Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    24. Listopad 2017. 15:33

Joooj, I me, mi u Puli smo stvarno imali super MENU u bolnici i ja sam se od svega najelaaaa  Samo je Diego sisao sve iz mene, pa mi je bilo još potrebno, ali imala sam puuuuuuuuuuunooooooo čokolade s boka, pa ajde ahahaha   Drago mi je što nisam jedina budna u to vrijeme..
    Sanjchi, bit će ti veselo hahaha  Samo da ti Lucija noć spava kako treba, pa lako izdvojiš tih 5 min za sebe jer kako neke imaju problema sa noćnim spavanjem, bome im ni po danu nije veselo. 

Hope
    24. Listopad 2017. 15:56

Ej curke,evo mene sa kave,vani koliko puse bi moglo otpuhat i mene (a to nije lako) 
    Netko je pitao za pregled,moj je u petak,i tad ću bit 37+6 (znaci skoro 38) i bas me zanima oce li mi Radit CTG ili će me samo izvagat,tlak,urin i vaginalni pregled!! Koliko se veselim toliko mi se neda. I već mi fali moj bebi da ga vidim na ultrazvuku,sad je već prošlo mjesec Dana od kad smo se gledali,čak sam i ja planirala kod privatnika na ultrazvuk otic da vidim dal je sve Okej!! Dal netko zna kad rade u TA ultrazvuk?
    Sanjchi meni ručak izgleda fino,ja bas volim špinat i pire 😍

Belle84
    24. Listopad 2017. 16:00

Sanjchi proteini u urinu su ti ok?

Nina2512
    24. Listopad 2017. 16:18

Curke pozdrav..ja sam danas 39+2 i jos nema bas nikakve naznake da bi moglo uskoro krenuti..bas su neke tvrdoglave te nase bebe..hehe..ugl imam pregled u cet pa cemo vidjet sto dr kaze😊

luce <3
    24. Listopad 2017. 16:36

Cure pa znate kako to u nasoj grupi ide... Nista, nista onda 2-3 bebe odjednom 😁

• Mamuka
    24. Listopad 2017. 16:45

Hahaha Luce to si u pravu. Evo ja bi mogla za vikend. Bit ću dragovoljac. Samo nek prodje pregled u petak pa mogu ic. A do tad valjda ću i torbu spremit😂
    Cure super za pregled.
    Sto se tiče plodne vode mislim da ako ti doc nije reka da ideš u bolnicu da je OK. Uostalom već si 9. mjesec i normalno je da se smanjuje. Sljedeći pregled ti je uskoro pa možeš spomenuti da obrate pozornost. 

• sretna
    24. Listopad 2017. 16:45

Barkleys
    24. Listopad 2017. 16:55

Plodna voda - ma da, rekao je doc da je to sve okej, ali zanima me svejedno ono lakše bi mi bilo da netko kaže tipa ko što je Yel da tak je i meni i sve je okej 

24. Listopad 2017. 17:06

Evo mene s pregleda, sve ok osim sta je ono zeleno ipak gljivice bilo pa moram vaginalete plus kremicu 7 dana mazat do iduceg pregleda. Al zatvorena sam i ne moze utjecat ne bebu pa je ok. Bit ce to sve dobro...Ctg odlican

Barkleys
    24. Listopad 2017. 17:09

mamisita27

Evo mene s pregleda, sve ok osim sta je ono zeleno ipak gljivice bilo pa moram vaginalete plus kremicu 7 dana mazat do iduceg pregleda. Al zatvorena sam i ne moze utjecat ne bebu pa je ok. Bit ce to sve dobro…Ctg odlican

Super za pregled. Ma riješit ćeš se i gljivica. One su česte u trudnoći, pogotovo ako si i neki antibiotik uzimala... 

Sretna - odlična fotka! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.