanjati. To ce mi valjda odma u smeće letiti. Ko zna kroz koliko ruku je to prošlo. Totalno nehigijenski.  Hedgehog ja uvijek nađem mjesta. Ovdje sam muževo izbacila van iz ormara pa da stavim pelene AHaha ali uvijek ja nađem neku rupu u našem malom stanu 😃

• Barbi13
    26. Listopad 2017. 14:20

Ana2711

Curke mene su ostavili u bolnici zbog povisenog tlaka i loseg ctg-a,ostajem do poroda🙈🙈drzite fige da to bude cim prije😊😊

Sretno bit ce sve ok,u terminu si 😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    26. Listopad 2017. 14:22

A gdje je sanjchi😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.