Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    25. Listopad 2017. 20:29

Mom tvoj mali princ je prekrasan 😍

barbs
    25. Listopad 2017. 20:45

Mom, bas je slatki!  I imamo istu pidzamicuuu 
    Odmaraj kod kuce i iskoristi pomoc! 
    Sanjchi, neka neka... samo ti skupljaj 

Aurora1611
    25. Listopad 2017. 20:47

Sanjchi to ti je specijalizantica dr Batinjanin bila mi je ok na pregledu! 
    Noah je pravi mali frajer ❤️

Belle84
    25. Listopad 2017. 20:53

Sanjchi koji je plan sad kod tebe? Hoce te inducirat ili ce cekat?

25. Listopad 2017. 21:22

Hvala curke 😊
    Barbs lidl zakon 😁😁

• Barbi13
    25. Listopad 2017. 22:59

sanjchi255

Aurora i meni je OK, salila se s nama…donio mi dragi oko 7 iz megica hambi i pomes i sladoled i sjedimo vani tamo kod lifta i jedemo i naide ona i smije se: dijabeticka vecera? 😂😂
    Belle, nitko jos nista ne spominje….vidjet cemo…sutra cu jos pricekat pa cu pitat u petak doktore…

Hahahaha a nasa sanjchi udri po hamburgeru....dijabeticka vecera😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    25. Listopad 2017. 23:11

Hahaha da, ona je super 😊
    Da su barem svi takvi!! 
    Luce se neda, bude ona sutra 😉

Hope
    26. Listopad 2017. 00:13

Sanjchi kak to uopce funkcionira kad si u bolnici i Oces izac van na klupicu ili do kioska,možeš bilo kad ili u neko određeno vrijeme? Dal moras konstantno bit u sobi ili možeš šetat al kad su vizita i doručak,ručak i večera moras bit tu..oprostite ak mi je pitanje glupo al nisam nikad bila pa me sad zanima!! 🤓
    Ja u petak na kontrolu,bas me zanima kaj će mi rec i dal se kaj promjenilo 🤗
    Mom maleni je presladak,koliko kosice 😍😍

• Mamuka
    26. Listopad 2017. 01:33

Mom presladak dečko! 😊
    Joooj cure mene čini mi se priprema na skorašnji porod. Prepone rasturaju, mali mi je stiska sve unutra šta se stisnut da, pupak napet ko puška al ne može van, oticem ko kakva baba, spavanje po noći ne bas najbolje (trenutno sam ko sova).... samo čekam petak da vidim jesan se imalo otvorila. Ako ne poduzimam sve mjere za tiranje “podstanara” van. Večeras sam brisala pod na kolinima pa valjda i to nešto pomaze🤣

maca1510
    26. Listopad 2017. 06:14

Mamuka- a jesan se nasmijalal,vec te zamisljam s trbuhom do zuba i di brises pod na koljena, ko trudna pepeljuga 😂😂😂
    Yel- evo nisi jedina budna, samo ja sam spavala od 9 do sad pa mi je jasno zasto sam budna. 
    Nezz nista u vezi tih bolova posto mi je i samoj prvo dijete ali svakako ako se ponavljaju ja bi na tvom mjestu isla to pogledat,pogotovo sta ti je bolnica daleko da nebi neda Bog rodila na putu do tamo. 
    Bolje sprijecit nego ljecit
     Ali sigurno ce ti neko znat bolje rec, neko ko je to vec prosa.
    Ja sam jucer spremila torbu za rodiliste i oprala svu robicu djecju pa nek je spremno. Sad me samo uzasno kukovi bole na koju stranu legnem da legnem. Morat cu malo primirit samo da izdrzim u komadu dok se muz vrati🙈

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.