Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    24. Listopad 2017. 08:01

Mi smo sinoc kupali P. Ajmeeeee, on je zaspao ko top nakon kupanja 😂 jedva je povukao par puta i gotovooo. Nikako ga probudit jer nije nis jeo i nekak ga rasplacem i cim sam ga primaknula da mu dam cicu,onesvijestio se 😂 mislila sam da ce se probudit za sat vremena jer je gladan, medutim spavao je 3.5h

Hope
    24. Listopad 2017. 08:38

Dobro jutro ženske,evo ja budna od pol 7,ispratila muzica na posao,malo napala na jogurt iz frižidera i vratila se u krevet (još uvijek se izlezavam u krevetu i neda mi se još dizat) 
    Danas sam planirala raditi neku tortu ili kolač,tako da malo ubijem vrijeme i dosadu dok muž radi,a i rekli su lijepo vrijeme oa bi mogla negdje na kavicu ☕️🌞
    Sad ova zadnja dva dana kad je bila kiša totalno me uspavala i sad opet od jutra lijepo sunčano,i bas si sad razmišljam kako će još malo i Bozic i mi ćemo imat naše male smotuljke kraj sebe i niti ćemo bor,i slušati božićne pjesme,i Radit kolače i papat finu klopicu jooooj 🎄🌨☃️ Bas me to nekako veseli 

Hope
    24. Listopad 2017. 08:39

Kitit bor*

• Barbi13
    24. Listopad 2017. 08:39

Jutro cure ima li sta novog😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Hope
    24. Listopad 2017. 08:41

E imam jedno čist informativno pitanje,ako ispadne služni čep dal to znaci da se odmah počne žena otvarat?!
    (Nije mi ispao nego samo pitam 😂)

Belle84
    24. Listopad 2017. 09:21

Kod mene jos nista novo, sluzni cep ispao u subotu, otada bolovi u trbuhu i krizima ali nista se ne pokrece. Sutra sam tocno 39tt i imam pregled pa cemo vidjet jesam sta otvorena (iako sumnjam, zadnji put bila totalno zacementirana) 😂

Barkleys
    24. Listopad 2017. 09:35

Sluzni čep - po onom što su cure pričale, može ispadati danima, a nekima i ne ispadne...
    Drip - mene nije strah dripa (kaže ona naivnom ) mislim ako se mora mora se. Drip, indukcija, carski,  rezanje... Ako se mora, mora se.  Pretrpjet ću sve za svoju bebicu. Meni je možda puno bitnije da se osoblje u bolnici ponaša prema meni ko ljudskom biću, ne tražim ništa posebniji tretman, ali bar da se ne osjećam kao govno, ako me razumijete. A što se tiče medicinskih intervencija pa oni su stručnjaci, oni valjda znaju najbolje. 

24. Listopad 2017. 09:36

Tak je i meni Sanjchi, ako se nekim cudom bude rodio na termin 31.je datum kad je mm roden a mjesec mog rodenja je ovaj, 10. Bilo bi fora da bude 31.10 iako moj mm kaze da pricam bedastoce i da to njemu ne znaci nista hahahah 
    Belle, ne da se Luka! Al bitno da se ti dobro osjecas. Ma ja sam citala da to nema pravila ni s iscjetkom ni s nicim , da ima zena koje su bile zatvorene pa su se u jedno popodne otvorile i rodile bez dripa. Ne znam... na kraju najvise ubija to iscekivanje...
    Al ne moze nista preko reda... 

24. Listopad 2017. 09:44

Potpisujem Hedgehog iako stvarno mislim da covjek sta god ocekuje ispadne drukcije. Ja se samo nadam da nece biti neke imtervencije u smislu da cu morati na hitni carski iz nekog razloga. Ali, ako i to moram, prezivjet cu. Vise me strah tog oporavka, sivanja, boli dojenja itd.... Al sve se to prezivi...Ja mislim da ja jos nisam do kraja svjesna sta me ceka 

Barkleys
    24. Listopad 2017. 09:52

mamisita27

Potpisujem Hedgehog iako stvarno mislim da covjek sta god ocekuje ispadne drukcije. Ja se samo nadam da nece biti neke imtervencije u smislu da cu morati na hitni carski iz nekog razloga. Ali, ako i to moram, prezivjet cu. Vise me strah tog oporavka, sivanja, boli dojenja itd…. Al sve se to prezivi…Ja mislim da ja jos nisam do kraja svjesna sta me ceka

Hahahahahahha da. Ajde žene koje već imaju porod iza sebe, ali mi prvorotkinje mi nemamo pojma XD XD XD... možda i bolje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.