Morat cemo se dogovoriti.
Jel koja od vas imala trzavice oko imena?Morat cemo se dogovoriti.
Jel koja od vas imala trzavice oko imena?
Da i to velikih!
Ja sam ju htjela nazvati Aurora imala sam bas veliku zelju ali je on rekao nema sanse, nakon toga smo mislili po njegovoj pokojnij baki Amalija ali smo zajedno odustali od toga.. cijela njegova rodbina je to htjela i na kraju kad sam rodila i kad su culi da smo joj dali ime Una poludjeli su, dok sam ja bila s njom u bolnici oni su se derali na njega i prigovarali mu i vrijeđali ga kao zadnje smece! Ja sam dobila slom zivaca ali kad sam dosla doma nije mi nitko nista rekao, ja ne mogu shvatit te ljude pa od kud nekome pravo određivati ikome ime njegovog djeteta uhhh i sad poludim kad se toga sjetim!
ovo mi je strašno :(
u nas obrnuto bogu hvala
nitko se nije miješao nit sugerirao
dapače, muž i ja smo odlučili po njegovoj mami (svekrvi mojoj jelte) dat ime
i to im nismo baš eksplicitno ni rekli
mada smo spomenuli jednom onak "utiho"
i onda kad se mala rodila, oni dok su javljali rodbini i prijateljima nisu htjeli reć po imenu nego samo da su dobili UNUKU
...a onda su nas opet (nakon što se rodila) pitali kako ćemo ju nazvat, i kad smo im rekli MILA, tek onda su se dalje hvalili imenom

žena-majka-carica:)
Da, proziran mi je i rastezljiv… mozda krene uskoro 🤗
Sutra opet sirit noge😭
Hahah. I ja i onda moguce da ostajem u bolnici. 😕 kad mali nece pa nece van. Joooj

Curke, bebe ce doci kad najmanje budete ocekivale Na kraju krajeva, cesto one odlucuju kad im je termin..
Ako to doktori ne pokrenu naravno

Sluzni cepnikad nije bijel, uvijek je obojan,ovo vam je obican iscjedak. Znam da cep mora biti obojan ili smede ili prosaran krvlju. Ja nisam znala jel ono moje onaj dan sluzni cep ili je bio obojan zbog oregleda. Ali znam da skizni cep uvijek mora biti obojan
Ajme Sretna! Ovo je prvi put da mi je netko nešto suvislo objasnio oko tog čepa. Ja se sad zadnje tromjesečje mučim sa obilnim iscjedkom. Brisevi u redu, ginekologica kaže u redu. Ali nije baš zabavan. Nekad je bijeli, nekad je proziran. I uvijek ima onaj tračak sumnje što ako je to čep?! A sve što sam do sada pročitala je onak, sve može biti čep
Hahahaha bbrletic jesi opicena!
Jek vjerujes Sanjchi da je i meni dosta. Samo hocu lec na trbuh i spavat ko u studentskim danima hahahahha
Malo skicnem kod vas i zapne mi za oko pa moram prokomentirati - vjeruj Mamasita proci ce jos vremena, ako ne i godine kad cemo moci spavati ko u stidentskim danima 😅

url=https://lilypie.com]
Napucala sam se sarmom😆
😂😂😂
Nista se nije pokrenulo nakon seksa? 😄
I ja sutra opet pregled, nadam se da me nece ostavit. Ja bi najradije bila vjecno trudna 🤣🤣🤣

Napucala sam se sarmom😆
😂😂😂
Nista se nije pokrenulo nakon seksa? 😄
I ja sutra opet pregled, nadam se da me nece ostavit. Ja bi najradije bila vjecno trudna 🤣🤣🤣
Dobre ste obje 😂😂

Hahahaha bbrletic jesi opicena!
Jek vjerujes Sanjchi da je i meni dosta. Samo hocu lec na trbuh i spavat ko u studentskim danima hahahahha
Malo skicnem kod vas i zapne mi za oko pa moram prokomentirati - vjeruj Mamasita proci ce jos vremena, ako ne i godine kad cemo moci spavati ko u stidentskim danima 😅
Dena, znam, zato ja zadnja dva tjedna non stop spavam. Kakvo gnijezdenje ne postoji to kod mene

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji