Haha..bome sam i ja to pomislila,sad kad krenemo radat sve u jednom danu😃😃meni svi govore da cu za vikend sigurno,cijelo drustvo ide na svadbu jedne prijateljice i dok ce oni vristat (pjevat) od veselja ja cu mozda od bolova😂😂
Haha..bome sam i ja to pomislila,sad kad krenemo radat sve u jednom danu😃😃meni svi govore da cu za vikend sigurno,cijelo drustvo ide na svadbu jedne prijateljice i dok ce oni vristat (pjevat) od veselja ja cu mozda od bolova😂😂
Pa super, pošalješ jedan SMS i svi znaju da si rodila... :D :D, nazdravljat će tvojoj bebici više nego mladencima.... :D :D :D
Sad sam se sjetila (kak je bila prica o hrani) ja sam u rodilistu imala cimi kojoj je muz donesao parizer prvi dan, ona ga je 3 dana jela uz svaki obrok a kak je bilo vruce on se pokvario vec drugi dan, cijela soba nam je smrdila po parizeru! Kad je usla sestra dobila je slom zivaca, luftali smo cijeli dan 😂😂
YEL moj muz bi rekao CUCINJAK ti je to 😁
Sanjchiiiiiii, ŠTO LUCIJA KAŽE?! HOĆE ILI NEĆE VIŠE VANI?
Aurora, ja vjerujem da je našim sestrama u našoj sobi smrdilo po bureku s mesom, ali koga briga ahhahaa
Yel, baš lijepo izgleda. Nekoć sam i ja imala psa u stanu (to govorim kad sam sa svojima živjela) i stvarno mi nije bio problem djeliti kauč sa psom, ali sada.. aaajmeee A kad je Rubi bila s nama (prije nego smo joj kućicu napravili u dvorištu!) joj nismo dali da skače po kauču.
Maca, SVAKA čast tvojoj frendici... Vjerujem da nije lako, a s obzirom da sama imam frendicu koja ima sina i kćerku blizance - ZNAM da nije lako... pogotovo kad muža nije bilo.. Nama nije lako s jednim djetetom, a kamoli njima s dvoje i same Ali kako je frendica i sama rekla - OTUPIŠ
Ana, vjerujem da će onda tvoje društvo imati još jedan razlog za slavlje ako budeš rodila na dan svadbe!
Sad sam se sjetila (kak je bila prica o hrani) ja sam u rodilistu imala cimi kojoj je muz donesao parizer prvi dan, ona ga je 3 dana jela uz svaki obrok a kak je bilo vruce on se pokvario vec drugi dan, cijela soba nam je smrdila po parizeru! Kad je usla sestra dobila je slom zivaca, luftali smo cijeli dan 😂😂
YEL moj muz bi rekao CUCINJAK ti je to 😁
Plačeeem od smijeha... A ne mogu stavljat smajliće kad sam preko mobitela... :D : D :D
Sretna, mislila sam da si skinula sliku s neta!!!
Predobro!!
Hope isto tak probode dolje pa odem piskit.
Sanjchi, svega se nagledas po bolnicama, istina
Bas nije ugodno boravit sa ‘strancima’ u sobi…al sta ces
Mi napokon namontirali krevet, kutnu hitili u dnevni, sveki veli ‘to ce biti pseci dnevni boravak’, velim joj ‘pseca vam je cijela kuca’
….(kako bi je zvajznula nekad 🙄🙄🙄🙄🙄)
Super izgleda kreeveeet. Djeluje udobno!
Pseća vam je cijela kuća XD XD XD
Sanjchi pogodila si, kao da njezini mirisi nisu bili dovoljni morala je i parizerom namirisati sobu!
Rekla sam sve takve( nevezano romkinje ili ne) treba staviti u jednu sobu pa nek “mirisu” jedna drugoj!
Barbs tvoj burek je bio svjez 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji