Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    23. Listopad 2017. 15:12

mamisita27

A i ja kazem. Iako mi iskreno ne znam mislim da ce mi bit cudno. Vec sam zab kak se to radi!

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
    Ovo k'o da čujem muža i sebe 
    od 30tt nismo se keksali .... On nije htio jer ga je bilo strah, ja nisam imala neke velike želje, ali nakon poroda... auuuu  Jedva čekam pregled kod ginekologa i baš ću pa pitati hahahahahahahah
    Mamisita, nadam se da će se pokrenuti što prije, ali isto tako je beba ta koja odlučuje kad joj je vrijeme!!! 
    Sanjchi, nadam se da ćeš se što prije upoznati sa vašom princezom. Odg. sam ti na pitanje na mama grupi... Nisam još stigla naručiti... Diego je bio nemiran + imali smo i goste, pa sam bila kod kume sama na kavi. Diego je bio s mužem. Muž je otkrio kako je to kad ti beba ne da da jedeš, a gladan si  Nadam se da ću danas imati priliku naručiti. 

barbs
    23. Listopad 2017. 15:14

Kod nas je suuuunceeee  I malo puše. I zahladilo je. Ne previše, ali se osjeti. Neki dan sam mogla izaći iz kuće sa majicom dugih rukava, a danas sam morala ispod staviti jednu kratkih rukava + iznad trenerku. 

23. Listopad 2017. 15:57

Samo ti sebi otvori Sanjchi, nemoj se patiti. Kako se sad osjecas jel su ti rekli sta ce dalje bit?
    Barbs, potpuno te kuzim! Neka malo i tata vidi kako je hehehe!
    Jao, meni 5 god zivota ovo oblacenje i svlacenje tople robe oduzme. Blazeno bilo ljeto kad sam samo haljinice navukla i ajmo!
    I ja se nadam da ce uskoro Barbs, zelim ga zagrliti i osjetiti njegov miris i blizinu! Al kad odluci on! 

• Barbi13
    23. Listopad 2017. 16:05

Sanjchi da nisam imala petit kekse crkla bi od gladi,ja sam rodila taman kad je rucak zavrsio😨

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

23. Listopad 2017. 16:06

Ozbiljno? Cek imas ta zatezanja? Jel te jako boli?

Aurora1611
    23. Listopad 2017. 16:15

Sanjchi jedu ti sta rekli za nalaze ctg-a, krvi i to?

Aurora1611
    23. Listopad 2017. 16:49

Aha a sad ce jos malo vizita

Aurora1611
    23. Listopad 2017. 17:24

Sanjchi jel te boljelo to? Meni to izgleda bas kao trudovi!

• Barbi13
    23. Listopad 2017. 17:26

To su trudovi sanjchi😓

Leptirica.com

• Barbi13
    23. Listopad 2017. 17:27

Brzo ce to ici draga malo dripa i evo Lucije😆

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.