Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    16. Listopad 2017. 09:49

sanjchi255

Barbs pa to je sve finooo….haha…mene bas zanima sto ce bit kod nas za jest…
    Ja rvo tu sjedim i cekam, cini mi se da jr na CTG-u samo jedna zenska a mene nitko ne zove unutra😕😕 i onda ce rec: di ste bili do sad??😤

Tako je meni bilo zadnji put ja otisla po vodu a ona zove pa usla druga pacijentica i oprala me da gdje sam ja😤evo sad sam u taxy,klistir mi ne treba jer sam vec 3puta bila😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    16. Listopad 2017. 09:55

Sanjchi, super ti je slikica!  Nadam se da ćete sve vi imati dobru hranu, a ako ne - jocker zovi - obitelj 
    Bbrletic, ja sam tu noć kad smo ujutro išli u bolnicu išla 2-3x na wc i svejedno su mi dali klistir 
    Netko je pisao o količini djece? Ja pa nikada ne bih voljela stati na jedno jer eto ja imam 2 sestre... Koliko god da jedna ne zaslužuje da je se tako zove... I vjerujte mi strah me za poludjeti kad se samo sjetim kroz što sve moram proći  Ali o tome ću pričati kad dođe vrijeme 

[OBRISANO] 16. Listopad 2017. 09:57

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 16. Listopad 2017. 09:58

Barkleys
    16. Listopad 2017. 10:04

barbs

Hedgehog, joj, znam kako ti je što se laptopa tiče… Ja k'o čovjek mogu komentirati kad sjednem na komp, a da se ne blokira cijeli forum i da bez veze nisam pisala ogromnu poruku…. x10… i da se jednako puta sve blokiralo..
    Ma da…Cimi je bila stvarno loše. Imala je 20 šavova. Popucala cijela. Sve ju je boljelo. Ja sam joj htjela pomagati da ide na wc ili što god joj je trebalo, pa je vikala na mene da odmaram i da bi ona meni kao četverorotka trebala pomoći!

Četverorotkinjaaaaa! AAAAAAA!

• sretna
    16. Listopad 2017. 10:52

Ostavili me u bolnici, otvorena sam 5.5 ili 6 cm nisam sigurna. Sutra prije 6 ujutro ce me krenut pripremat za porod. Umirem od straha,umiiiirem!!

• Barbi13
    16. Listopad 2017. 11:26

sretna

Ostavili me u bolnici, otvorena sam 5.5 ili 6 cm nisam sigurna. Sutra prije 6 ujutro ce me krenut pripremat za porod. Umirem od straha,umiiiirem!!

Evo i mene sutra u osam u bolnicu i pripreme za porod otvorena sam 4 cm.I mene je strah jako 

Leptirica.com

• sretna
    16. Listopad 2017. 11:29

bbrletic13

sretna

Evo i mene sutra u osam u bolnicu i pripreme za porod otvorena sam 4 cm.I mene je strah jako

Imat cemo bebe na isti dan rodene 😄

• Barbi13
    16. Listopad 2017. 11:38

sretna

bbrletic13

sretna

Imat cemo bebe na isti dan rodene 😄

Place mi se sretna😘

Leptirica.com

[OBRISANO] 16. Listopad 2017. 11:46

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI