Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    16. Listopad 2017. 17:46

barbs

Srerna, zaaaaaasto tuzan smajlic? Cek… tebe su zadrzali?

Pa daaa. Sutra u 6 odmah priprema za porod

luce <3
    16. Listopad 2017. 18:00

Ma pokretna sam ja nego me nervira sto ne mogu nosit teze stvari pa uvik moran muza cekat i sto mi triba puno vise vrimena za obavit neke stvari 

[OBRISANO] 16. Listopad 2017. 18:09

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    16. Listopad 2017. 18:10

luce <3

Ma pokretna sam ja nego me nervira sto ne mogu nosit teze stvari pa uvik moran muza cekat i sto mi triba puno vise vrimena za obavit neke stvari

Ma meni ni to nije problem. Jednako sam brza kao i prije, teske stavri istrpam iz kolica u gepek i mm doma odnese u stan. Sve sam sama radila bez problema. 

• Barbi13
    16. Listopad 2017. 18:35

Despasito😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    16. Listopad 2017. 18:40

Oprosti, Sretna, nisam pohvatala da si ostala...

treca_sreca
    16. Listopad 2017. 18:40

ohohooooo...nisam u toku (npr ZAŠTO je sretna na planiranom porodu?) ali vidim da će sutra bit veselo ovdje. Sretno vam cure i da sve prođe u najboljem redu, pa se tipkamo na mama-topicu:)

žena-majka-carica:)

• sretna
    16. Listopad 2017. 19:18

treca_sreca

ohohooooo…nisam u toku (npr ZAŠTO je sretna na planiranom porodu?) ali vidim da će sutra bit veselo ovdje. Sretno vam cure i da sve prođe u najboljem redu, pa se tipkamo na mama-topicu:)

Zato jer sam otvorena 5 cm i.kao da.nemaju sta cekat, da to treba samo malo pogurat 🤣😅😣😓😢😭

• sretna
    16. Listopad 2017. 19:19

barbs

Oprosti, Sretna, nisam pohvatala da si ostala…

Nema veze 😄

zelimobebu2701
    16. Listopad 2017. 19:26

barba Preslatki su, kako ga čuva samo 😍 ja jedva čekam reakciju svog peseka. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI