Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    23. Listopad 2017. 14:35

Aurora1611

Sanjchi ako budes imala kontrakcije na ctgu vjerojatno ce te odmah poslati u rađaonu ! Upravo iz tog razloga ja nisam htjela nikome reci da imam trudove, jer bi me onda stavili na stol i nebih se otvorila do nove godine lezeci! A ovak sam hodala od 10 u jutro do 4 poslijepodne

POTPISUJEM
    Ok, ja nisam imala trudove  Meni su ih oni potaknuli, ali nisu mi uopće rekli da hodam već sam trudove preležala i to sklupčena dok me muž masirao po leđima... I sporije sam se otvarala... Najbrže sam se otvorila nakon EPI jer sam se opustila i odspavala... 

23. Listopad 2017. 14:38

I Sanjchi, sta se tice hodanja i otvaranja, ni kod mene ne pali, prosli vikend sam bila cijeli na nogama, ivu subotu cijelu. 2x dnevno po 20 min secem psa i nista to na meni ne pali. A za keksanje necu jer mi je to uzas u ovoj fazi osjecam se ko dinosaur i ne znam....nemam volju ni potrebu za tim. Malog osjecam nisko i skroz bi mi cudno bilo , iskreno

23. Listopad 2017. 14:40

Ma nista Sanjchi Poslikaj ti nama veceru, mozda meni od šoka kad i to vidim, pocnu trudovi

Aurora1611
    23. Listopad 2017. 14:46

Sanjchi dobila sam prvi trud kad mi je iskopcala ctg i rekla da se ustanem, nisam se mogla ustati jer me prvi samo presjekao! Iako su bili neki mali trudovi na ctgu no to nije bilo za rađaonu! 
    I od tada do 4 sam trpila i mjerila im razmak, setala se u krugu bolnice, nakon toga otvorena za dlan! Porod za 3 sata!
    Jel mjeris razmak zatezanjima? 

23. Listopad 2017. 14:48

Nama oboma ne pada na pamet, uopce nismo zainteresirani i kad pocne ta tema samo onak :"Neeee!" 

23. Listopad 2017. 14:49

Al isto se tak zagrlimo, i puno smo drugih stvari poceli raditi skupa i povezali se na skroz drugom nivou i bas nam bude lijepo, posebno mi je
     Mislim da se ta veza jos dodatno ucvrsti i kad bebica dode

23. Listopad 2017. 14:53

Pa zadnji put smo vidili na tvu scenu hahahah Veri romantico

23. Listopad 2017. 15:05

A i ja kazem. Iako mi iskreno ne znam mislim da ce mi bit cudno. Vec sam zab kak se to radi!

23. Listopad 2017. 15:08

E u Zgi takkkooo hladnooo, kisica ko neka sad pada. Bas je za zimsku jaknu a ne mogu je zakopcat pa moram ogroman sal nosit preko da mi prekrije trbuh...Za iducu trudmocu cu si obvezno neki ponco kupit ak bude zima il jesen

• Dolores123
    23. Listopad 2017. 15:11

Ja iskreno neznam kako bi bilo da moj odbija s... sva sreca pa nemamo prepreka, super nam je i uzivamo skoro svaki dan.nadam se da ce tako ostati do poroda, pa bas da vidim dal se budem ja brzo otvarala ako dr tako preporucuju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.