Luce se neda i gotovo! Mozda je Sanjchi u rađaoni, tko zna!
Ja sam veliku(muza) i malu bebu uspavala idem i ja polako dok nije stglo vrijeme za klopu ponovno 😊
I ja uspavala bebana pa dosla vidit jel nam sanjchi rodila, a luce nas izgleda malo zeza i smije nam se 😅
Yel trudovi na pocetku nisu u pravilnim razmacima, bar kod mene nisu bili, u 3 su krenuli i tek oko 8-9 su poceli biti u pravilnim razmacima.
url=https://lilypie.com]
I ja sam jos budna beba spava i samo cekam kad je vrijeme za njam njam
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Moja se probudila cim sam vam napisala da idem spavati haha i evo se smije i gleda po sobi kao da nema nemjeru skoro spavati 😭😭
juuuutrooo
Imam svojih 5 min mira na wcu hahahhaah Moje bebe spavaju kooo topovi
Aurora, jaaaaooo, a oni osjete kad nesto o njima pomislis.. je l se uspavala?
Sanjchi i Yel, kakvo je stanje!?
Yel, znam da ne zelis drip ali i ako ti ga dajuuuuu nije smak svijet
Mc Mouce, moja cimerica je bil ok... malo cudno al nista strasno samo je non stop visila na mobu i pricala s nekime u bilo koje doba sana i dosta bi se svadjala s obitelji hahahahahhahahahhaa
*zaspao oko 11 i nesto... trudimo se da ranije zaspi al se ne da... bio on naspavan ili izmoren, s ocima na pola koplja, nece zaspar nikako haha
I spavao mi je skoro do 4... uuuu nikad preko 3 i pok h u komadu nije spavao... najeo se u rekordnom roku i eto ga. spava vec 40 min
A umjesto da ja isto spavam... visim na netu... hahaha
Laku noooooccc
Barbs- nisi jedina koja visi na netu. Hahahahahah
Pa to mi je jedino free vrijeme za net 😂😂😂 tih 2o min dok je mala prikopcana na sisu 😁
Cure, komentirale ste hranu u bolnicama. Ja sam rodila u pulu i hrana je bila odlicna. Nije bila slana al si se mogao fino najesti!
Sanjchi i yel-kakvi je stanje?
Jutro zene! Auuu Barbs, jadna ti i neispavana! :/
Sanjchi, mozda Lucija odluci danas bas na termin:)Ne znam ko je jos sta pisao napol spavam
Sanjchi, još si u komadu??
(omiljeno pitanje svake trudnice hehe)
Sortiraj odgovore
Najstariji