Vrijedni su cekanja ❤️
Moja cimi u rodilistu je plakala cijeli dan jer je morala ostati dan duze s bebicom, leukociti su bebi bili poviseni, samo sam joj rekla da znam da joj je tesko, svi bi voljeli biti doma ali za njih cemo sve napraviti i to je za dobro njezinog djeteta!
To je nista kakvi nas sve izazovi u zivotu cekaju!
Nego, Yel se vise ne javlja, da nije u rađaoni 😂😂
Sanjchi, osjecaj je neugodan kad ti daju klistir aaaaaliiii nista nasprem onoga sto slijedi HAHAHAHA...
Aurora, ahaaaaaaaaa.... kuzim... ima logike
Barbs, da sutra sam za pregled u TA pa cemo vidjet... Ja nemam sad bas neke velike znakove, imam osjecaj da nece nikad :/
Sanjchi, bome je tebi veselo na kvadrat! Al barem ti nije dosadno! Ja nisam jedna od omih trudnica koju smeta da ju se dira po trbuhu al brate mili da diras u bolnici osobu koju ne znas i da tebe tak diraju, pa uzas! Svasta ima na ovom svijetu!
Aurora, potpisujem zadnji post!
Yel, drzis li se?
Yel, sad gledam na Cinestar TV neki film, Bozicni. Bakica jede kolac kraj Bozicnog drvca a kraj nje sjedi veliki pas, zavezala mu crvenu masnu oko vrata i jedan zalogaj pojede ona a jedan na vilici da psu pa opet ona pojede zalogaj i tak ona gusta hahahahah:D pa me sjetilo na stanje kod tebe :D
Pa to kazem, ono nepoznati ljudi i jos si u bolnici, malo cudno...
Yel ako te bude boljelo odi do hitne,dosta ti je daleko bolnica nemoj dugo cekat,stavit ce te na ctg i vidjet ce da li su trudovi.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Evo mene nema većinu dana i mislim si sad kad legnem u krevet i odem na klokanicu sigurno ću vidjet da je Sanjchi rodila,ali još se čeka malu Luciju.. eh da Luce zna koliko ju svi ovdje iščekujemo 🙈🙈
Kaj se tiče bolničke klope za sad se ne zamaram sa tim al sigurno kad dođem tam ću bit luda i vadit iz kofera svoje zalihe!!
Vi već svi čorkate ili ste još budne?!
Sanjchi ajme kakve frikušeeeee, Al ja jos nisam ni doživjela ni cula da netko ima normalnu cimi u sobi🙄🙄 sve specijalci. Čast izuzecima.
Sortiraj odgovore
Najstariji