Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    26. Listopad 2017. 09:39

Cijelu noc jucer i danas bolovi, u ledjima i kao jaca menga, al nista jos ozbiljnije... jel tebi sta doktor govorio u vezi poroda? Ono dal ce inducirat ili ce cekat? Meni ce vjerojatno inducirat ili dat na carski zbog visokog tlaka i secera... 

• Barbi13
    26. Listopad 2017. 09:42

Jutro curke kakav party smo imale nocas Petra i ja,hodam po kuci ko zombi sa salicom kave doci ce patronazna danas i ispao nam je pupak jeeeeeee

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    26. Listopad 2017. 09:48

Vidim ja ovdje se dobro kuha kod vas sanjchi pa misa mu njegovog nemoj da sama po noci partijam sa Petrom pridruzi nam se😆😆😆😂😂😂😂😂cure to su sve pripremni trudovi prave cete prepoznat zato sam ja vec bila luda steze a ctg nista ne pokaze.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

26. Listopad 2017. 10:00

Belle, jao napisala sam cijelo pismo i na kraju ovaj vrhinski forum nije htio poslat pa uzas! Ugl, da skratim, buduci da nemam neku specificnu dijagnozu tipa secer ili tlak, doktor je rekao zasad je sve ok i porod bi trebao krenuti normalni putem, do 42.tt je termin. Ja se pouzdam da on to prati i da ce reagirat ak bude trebalo. Mene je isto ubitacno probadalo i boljelo i sad me, i dok piskim i nekad nemrem dalje hodat pa se smiri itd. Sve laznjaci.
    Nadam se da ces ti priorodno, al ako budes morala na indukciju il carski, da ce isto biti OK sve

26. Listopad 2017. 10:01

Sanjchu- drzim fige! Javi jel ima promjena!
    Bbrletic - jeeej za pupak

Belle84
    26. Listopad 2017. 11:55

Opet imam bas jace bolove u ledjima i trbuhu... ajde da oni nesto znaci, jos bi rekla nesto, super sto su tu... al znajuci da oni ne otvaraju uopce, za poludit 😩

luce <3
    26. Listopad 2017. 12:03

Evo da vas i mi pozdravimo s punih 37tt... Taman idemo na pregled.... Bas mr zanima jesam li se jos otvorila....
    Sanjchi tvoja Luce vec pocela zezat 😂 svi je jedva cekamo

Belle84
    26. Listopad 2017. 12:08

Luce bome ti se spustio trbuh 😊😘 preslatka

luce <3
    26. Listopad 2017. 12:31

Je, je ostejtim i po tome kako hodam, pocela sam se ko patka gegat, ne mogu normalno noge skupit 😂😂

Barkleys
    26. Listopad 2017. 12:32

maca1510

Mi smo isto mislili Luka ali imamo ih i previse u obitelji, ja sam isto govorila da cu kratka imena od 4 slova max.i onda na kraju bude Nikola (zastitnik pomoraca) . Mozda Yel ti budes jedna od onih koja ce kad rodi i vidi dijete tocno znat kako se treba zvat.

Ajme predobro! Mislim, super je što za vas ime ima posebno značenje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.