Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    25. Listopad 2017. 12:03

Evo mene s pregleda. Mali je 3200. 😱😱😱 , reko mi je ginekolog ako dode do kraja bit ce sigurno 4 i mozda vise 😰😰 kaze da sam dole spremna za porod a od soka nisam ni pitala sta to znaci😂😂 
    Samo je reko da je to odlicno za prvorotku i da cin osjetim trudove odma idem u bolnicu , da ni slucajno ne cekam doma jer da bi to moglo bit ekspresno. Nadam se da nije to samo da me utjesi 😂 dao mi je odma uputnicu za rodiliste, narucio me za 2 tjedna i reko mozda se vidimo a mozda i ne, beba je skroz ravijena,ti spremna sad je samo na malemu kad ce odlucit izac . ja kazen nemoze on nigdi dok tata ne dode s broda (12.11) . Govori ginekolog e mislim da to ipak ti ne odlucujes 😂😂 

url=https://daisypath.com]

25. Listopad 2017. 12:09

maca1510

Evo mene s pregleda. Mali je 3200. 😱😱😱 , reko mi je ginekolog ako dode do kraja bit ce sigurno 4 i mozda vise 😰😰 kaze da sam dole spremna za porod a od soka nisam ni pitala sta to znaci😂😂
    Samo je reko da je to odlicno za prvorotku i da cin osjetim trudove odma idem u bolnicu , da ni slucajno ne cekam doma jer da bi to moglo bit ekspresno. Nadam se da nije to samo da me utjesi 😂 dao mi je odma uputnicu za rodiliste, narucio me za 2 tjedna i reko mozda se vidimo a mozda i ne, beba je skroz ravijena,ti spremna sad je samo na malemu kad ce odlucit izac . ja kazen nemoze on nigdi dok tata ne dode s broda (12.11) . Govori ginekolog e mislim da to ipak ti ne odlucujes 😂😂

Maca, super! To ti je soc ginekolog rekao? Ja se nadam da ce ipak pricekati termin? Dao ti je D1 uputnicu za trudnicku ambulantu, mislis? Kod nas se za rodiliste daju uputnice samo ako imas dogovoren carski rez.
    Malo je jedino nedoreceno sta ti je sve u siframa rekao, nit kolko si otvorena nit nista. Al bitno da je bebica velika i snazna, i zdrava!
    Za kilazu se isto nemoj brinuti, to su sve njihove procjene jer uzv nije vaga pa ne moze on znati koliko ce tocno beba imati pri rodenju! Samo hrabro i sad se naruci za TA! :)

maca1510
    25. Listopad 2017. 12:24

mamisita27

maca1510

Maca, super! To ti je soc ginekolog rekao? Ja se nadam da ce ipak pricekati termin? Dao ti je D1 uputnicu za trudnicku ambulantu, mislis? Kod nas se za rodiliste daju uputnice samo ako imas dogovoren carski rez.
    Malo je jedino nedoreceno sta ti je sve u siframa rekao, nit kolko si otvorena nit nista. Al bitno da je bebica velika i snazna, i zdrava!
    Za kilazu se isto nemoj brinuti, to su sve njihove procjene jer uzv nije vaga pa ne moze on znati koliko ce tocno beba imati pri rodenju! Samo hrabro i sad se naruci za TA! :)

Ne ne dobila sam bas uputnicu za rodiliste. Kad dobijes trudove ides na porod a onaj ko je s tobom te upise s tom uputnicom u bolnicu. Moj gin mi do zadnjeg vodi trudnocu, ne idem u bolnicu kod njih na preglede. Neznam zasto , to je za Splitsko rodiliste. 

url=https://daisypath.com]

25. Listopad 2017. 12:28

maca1510

mamisita27

maca1510

Ne ne dobila sam bas uputnicu za rodiliste. Kad dobijes trudove ides na porod a onaj ko je s tobom te upise s tom uputnicom u bolnicu. Moj gin mi do zadnjeg vodi trudnocu, ne idem u bolnicu kod njih na preglede. Neznam zasto , to je za Splitsko rodiliste.

U Zgu je drugacije, uputnicu trebas samo za dogovoren carski a D1 ti da kad prebacujes vodenjeu TA. Ocito svaki grad  ima svoje.
    Yel- ne smijes imat mob dog si na ctgu hahaha barem meni nisu dali da tipkam!

25. Listopad 2017. 12:29

Znaci, Yel, isplati se procitati. Nadam se da ce mi ju onda Hedhehog sta prije poslati.
    Dotle idem ubit oko :D

luce <3
    25. Listopad 2017. 12:54

Sto se gljivica tice, nisam nikad imala problema s tim, vaginalete sam samo jednom koristila ima par godina... Rijetko kada koristim dnevne uloske, jer imam osjecaj da mi onda dole ne dise a i nemam neki iscjedak... 

Aurora1611
    25. Listopad 2017. 13:09

Cure di ste vi nocas 😂😂 Una i ja do 5 festale! 

Aurora1611
    25. Listopad 2017. 13:10
    Story of my life 😂
    Story of my life 😂

kleaiva
    25. Listopad 2017. 13:15

Curke ja sutra idem na pregled...mislim da sam se pocela pomalo pripremati za porod i da ovaj put ne budem prenijela al tko to zna😂 Bole me prepone konstantno kao da sam vec otvorena. Cekam sutra da vidim kakvo je stanje...beba se gura i osjecam da je velika curka i da je glava skrooooz dolje, pritisak na mjehur je nemoguc😔 
    jedva cekam odradit jos 2 dana i onda doma pomalo lezati😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    25. Listopad 2017. 13:40

Yel

Maca, nas dvije cemo onda ekspresne bit 😛!!

Procitajte si knjigu, al velim, meni su neki odlomci bili prefanaticni (na porodu izgovarajte Isusovo ime da vam da snage…’u ime Isusovo neka dijete …’naglas?)

Poslala knjigu. Potpisujem Yel, malo su previše zaglibili u neke stvari, ali ima i nekih zgodnih stvari. XD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.