Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    23. Listopad 2017. 14:11

Mc_mouse ja imam mladje sestre i one su blizanke. Razlika je između nas 13 miseci. Mater kaže da ne zna kako je to prizivila, bila je ko kostur.
    Doduše bilo je to prije 30 god bez pampersica i ostalih čudesa, živili smo tada na selu i imali smo i kokoši i krave i svinje. A tata je ima svoju auto mehaničarsku radnju pa je još kuhala posebno rucak i za tatu i za radnike jer tada naravno nije bilo ovih restorana za gablec. A njegovu prljavu robu i pelene si prvo mora na ruke oprat jer tada ni mašine za robu nisu bile ko danas a ni prasak za pranje. Uglavnom bilo joj je jaaaako “veselo”.
    Poznam par ljudi sa blizancima i ne bi to bas požalila, pogotovo kad su ti prve bebe ili imas već jedno malo dite. A kako ja imam genetske predispozicije za blizance muza sam sad znala zezat kao šta ako budu blizanci i on na sam spomen cili problidi.
    Bebushka sorry. 😉 Bebu imat je zahtjevno al 2 bebe su stvarno težak “posao” i zato svakom kapu skidam ko to prizivi. 

Aurora1611
    23. Listopad 2017. 14:13

Sanjchi pripremaj se sto se mene tice! Mjeri im razmak!! I hodaj po sobi po hodniku, di god mozes da se otvoris brze

Aurora1611
    23. Listopad 2017. 14:14

Tak je meni bilo, kad sam trebala ustat s ctg-a nisam mogla samo me bol presjekla 😂😂 ali sam trpila jer nisam htjela da sestra vidi 

barbs
    23. Listopad 2017. 14:23

Prošla sam vidjeti ako je neka rodila..
    Sanjchi, značiii, moglo bi krenutiii??? 
    A vi ostale??
    Mali šef se buni što sam ga ostavila u njihaljci, pa vas ne stignem pročitati.
    KAKO STE MIII??? 

barbs
    23. Listopad 2017. 14:26

S JEDNIM djetetom nije lako, a kamoli s DVOJE ISTOVREMENO. Znam po frendici  I svaka čast... i svaka SVIMA NAMA ČAST 

23. Listopad 2017. 14:28

Ma sumnjam da ti je igdje u RH hrana bolja u rodilistu, znam da se covjek prisili na sve al mi je doslo da se rasplacem kad sam vidila sliku. Evo, ozbiljno da si mi blize, pa prerezi me ak ti ne bi dofurala rucak!! 
    Kak mislis presijece, mene uvijeke presjece kad se ustajem zadnjih dana i bole me leda i dole mi je pritisak ko da cu se popiskit! Jaaaao
    Mamuka, svaka cast tvojoj materi, to su bile zene majke kraljice! 
    Sad me sram sta sam pisala za hranu. Evo , prezivjet cu hranu, natjerat cu se pojest te splacine a onda cu zvat muza da mi donese nest fino jos.
    .hahahahahasad mi je bas palo na pamet jel se moze u rodiliste dostava iz restorana narucit, kazes im da vele da je ujak da ti dofura 

barbs
    23. Listopad 2017. 14:29

Jaaao, meni je žao što nisam slikala NAŠE MENIJE u bolnici... Uopće nisu izgledali toliko loše kao i kod vas 

Aurora1611
    23. Listopad 2017. 14:31

Sanjchi ako budes imala kontrakcije na ctgu vjerojatno ce te odmah poslati u rađaonu ! Upravo iz tog razloga ja nisam htjela nikome reci da imam trudove, jer bi me onda stavili na stol i nebih se otvorila do nove godine lezeci! A ovak sam hodala od 10 u jutro do 4 poslijepodne

barbs
    23. Listopad 2017. 14:32

Mamisita, jedeš ono što ti daju + kažeš mužu da ti donese  Ja sam tražila samo slatko i juhu da pijem... Ali npr cimerica je zvala tatu da nam donese burek s mesom!!!  Isto dobro. Ona se totalno žalila na menu, pogotovo na količinu... A meni je ta količina bila sasvim dovoljna samo što sam ja bila non stop gladna jer mali usisava sve iz tebe  A željna slaaatkooog i PUUUNOOO TEKUĆINE... aaajmeeee
    Sinoć mi je frendica rodila. U D... Nakon 24H u bolnici  Kaže da je povraćala od boli i dodala: KAO SCENA IZ EGZORCIZMA ahahahahahahahhahahahahhaa Nasmijale smo se k'ooooo lude 

23. Listopad 2017. 14:33

Barbs, svaka svima cast da. Ja imam prijateljice i rodbinu koji imaju po jedno i neki jedva na kraj s jednim a vecina ih ima vise djece i super se snalaze. To ti je isto ja mislim ko kad se pitas jel bi djecu pa dobijes jedno pa drugo pa trece i kad si bacen "u vatru", nemas sta nego pozvat vatrogasce hahahaha Zezam se....Naucis se nosit s tim, nemas druge!
    Ja sam dobro, osjecam da necu skoro ne znam
     Vec mi je svo to stezanje zatezanje, pisanje i komesanje postalo normalno da vise ni ne obracam paznju
     Sve sta je nenormalno u trudnoci je normalno hahahahah Al nisam primjetila neku bol da nemres bas stajat, ne znam
     Ugl, sutra imam redovni pregled pa cemo vidjeti sta ce reci
     Ja drzim fige Sanjchi da to sto prije i bezbolnije prode da se mazi sa svojom Lucijom! 
    I nadam se da je Belle ok?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.