Nek si ostala, mirnija si! Ma ja mislim da ce tvrdoglavka brzo! ;) Moj je isto zivahan, al ja sam uspjela par videa snimit, ja sam prve pokrete osjetila dosta rano za prvorotkinju, prije 20.tt, i to ono bas full lupanja a ne da nisam ziher. Mozda nosit buducu boksacku zvijezdu hahahaha
Sanjchi zivio internet i TV! Zamisli da nemaš ni to. Ne znam kako je kod vas ali u St u sobama di su rodilje nema TVa pa one mame kojima su bebe na neonatologiji doslovno umiru od dosade i brige. Možeš ih vidit 3 puta po pola sata a ostatak dana si u sobi pa da se bar možeš malo TVom zabavit i skrenut misli ali ne....
Mrvice i mi smo imali tako sa 35+4 i mene je stra sljedećeg pregleda jer ne znam koliko će narast. A triba ga izgurati van 😅
U 8. mjesecu je dobio 1400g i nadam se da je usporio u rastu inače će bit veselo.
Sritno nam! 😂
Giovi već je netko od cura imao takav ctg ali taj poslije je bio dobar i nije bilo problema. Vjerojatno nije bio dobro stavljen. Ako doktor nije bio zabrinut nakon ponovljenog ctg-a mislim da se možeš opustiti. Da misli da nešto nije dobro naručio bi te sigurno ranije. Znam da je lako reci ali kod tih spravica ako malo pomaknes ne rade dobro pa te izlude a zbog ničega.
Zaboravila sam tko ide na pregled. Hope možda?
Sritno! Nadam se da će bit dobar pregled. 😉
Mi imamo pregled tek u četvrtak ili petak, ne znam još a umirem od znatiželje koliki je i jesam li se počela otvarati. Radim sve normalno i ne pazim se apsolutno ničeg samo da to krene sto prije ali nadam se tek nakon pregleda jer me malo i vene brinu pa da s doktorom porazgovaram i budem sigurna da zbog vaginalnog poroda neću bit prikovana za krevet misec dana.
Jučer sam obavila dm i kupovala sam sve za inkontinenciju a ne za menstruaciju.🤣🤣 Kupila sam pelene za odrasle i neke ogromne uloške i bome ako to ne bude držalo ništa neće. Meni chiccovi ulošci su užasno smetali jer su ogromni između nogu i bas ih nisam volila a koristila sam ih svega 3-4 dana. Ako i toliko. Evo ako buden zadovoljna ovim pelenama javim vam.😉
I da, još torbu nisam spremila za rodilište.🙈
Sretna mislim da smo 2 “najneodgovornije” tu, 😂
Sanjchi jesu oni tebi sta na kraju rekli za to naoticanje? Ima poseban razlog ili?
A moguce, svi smo mi manje vise imali naoticanje u trudnoci, samo si ti malo vise sklona tome!
Jesu ti napravili pretragu onu sto si rekla? Kakav je ctg od jutros?
Aha, to sam i ja radila pa su mi nasli nesto, prvo sam imala ureaplasmu pa onda neku nezz kak se zove! Nista sto sumamed nije uspio izlijeciti 😊😊
Aurora, preslatke su slapice
Sanjchi, internet je doslovno spas. I meni sad kad sjedim i cekam pregled nemam pojma kaj bi sa sobom trenutacno da nemrem tipkat. Ja ne znam kak su ljudi prije hahhaha
Hvala 😊 zena ih radi za 12 kn samo tak da sam odmah dvoje uzela i kapicu jednu
Ja sam išla danas na UZV kod privatnika, jer sam zadnji radila u 9.mjesecu, a u TA su me do sad samo vaginalno pregledavali, s tim da pretpostavljam da će me na sljedećem poslat na ctg.
Ugl, za svoj mir sam išla kod privatnika... da vidim kilažu, jel sve okej i slično. E sad, on je rekao da nije ništa strašno, ali da imam umjerenu količinu plodne vode. Kao malo manje nego što bi trebala imati... Ali da ništa to nije za zbrinjavanje...i da se to događa pred kraj trudnoće... Jel netko bio u sličnoj situaciji?
Sortiraj odgovore
Najstariji