Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    24. Listopad 2017. 10:12

Tko preživi pričat će.   
    Ma šalim se. Toliko će nam se svidjeti rađanje da će svaka imat mini nogometnu momčad 

• Barbi13
    24. Listopad 2017. 10:46

Sanjchi sta kaze vizita

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    24. Listopad 2017. 10:52

Hahahahah istina 😂😂

Aurora1611
    24. Listopad 2017. 11:22

Uhhh jesi skuzila da je malo onak nadrndana xD

Aurora1611
    24. Listopad 2017. 11:23

Nadam se da ce ti radit do 3 a ne do 7 😂😂

24. Listopad 2017. 11:42

sanjchi255

Jesam jesam😂😂😂 odma mi je smanjila TV cim je usla u sobu…na mute😐

Ja dosla vidit jesi li jos u komadu, i jesi :) Ja sam spremala po stanu i radila rucak i sad cu se skoro spremat za pregled. 
    Aurora-prejaka i istinita slika. :))) a sta tom fali ti izbrbljas svoje nekome i bolje se osjecas a oni nis ne slusaju hahaha di ces bolje...

Aurora1611
    24. Listopad 2017. 12:01

Sanjchi samo snimaj, ja sam isto Unu snimila dok je ludovala u trbuhu da joj jednog dana mogu pokazati 😊 
    Jesi probala pod sliku?

• Mrvica
    24. Listopad 2017. 12:01

Evo mene s pregleda. Sve ok,hvala Bogu. 35+6 tt i opet mi naglasio da je velika beba 😂 3012g 
    Sanjchi, sretno..nek te maze i paze dok Luce ne odluci.. a nadrndanu zanemari 😉😊

Giovi
    24. Listopad 2017. 12:12

Evo i mene sa pregleda...nalaz za streptokok dobar ali prvi ctg nije bio dobar...imala je otkucaje izmedju 170-180... onda ju je doktor slusao na ultrazvuku ali mu nije dala...kako je on prolazio sa onim cudom preko trbuha tako ga je ona iznutra guraala...i onda su me opet stavili na ctg i onda je bilo ok. Jel se dogodilo kojoj to?
    Pregled mi je opet za tjedan dana kod njega i dobila sam usput uputnicu za bolnicu da je imam...u zadnja dva tjedna izgubila sam 0.5kg a bas sam imala apetita i stalno sam jelaaaa...
    Sanjchi ja vec danima kako uhvatim vremena dodjem vidjeti jel Luce napokon dosla i vidim da je bad tvrdoglava... ali sad ce ona brzo pa ce te se maziti...ostale cure kako ste?

Belle84
    24. Listopad 2017. 12:27

Sanjchi kak to da su te ostavili u bolnici? Obicno kad si u terminu onda narucuju svaka 2 dana na pregled ako samo od sebe ne krene...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.