Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    24. Listopad 2017. 21:29

Yel samo me zanima kaj ce bit dok bebica stigne! Mozda im se posloze klikeri u glavi 😂 
    Ja zbog Une jedem u krevetu! Taman si sve pripremim i ona se probudi 😭😭

Hope
    24. Listopad 2017. 21:33

Ja imam mačku i kući koja se isto penje na kutnu,makar sad od kad imamo tepih mu je glavna fora spavat na tepihu tak da rijetko dođe na kutnu!! Sad planiram prije neg kaj rodim da mi dođu iz kemijske na suho pranje kutne pa da se očisti skroz makar mi je čista jer spremam i usisavam redovito!!
    Sanjchi jer te još steže i zateže,kaj CTG veli?doktor?
    Kaj se tiče hrane ka ću si u kofer stavit neke kekse i mlatit ću po tome a i reci ću muzu i svojima kad će doc u posjetu da mi dofuraju nekaj za jest 🙈 joooj samo na hranu mislim!!

• sretna
    24. Listopad 2017. 21:37

Yel super si sobu sredila.
    😊
    Meni je drsgo da.kod nas nema posjeta u sobu upravo zbog takvih guzvi 🤣

24. Listopad 2017. 22:03

Cure, odite na fejsu na stranicu Klokanice, ljudi pisu anegdote s klincima, ja doslovno pisam od smijeha.

zelimobebu2701
    24. Listopad 2017. 22:53

Pozdrav curke da se i mi javimo malo. Mi bi sutra mogli kući izgleda. Malac papa lijepo i dobiva opet na kilazi, a mlijeka imam punooo. 
    Završila sam na carskom jer mi je plodna voda satima curila, a malcu je pupčana bila omotana oko vrata, ustvari je bas bitan taj ultrazvuk, jer meni su to na njemu vidjeli. Rana me boli, ali nije nepodnosljivo. Cure samo ću vam reč vi najbolje znate kad je to to, mene su uvjeravali da uopće nije puko vodenjak nego da imam iscjedak. 
    Pišem vam još kad stignem, noćas sam prvu noć malo odspavala, mrtva sam jedva se čekam malo kod kuće odmoriti. 
    Hvala svima na čestitkama!! 😘😘

Aurora1611
    25. Listopad 2017. 01:50

Zelimobebu super, bitno da napredujete, jos dok stignete doma, bit ce jos i bolje 😊 cuvajte se, pazite i mazite 😍
    Sve spavate ccc 😆😆

mc_mouse
    25. Listopad 2017. 07:00

Jutroooo 😘😘
    Zelimobebu bitno da se oporavljate, a doma ce biti jos brži oporavak ❤️❤️
    Sanjchiiiii gdje siii? 😃😃

• Barbi13
    25. Listopad 2017. 07:20

Jutro cure,sanjchi pa mislis li ti vise rodit?😗😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    25. Listopad 2017. 07:59

Yel

zelimobebu,
    A to su ti vidjeli na redovnom pregledu ili kad si bila u radjaoni? Brz oporavak zelim 😇❤️

Jutro Yel,ne stignem sve komentirat zbog moje štrumfete super si sredila i krevet vam je super i neka si rekla svekrvi,je li te jos zaboli?

Leptirica.com

• Barbi13
    25. Listopad 2017. 09:37

Yel

Bbrletic, hej jutro 🤗
    U pol 4 me probudila opet bol u ledjima, malo se vrtila, zaspala.
    U pol 11 idem na kontrolu, vidjet cemo.
    Cudno mi je sto bebs ne lupa toliko pa md i panika hvata da li je sve u redu…

Pojedi nesto slatko i ja sam se znala uplasit kazu da se umire pred porod.

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.