Tko preživi pričat će.
Ma šalim se. Toliko će nam se svidjeti rađanje da će svaka imat mini nogometnu momčad
Jesam jesam😂😂😂 odma mi je smanjila TV cim je usla u sobu…na mute😐
Ja dosla vidit jesi li jos u komadu, i jesi :) Ja sam spremala po stanu i radila rucak i sad cu se skoro spremat za pregled.
Aurora-prejaka i istinita slika. :))) a sta tom fali ti izbrbljas svoje nekome i bolje se osjecas a oni nis ne slusaju hahaha di ces bolje...
Sanjchi samo snimaj, ja sam isto Unu snimila dok je ludovala u trbuhu da joj jednog dana mogu pokazati 😊
Jesi probala pod sliku?
Evo mene s pregleda. Sve ok,hvala Bogu. 35+6 tt i opet mi naglasio da je velika beba 😂 3012g
Sanjchi, sretno..nek te maze i paze dok Luce ne odluci.. a nadrndanu zanemari 😉😊
Evo i mene sa pregleda...nalaz za streptokok dobar ali prvi ctg nije bio dobar...imala je otkucaje izmedju 170-180... onda ju je doktor slusao na ultrazvuku ali mu nije dala...kako je on prolazio sa onim cudom preko trbuha tako ga je ona iznutra guraala...i onda su me opet stavili na ctg i onda je bilo ok. Jel se dogodilo kojoj to?
Pregled mi je opet za tjedan dana kod njega i dobila sam usput uputnicu za bolnicu da je imam...u zadnja dva tjedna izgubila sam 0.5kg a bas sam imala apetita i stalno sam jelaaaa...
Sanjchi ja vec danima kako uhvatim vremena dodjem vidjeti jel Luce napokon dosla i vidim da je bad tvrdoglava... ali sad ce ona brzo pa ce te se maziti...ostale cure kako ste?
Sanjchi kak to da su te ostavili u bolnici? Obicno kad si u terminu onda narucuju svaka 2 dana na pregled ako samo od sebe ne krene...
Sortiraj odgovore
Najstariji