Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    26. Listopad 2017. 16:23

Ajme Sanjchi tebi je odlično tamo. Pa svaki dan nešto zanimljivo. A Lucija možda sad i odluci izaći kad je Gibo bio😂
    I da, vidiš da i on kaže da je bolje nego u St. Hahahaha O mati moja mila ispadosmo najgora rupčaga a rodilište novo. Samo nam fali valjda još toliko kreveta i doktora i sestra koliko već doli ima. 😱
    Yel e ovo je stvarno al stvaaaaarno bezobrazluk na n-tu. Nisam inače svadljiva osoba i radije se povučem nego se raspravljam s budalama, al mislim da bi rekla ne, ja sam ju kupila i ja sad tu odmaram, a na slobodno mjesto naravno možete sjest. Pa jeb.. mi sve ko ga ne bi sakom zaviznio. Užas! Trudna do zuba čistiš mu garažu a on iz šetnje dodje umoran pa još te potira sa kuta koji si ti kupila da on može guzicu izvalit. Ajme Yel da si mi sestra ja bi te od tamo za kosu odvukla. 😡😡
    E bas me razljutilo! Tlak mi je 300!
    Nažalost ništa ti od toga ne znam. Drage volje bi ti rekla al bas nisam u tome. Al najbolje idi u ured grada i raspitaj se. Šteta šta si minjala adresu jer stvarno nije za živit sa ovakvom postavom.

Nina2512
    26. Listopad 2017. 16:26

Mamuka

Mc_mouse bome si napravila zalihe za 3 miseca bar. 🤣
    Ja nisam 1 uopće kupovala jer ako je beba preko 3kg može i 2 pa sam sad na sniženju u Konzumunuzela pampers premium 2 i 3 po 1 paket. Ko zna oce mu bit te dobre uopće.
    Uostalom s micicom sam imala takvo stanje da cim je njoj pelena na knap odman promace. Tipa 3 ide 6-9kg (ako se dobro sican a vjerojatno nisam 😂) i ona je sa 6 već prelazila na 3 jer bi joj 2ica puštala. Ta mala je kakila ko grlica, 5-7 puta dnevno al ne ono da je to nešto mrvicu nego svaki put je to bilo pravo kakanje. Ne uvik puna pelena al solidno. Trošili smo pelena i pelena al smo ih stvarno hrpuuu dobili i mislim da smo kupili samo par paketa na početku a do nekih 7-8 mjeseci smo bili mirni s tim sto smo dobivali. Naravno neke nisu bile bas dobre pa smo njih kombinirali s onima boljim. Tipa po danu te lošije a po noći bolje. I kad negdi idemo stavimo bolje.
    Ana zašto ctg nije dobar? Jel imas i dalje na sebi ctg ili samo 2 puta dnevno prate?
    Nadam se da nije ništa strašno a taj ctg je već par cura imalo problema pa na kraju ipak sve bude dobro. Držim fige da se sto prije mazite😊
    Luce sritno na pregledu! Javi nam stanje😉
    Stomak ti je ko kod mene. Ovako kad imam majcu neku siru bas izgleda nisko. Sinoć sam se sestrama morala preko video calla pokazat pa su rekle da sam ooooogromna i da stomak ko da se odvaja od mene. 😂😂

Bili su smanjeni otkucaji srca..od 120 do 160..inace su mi uvijek bili od 130 pa do 160..sad sam upravo opet radila i opet je isto ko ujutro..vidjet cemo sto dr veli

Nina2512
    26. Listopad 2017. 16:27

Imam danas dosta ceste bh kontrakcije,jesu to mozda lazni trudovi?moram sutra dr bas pitati 

26. Listopad 2017. 16:41

Ana, zar nisu 120-160 normalan interval otkucaja srca? Meni su uvijek u tom rasponu, stavljala sam i slikice prije. Sanjchi i ja.
    Yel, zelim ti svu srecu sto god odlucite i kako god odlucite ti i tvoj dragi!

Belle84
    26. Listopad 2017. 16:51

Ana to nije tako povisen tlak, meni je bio puno visi, al to samo na pregledu, doma mi je uvijek ok...mjerim 4x dnevno... rekao mi je doktor da necemo prelazit termin zbog tlaka, e sad sta to znaci ne znam, mozda indukcija a mozda carski. Uglavnom, rekao je da me nece pustat u 41.tt (njemu to znaci cim navrsim 40 tjedana ulazim u 41.tjedan)... dakle do srijede cu rodit... ako mi da na izbor izabrat cu carski jer se ne zelim zezat s tim tlakom, moze mi bit samo gori jos na porodu i naprezanju

barbs
    26. Listopad 2017. 16:54

Ja sam s tatom danas pričala kako ne valja ulagati u tuđe... 
    Čekaj, Sanjchi, vi imate TV? 
    Mamuka, nisi zadovoljna sa rodilištem iz ST-A? Ja se nadam da ću slijedeće roditi u novom  Nije loše ovo u Puli, aliiiiiiiiiii su moja mama i sveki rekle da je rodilište ostalo ISTO kao onda kad su one rodile... Mama je mene rodila '90, a sveki šogorra 92. 

Nina2512

mamisita27

Ana, zar nisu 120-160 normalan interval otkucaja srca? Meni su uvijek u tom rasponu, stavljala sam i slikice prije. Sanjchi i ja.
    Yel, zelim ti svu srecu sto god odlucite i kako god odlucite ti i tvoj dragi!

Pa i ja mislim da jesu,bar bi trebali biti..a ne znam vise iskreno nista,mozda su mi se smanjili u odnosu na prije pa me zato ostavio tu

Belle, drzim fige da bude sve odlicno!

barbs
    26. Listopad 2017. 17:06

Belle, držim fige da sve bude ok! 

Nina2512
    26. Listopad 2017. 18:03

Belle i ja bih onda radije carski ako cu i dalje imati problema sa tlakom..najradije bih izbjegla indukciju,al posto mi je u ned tocno termin sad bih pristala na sve samo da cim prije rodim i budem manje tu😊

Cure inace tu u Petrovoj je cisto dobro,hrana je fina,dvije smo u sobi (ostale sobe u hodniku su samo za jednu osobu pa su te cure same),imamo tv i kupaonu u sobi,tako da i nije tako lose,ali dom je dom❤😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.