mamisita, onda slušaj svoje tijelo...to ti je najpametnije - skupljat snage...dobro će ti doći da u nove obveze uskočiš odmorna (fizički i psihički)
btw razlika je 3god i 1mjesec...

žena-majka-carica:)
Treca sreca, dobra si! Muž je frendu rekao kako ne stignemo još pogledati SERIJU... i frend njemu (ima dijete od 5-6g): ne brini... uspjet ćete... za jedno 5-6g ahshahahahahaa

mamisita, onda slušaj svoje tijelo…to ti je najpametnije - skupljat snage…dobro će ti doći da u nove obveze uskočiš odmorna (fizički i psihički)
OPET potpisujem Ja nisam vjerovala frendicama kad su mi govorile da spavam kad god mi se spava u trudnoći ... Jutros mi je muž rekao da odmorim dok je Diego spavao... i legla sam, nakon 15ak min se razbudio (muče ga vjetrovi
)...

Barbs, Treca, hvala vam na savjetima. I meni se cini da ce mi trebati energije i za porod i kasnije za malog. Treca, taman je razlika.

Hvala I_me. Pa da krov sam skinula, i jedan dio. Ali drugi se nikako neda, a ne želim strgati. Znaci tako kako je pa u kadu... a bas šteta :(

Hahahaha Barbs, umirem od smijeha. Tako je i moj navijao za decka, cijeli je ponosan jer mu je prvorodendac decko. I nekidan kao pricamo za 2.dijete a kaze on ako opet bude musko da cemo ici na 3.sve dok ne dobijemo curicu. Velim ja a da na kraju budu sva 3 muska auuuf. Samo smo ugasili tu temu hahahaha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji