Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    25. Listopad 2017. 10:32

sanjchi255

Bbrletic, bila…nista novo nisu rekli😆
    Mamisita…ajme mirisiiiii😵😵😵 a da ne odrzavam higijenu, nes bi rekla…al ovo je prestrasno😱😪
    Nemogu si zamislit jos da nisam bila u stanju brijat se, uzas…😧

Mirisi 😂😂😂😂😂koliko god da se peres ma nema sanse ih maknut pogotovo pred porod kako sam se znojila😥

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Belle84
    25. Listopad 2017. 10:32

Mamisita nemam tu knjigu, nije mi ju nitko poslao na kraju 😔 
    Sanjchi zasad nis ne govori o carskom, valjda cemo probat prirodno...

• Barbi13
    25. Listopad 2017. 10:35

bbrletic13

sanjchi255

Bbrletic, bila…nista novo nisu rekli😆
    Mamisita…ajme mirisiiiii😵😵😵 a da ne odrzavam higijenu, nes bi rekla…al ovo je prestrasno😱😪
    Nemogu si zamislit jos da nisam bila u stanju brijat se, uzas…😧

Mirisi 😂😂😂😂😂koliko god da se peres ma nema sanse ih maknut pogotovo pred porod kako sam se znojila😥

A sad cica macu samo tusiram,patronazna rekla da ne smijem ni sa samponom za intimu😢😭😷

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

25. Listopad 2017. 10:37

Yel, probaj ga malo gladit po trbuhu pa lagano "protrest" trbuh, popit slatki sok i cokoladicu, trebao bi ti se onda javiti. Al dobro je da imas pregled sad pa ce ti sve tocno reci. Uz tebe smo!

Barkleys
    25. Listopad 2017. 11:00

Rojaznol - imala sam ih i ja XD, izgledaju ko torpedo XD, užas, ali da se izdržati, naravno uz jedno 10x dnevno mijenjanje gaćica... Meni su njih davali kad sam pila klavocin kao da ne dobijem gljivice...
    Knjiga - pošaljite mi mail pa vam ju proslijedim, meni su ju tek nedavno poslali, a isto sam pisala na forumu prije oholo. 

Barkleys
    25. Listopad 2017. 11:04

Yel - ja ako slučajno navečer kada legnem ne osjetim bebicu odmah idem piti kolu, jesti napolitanke, čokoladu šta god imam. Čisto da mi se javiiii. Nisam još probala tresti trbuh to čuvam za situaciju da doma nemam ništa slatko. Uvijek mi na kraju bude žao, ono bebica pajki a ja ju na silu budim, ali šta ćeš paranoja je grozna stvar. Držim fige da bude sve u redu. Obavezno se javi nakon pregleda! :*

25. Listopad 2017. 11:26

Hedgehog

Yel - ja ako slučajno navečer kada legnem ne osjetim bebicu odmah idem piti kolu, jesti napolitanke, čokoladu šta god imam. Čisto da mi se javiiii. Nisam još probala tresti trbuh to čuvam za situaciju da doma nemam ništa slatko. Uvijek mi na kraju bude žao, ono bebica pajki a ja ju na silu budim, ali šta ćeš paranoja je grozna stvar. Držim fige da bude sve u redu. Obavezno se javi nakon pregleda! :*

Da, bas izgledaju ko torpedo uzas. Jos onak izazivaju iscjedak meni uvijek sve te vaginalete al izdrzat cu, samo da bebica bude dobro. Jaooo, hvala ti, evo email: marijarogic1706@gmail.com . Hvala ti :))) Bas bi volila tu knjigu  prolistat malo! :)
    Ja isto nisam za treskanje trbuha vec samo malo da prodrmas ako bas nista ne pali, al vecinom bebani zaspu hehehe pa kasnije bude sve ok. ;)
    Sanjchi, ma znam da nece do Bozica, zezam te malo, bude ona uskoro vidjet ces. Jaooo, nemoj spominjat te mirise, to su sve hormoni i uzas zivi! Al prode i to. Ja isto sam pojacala i kupanje i mijenjane donjeg vesa i sve i opet na kraju dana kao da se tj dana nisam kupala. Izluduje me to! Jer u biti najvise sam sebe osjetis i smeta ti ako si navikao na neki standard higijene. Ali, proci ce i to!
    Belle, ja se nadam da ce ici prirodno! 

Belle84
    25. Listopad 2017. 11:29

Hedgehog super, hvala ti 😊 bellahart87@gmail.com

25. Listopad 2017. 11:52

sanjchi255

Mamisita, meni bude neugodno jer ja samoj sebi smrdim i onda se pitam: jel to i drugi osjete😱😱😱
    Al nema pomoci…tak je kak je…😖

Bas to! I onako, nelagodno mi je...Al mislim da sam cak zaradila te gljivice od prevelikog peruckanja mozda, jer one vole vlagu. I stalno sam stavljala dnevne uloske sta je isto neprirodan materijal. Al sta je tu je ! 
    Tako i moj, ja znam spavat i osjetim njega kako se komesa, i onda jos dode pas i njuska oko trbuha pa lagano s njuskom "kucka"po trbuhu a mali mu se s druge strane javlja. A ja onak: pustite me da spavaaaaam! 

25. Listopad 2017. 12:02

Ne znam tocno, ja sam cula da je dobra, osvjesti ti porodaj i sve s jedne prirodne strane kolko sam skuzila. Al je i s katolickog (vjerskog) gledista isto. A zbilja mi treba nesto smirujuce i ohrabrujuce. Nadam se samo da cu ju moci citati s moba jer laptop mi je baj baj, a ako ne budem mogla otici cu si ju isprintati. Jako puno zena mi ju je spominjalo, kao da je super! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.