Sanjchi ako budes imala kontrakcije na ctgu vjerojatno ce te odmah poslati u rađaonu ! Upravo iz tog razloga ja nisam htjela nikome reci da imam trudove, jer bi me onda stavili na stol i nebih se otvorila do nove godine lezeci! A ovak sam hodala od 10 u jutro do 4 poslijepodne
POTPISUJEM
Ok, ja nisam imala trudove Meni su ih oni potaknuli, ali nisu mi uopće rekli da hodam već sam trudove preležala i to sklupčena dok me muž masirao po leđima... I sporije sam se otvarala... Najbrže sam se otvorila nakon EPI jer sam se opustila i odspavala...
I Sanjchi, sta se tice hodanja i otvaranja, ni kod mene ne pali, prosli vikend sam bila cijeli na nogama, ivu subotu cijelu. 2x dnevno po 20 min secem psa i nista to na meni ne pali. A za keksanje necu jer mi je to uzas u ovoj fazi osjecam se ko dinosaur i ne znam....nemam volju ni potrebu za tim. Malog osjecam nisko i skroz bi mi cudno bilo , iskreno
Ma nista Sanjchi Poslikaj ti nama veceru, mozda meni od šoka kad i to vidim, pocnu trudovi
Sanjchi dobila sam prvi trud kad mi je iskopcala ctg i rekla da se ustanem, nisam se mogla ustati jer me prvi samo presjekao! Iako su bili neki mali trudovi na ctgu no to nije bilo za rađaonu!
I od tada do 4 sam trpila i mjerila im razmak, setala se u krugu bolnice, nakon toga otvorena za dlan! Porod za 3 sata!
Jel mjeris razmak zatezanjima?
Nama oboma ne pada na pamet, uopce nismo zainteresirani i kad pocne ta tema samo onak :"Neeee!"
Al isto se tak zagrlimo, i puno smo drugih stvari poceli raditi skupa i povezali se na skroz drugom nivou i bas nam bude lijepo, posebno mi je
Mislim da se ta veza jos dodatno ucvrsti i kad bebica dode
A i ja kazem. Iako mi iskreno ne znam mislim da ce mi bit cudno. Vec sam zab kak se to radi!
E u Zgi takkkooo hladnooo, kisica ko neka sad pada. Bas je za zimsku jaknu a ne mogu je zakopcat pa moram ogroman sal nosit preko da mi prekrije trbuh...Za iducu trudmocu cu si obvezno neki ponco kupit ak bude zima il jesen
Ja iskreno neznam kako bi bilo da moj odbija s... sva sreca pa nemamo prepreka, super nam je i uzivamo skoro svaki dan.nadam se da ce tako ostati do poroda, pa bas da vidim dal se budem ja brzo otvarala ako dr tako preporucuju
Sortiraj odgovore
Najstariji