A Luce je sigurno cekala Gibonia
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sanjchi…bas ti je veselo u bolnici...definitivno dani za pamcenje😂😂😂
Yel...drz se! Cim smognes snage bjezi id tamo s dragim ili bez😊
Ja sam odradila zadnji pregled kod svog ginica. Nazalist ovaj put bris nije dobar...imam streptokok i glupu candidu sto nisam nikad u zivotu al ajde...popit cu klavocin i vaginalete staviti 3 pa cemo vidjeti kaj ce biti. Pregled u trudnickoj za tjedan ili 10 dana😊
Inace beba je ok, po uzv treba stici oko termina, ima oko 2500 g sto je manje nego prosle moje bebe al jos stignu dobit puno😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mc Mouse, istina
Sanjchi, hahahaha, legenda od muža. BTW NARUČILA SAM DEKICUUUU!!!! Za 5-10D će biti gotovaaaa!!! Čekajući moju sestru, dekica nikada ne bi došla!
Jer sam njoj rekla neka mi ju kupi. Prvo sam htjela ručnike, ali njih sam dobila i u babinje, pa sam joj rekla dekicu i čekam i čekam i čekam... Diego bi narasao i ništa od dekiceeee
Yel pa sta oni nisu imali svoj neki kauc il nes? Ti si iz kuce svojih roditelja donijela kutnu garnituru? Jel zna dragi da palis odande ili ces samo otic? Prije ili poslije nego se beba rodi?
Brbs zar niste vi cure komentirale prije koji mjesec kako su nehigijenske pelene iz torta pelena jer ih navodno slazu kako ko stigne u bipi i dmu i da je bolje kupit zatvoren pack? Ne znam, samo pitam, tak mi ostalo u sjecanju nesto
Sanjchi, bas ce ti ostati lijepe uspomene iz rodilista!!! :) predobro!!!
KleaIva, uuuffff, grozno... Ali ništa što se ne može srediti. NARAVNO da stigne još dobiti na kilaži.
Yel, eto, sama sebi si napisala gore što bi trebala učiniti... Sada je sve na tebi, naravno!
Barbs, sori nisam misla konkretno ti al mi je ostalo da je netko nesto pisao, nemam pojma vise hahaha trudnicki mozak! Ja sam kupila jedan mali pack pampers premium care a ostalo cu po potrebi ima ducana ne znam im broja hahahahah pa cemo vidit dan po dan
Kleaiva jao grozno za ovo!! Koji si ti tt? Nadam se da ce se rijesiti!
Ana i ti imas poviseni tlak kao ja… i mene su ostavili zbog tlaka. Kolko ti je bio?
Ejj Belle,tlak je bio 130/90,al su bili i slabiji otkucaji srca na ctg-u..jesu tebi spominjali carski rez zbog tlaka?ja si bas mislim da ce me mozda na carski ako se ovo dvoje ne popravi
Sortiraj odgovore
Najstariji