Yel i meni je vrlo slicno nocas.. od 3 sata me boli, ali mene boli vrlo nisko. Ponekad stegne u podrucju jajnika, nekad po sredini gdjw su valjda crijeva..ali samo donji dio trbuha. Dosta je jako i tako me jos nije boljelo.. pa sam isto u sto muka. A jucer zatvorena na prgledu, nikakvih naznaka nema.. sta je ovo, ne znam,
Ali nije mi svejednp jer muz ode na put bas sad..
Yel ja sam punoh 36.. dnas 36+1 definitivno ne bi jos.. ali mislim nekako da je ovo povezano s probavom i /ili rastezanjem dole... (nadam se).. ako potraje tijekom dana, mogla bi u bolnicu
Muz se vraca u nedjelju
Nas 3 smo taman terminuse, ajde Luce nemoj da te preduhitre nasi momci (Mrvice nezz sta ti nosis al znam da su decki kod mene i Yel u pitanju)
url=https://daisypath.com]
Mi smo isto mislili Luka ali imamo ih i previse u obitelji, ja sam isto govorila da cu kratka imena od 4 slova max.i onda na kraju bude Nikola (zastitnik pomoraca) . Mozda Yel ti budes jedna od onih koja ce kad rodi i vidi dijete tocno znat kako se treba zvat.
url=https://daisypath.com]
Nas 3 smo taman terminuse, ajde Luce nemoj da te preduhitre nasi momci (Mrvice nezz sta ti nosis al znam da su decki kod mene i Yel u pitanju)
I kod mene decko 💙
Yel ja vec 5 dana imam bolove kao jaka menga u trbuhu i donjem dijelu ledja. Jucer sva sretna isla na pregled UVJERENA da su me bar malo otvorili ti bolovi ali nista. Skroz sam zacementirana. Kaze doktor to su pripremne kontrakcije koje ne utjecu na grlic. 😩 a bas sam se ponadala...
Yel trudovi nisu jer trudovi ne drže konstantno. Znaci oni bole tipa minut i puste. Bar je meni tako bilo. Doduše meni je puka vodenjak pa su tek za 3 sata počeli lagani trudovi a ubrzo su mi siknili drip na max tako da možda nisam najbolja za te upute ali svagdi piše da trud boli tipa minut. A pod dripom mi je bilo tako, cca minut jakih menstrualnih bolova. Ledja me nisu bas nešto bolila.
Vjerojatno je to od dodatnog širenja zdjelice i svega ostalog. Ja nemam tih bolova, mene samo prepone bole i to uglavnom kroz jutro dok se ne zagrijem i navečer kad se umorim.
Maca mislim da je netko gleda kako to izgleda i bi se lipo nasmija jer sa ovom stomacinom se po podu koprcat..., kao sto rekoh, ko krizanac tuljana i kita sam. 🤣
Tebe kukovi bole vjerojatno od razdvajanja i pritiska bebe. U 1T sam ludila s tim jer za 5 min ležanja bi me počela bolit ta strana tj kuk a na ledja nisan mogla nikako.
Al dobro, još samo malo pa ćemo kukat za druge stvari. Kad razmislim možda je ovo još uvik lakse 🙈
Jutro! Sanjchi, jos malo izdrzi! Bude ona bas na vrijeme, sve je to normalno! Drzi se!
A imala sam sve sto cure tu opisuju, to je sve normalno, zatezanje, pisanje itd. To je sve priprema. Sad mi je ok, navikla sam nekak hodat s tim, krecem se i cekam. Jos sam zatvorena skroz.
Kak si ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji