Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    24. Listopad 2017. 17:22

Hedgehog meni na svakom nalazu do sad piše umjerena količina plodne vode,i apsolutno mi nitko nikad nije spomenuo da je to nekaj loše tako da mislim da si se zabrinula bez razloga,možda si i u žurbi nekaj krivo shvatila.. ne ne paničariti 🙈 sve bu super,bez brige

Hope
    24. Listopad 2017. 17:24

Yel i mene zna probost točno u sredini dole nisko,i ja tulavac uopce Nemrem procijenit kaj me to probode 😏 al tak me nekad zna probost da se Nemrem uspravit i traje par sekundi i onda pusti,i nakon toga često mi dođe da odem piškit pa sad ne znam koji vrag 😅

Hope
    24. Listopad 2017. 17:26

Mamasita27 mene doslovno cijelu trudnoću prate gljivice i ja sam već luda,na svakom pregledu dobijem turu vaginaleta i pucam već po šavovima,iskreno ja vise ni Nemrem stavit vaginalete jer mi trbuh smeta!! E a dali se smiju stavljat vaginalete ako se počnemo otvarat a da to ni ne znamo,ako netko zna?!?

luce <3
    24. Listopad 2017. 17:51

Sretna super ti je slika 😍😍

• Barbi13
    24. Listopad 2017. 18:05

Sretna ljepa ti je beba,sta braco kaze?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

maca1510
    24. Listopad 2017. 18:17

Sanjchi - mislim da je Lucija najiscekivanija beba foruma😂 svi cekaju kad ce, i ja svako malo skicnem jeli se sta pokrenilo 😀😀 
    Ja sam od jutros do maloprije imala goste,dosla mi prijateljica sa svoje dvije blizanke od 2 godine. Ja joj skidam kapu do poda, mene je satralo samo ih gledat i slusat mama mama mama. Jooooj pa je jedna na kauc druga skace sa stolice,jedna krade bombone druga baca mandarine po stanu aaaaaa, ja nezz kako ima oci na sve strane. Jos je ona od pocetka sama s njima,muz u zg radi,jako malo je kuci. Ona kaze da je vec oglusila na njihova zanovjetanja i plakanja. 
    samo sam rekla Boze hvala ti da kod mene nisu blizanci 🙈🙈 ali ako nista mrsava je ko manekenka,kaze ja ti nemam vremena jest s njih dvije🙈
    Ja sutra ujutro imam pregled i bas me zanima kolika je bebica, sve me strah sta ce rec 🙈 

url=https://daisypath.com]

24. Listopad 2017. 18:20

Hope

Mamasita27 mene doslovno cijelu trudnoću prate gljivice i ja sam već luda,na svakom pregledu dobijem turu vaginaleta i pucam već po šavovima,iskreno ja vise ni Nemrem stavit vaginalete jer mi trbuh smeta!! E a dali se smiju stavljat vaginalete ako se počnemo otvarat a da to ni ne znamo,ako netko zna?!?

Stvarno? Ja sam imala kratko na pocetku, 3x vaginalete i nestale. Ne znamm jel smiju al to pretpostavljam ti dr propisuje pa ce on znat jel smijes il ne. Mislim da je drukcije ak si otvorena ili se otvaras. Jer sam ja zatvorena pa mislim da je to olakotna okolnost al mi nije svejedno da se nsto ne pokrene dok ih se skroz ne rijesim. A mislim da nece!
    Hahahaha ja se nadam sa cu usojet stavit vaginalete...
    Hedgehog nisam uzimala antibiotik, nikakve tablete ne uzimam inace, da kucnem zdrava sam ko dren al sam stavljala dnevne uloske i nekako kad vrtim mislim da je to doprinjelo jer su bas umjetni. A inace mijenjam gacice jedno 5-6 puta dnevno i drzim do higijene al to je normalno u trudnoci.
    Yel-u TA ti je normalan pregled rucno, provjera zatvorenosti koja traje 2 sec, nit boli nit ista

24. Listopad 2017. 18:24

sanjchi255

Bem ti mozak, nisam nis zapamtila😂😂 osim slike, Sretna premed je Patrik😍😍😍 a slikica prava umjetnicka…
    Ja se evo VEC otusirala😩 bila vecera, bila vizita i kak sad, rekoh idem po tus…samoj sebi sam smrdila😧😧 a nebi nis rekla da se ne tusiram svaku vecer i da sam spavala u jednoj pidzami a hodala okolo u drugoj…bezveze…hahah…sad si fino mirisim😊
    Neznam kak moja cimi, ona se ni sinoc nije tusirala a vidim da nema namjeru ni danas..a bome nisam vidla ni da je gace promjenila😮😮 malo je cudna zena, kolko sam skuzila nisu bas financijski dobrostojeci, ali i ona mi djeluje onako: neuko😕 danas su joj bile prijateljice opet (one s egzorciznom😂😂) pa su nesto pricale i rekla je cimi: ako se ne popravi stanje kad dodem doma, idem u sigurnu kucu, jer nemam do drugdje…i plakala je…a ja onak😳😳😳 neznam sta bi rekla ni kud bi pogledala…hmmmm

Sanjchi ti cijelu sapunicu imas u rodilistu hahaha a jadna zena ne daj Boze nikom.

• Barbi13
    24. Listopad 2017. 18:30

Uh bas je jadna cimi a sirota i jos trudna🙁

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    24. Listopad 2017. 18:46

sanjchi255

bbrletic13

Uh bas je jadna cimi a sirota i jos trudna🙁

Da…tu je jer je krvarila (17. TT) i trebala bi mirovat al ne miruje bas bas, ima situacija da se ustane i bezveze. To joj je treca trudnoca (prvi dvije-spontani)
    I onda je samo zivciraju njeni….😐

A jadna žena, nikad ne znaš što sve ljudi prolaze...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.