Cijelu noc jucer i danas bolovi, u ledjima i kao jaca menga, al nista jos ozbiljnije... jel tebi sta doktor govorio u vezi poroda? Ono dal ce inducirat ili ce cekat? Meni ce vjerojatno inducirat ili dat na carski zbog visokog tlaka i secera...
Jutro curke kakav party smo imale nocas Petra i ja,hodam po kuci ko zombi sa salicom kave doci ce patronazna danas i ispao nam je pupak jeeeeeee
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Vidim ja ovdje se dobro kuha kod vas sanjchi pa misa mu njegovog nemoj da sama po noci partijam sa Petrom pridruzi nam se😆😆😆😂😂😂😂😂cure to su sve pripremni trudovi prave cete prepoznat zato sam ja vec bila luda steze a ctg nista ne pokaze.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Belle, jao napisala sam cijelo pismo i na kraju ovaj vrhinski forum nije htio poslat pa uzas! Ugl, da skratim, buduci da nemam neku specificnu dijagnozu tipa secer ili tlak, doktor je rekao zasad je sve ok i porod bi trebao krenuti normalni putem, do 42.tt je termin. Ja se pouzdam da on to prati i da ce reagirat ak bude trebalo. Mene je isto ubitacno probadalo i boljelo i sad me, i dok piskim i nekad nemrem dalje hodat pa se smiri itd. Sve laznjaci.
Nadam se da ces ti priorodno, al ako budes morala na indukciju il carski, da ce isto biti OK sve
Sanjchu- drzim fige! Javi jel ima promjena!
Bbrletic - jeeej za pupak
Opet imam bas jace bolove u ledjima i trbuhu... ajde da oni nesto znaci, jos bi rekla nesto, super sto su tu... al znajuci da oni ne otvaraju uopce, za poludit 😩
Evo da vas i mi pozdravimo s punih 37tt... Taman idemo na pregled.... Bas mr zanima jesam li se jos otvorila....
Sanjchi tvoja Luce vec pocela zezat 😂 svi je jedva cekamo
Je, je ostejtim i po tome kako hodam, pocela sam se ko patka gegat, ne mogu normalno noge skupit 😂😂
Mi smo isto mislili Luka ali imamo ih i previse u obitelji, ja sam isto govorila da cu kratka imena od 4 slova max.i onda na kraju bude Nikola (zastitnik pomoraca) . Mozda Yel ti budes jedna od onih koja ce kad rodi i vidi dijete tocno znat kako se treba zvat.
Ajme predobro! Mislim, super je što za vas ime ima posebno značenje
Sortiraj odgovore
Najstariji