Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Listopad 2017. 18:47

Hahaha ajme Sanjchiiii! Mogu mislit na sta to onda lici al sta cemo, izdrzat cemo mi to sve! 
    Barbs, nije bio iscjedak nego ko pis pis al onako ko da je vukao na zelenkastu boju. Nista, okupala se i promijenila gace jel hahahah i poslije vise nije bilo...al sam to u sub dosta hodala pa ko ce znat... ugl vise mi nije bilo tog i nisam isla na hitnu. Malog normalno osjetim, a sutra cu na pregled
     A i prije mi se to dogodilo, rekla sam dr i mjerio je plodnu vodu i bila je kaze u redu. Tak da ti pojma nemam.

Aurora1611
    23. Listopad 2017. 18:49

Barbs definitivno bolje, da se nebi tamo prevrtala kao kornjaca po stolu bezveze

• sretna
    23. Listopad 2017. 18:54

Jooooj, ja sam jeeeedva izdrzala 5 minuta 😂 hodala sam hodnikom gore dolje ko kudakinja sa papirom u ruci, gledala u mob, bilo sta samo da nekako prode tih 5 minuta koje su trajale kao 50 minuta 🤣

Aurora1611
    23. Listopad 2017. 18:59

Ja nisam ni dobila klistir, nisu mi smjeli dati haha 

• Barbi13
    23. Listopad 2017. 19:24

Ja kad sam dobila klistir sam ostavljala trag za sobom do wc kao Ivica i Marica da se znam vratit i jos sam pocistila wc jer me bilo sramota😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    23. Listopad 2017. 19:28

Aurora, zašto nisu smjeli dati?
    Mamisita, super... A sutra imaš pregled? 
    Sretna, dobraaa si... Barem si tih 5 min izdržala HAHAHAH  Ja sam išla na wc i vrati se ta babica (mlada, imala sam dvije koje su me dolazile pregledavati haha) koju sam btw čak i pokakala slučajno dok mi je vadila onu pumpicu... GROZNO. jadna  i čuješ ju:aaaa, niste izdržali?!  Inače, ta je cura bila jaaakooo draga i dobra... Možda radi toga što je tek počela tamo radit hahahahah i kad mi muža nije bilo kad su mi davali epi, držala me za ruke i govorila mi kako da dišem dok su me trudovi ubijali  Slatkica 

barbs
    23. Listopad 2017. 19:30

bbrletic13

Ja kad sam dobila klistir sam ostavljala trag za sobom do wc kao Ivica i Marica da se znam vratit i jos sam pocistila wc jer me bilo sramota😂

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHA

barbs
    23. Listopad 2017. 20:01

Yel, booooooooooooooolje ti idi provjeriti!!! 

• Barbi13
    23. Listopad 2017. 20:02

barbs

bbrletic13

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHA

Zao mi je bilo spremacice jer je jedna u smjeni na osam bokseva i jos kada za radjanje uzas koliko posla

Leptirica.com

• Barbi13
    23. Listopad 2017. 20:05

Yel

Sanjchi, drzi nam se! 😇🤗

Mozda se zaletim do hitne veceras, donji dio ledja me rastura, donji dio trbuha isto, kao moram na wc i menstr bolovi.
    Mislim da su crijeva iako sam vec bila dns konkretni na wcu!
    Al ovo mi je cudnjikava bol?
    Sad me drzalo konstantno 10-15 min, pa pustilo.
    Odem na wc kao obavit nest i od boli se primila za radijator
    Neki laznjaci su sigurno, roknut cu normabel, ako se ne smiri odoh ja na hicu!

Yel pusti normabel odi doktoru........

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.