Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    23. Listopad 2017. 13:22

mc_mouse mozes bez problema to sam ja rekla nakon prvog obroka tamo 😂😂

Aurora1611
    23. Listopad 2017. 13:29

Uhhh Sanjchi nadam se da ces to najkasnije sutra rijesit 😂😂 pa pređes samo na drugi kat!
    Tko te danas pregledavao? Dr Rebic isto?

23. Listopad 2017. 13:35

Ajme ovo izgleda bljak! Nemoj se ljutit al ja bi im to sve ostavila. Meso ne bi takla najozbiljnije. Bas grozno. Ja necu nis jest u bolnici ja mislim osim sta mi moji donesu jer ovo je prestrasno..

Barkleys
    23. Listopad 2017. 13:37

Mc_mouse - kad bolje razmislim, nije to tako loše... Dvije muhe jednim udarcem :) 

Aurora1611
    23. Listopad 2017. 13:41

Aha da Rebic je grub naspram ponasanja i pricanja jedva ga cujes nekad 😂😂 
    Cure moje ja sam poslije poroda dobila zaleđenu palentu i jogurt smazala sam to u sekundi i jos sam pojela osuseni kroasan iz svoje torbe! Bilo je navecer pa mi nitko nije dosao u posjetu haha 

23. Listopad 2017. 13:53

Znam al ja sam fkt osjetljiva na hranu. Znam jer sam ko mladja zavrsila na zaraznoj danima sam povracala nisam ni vodu mogla gutat i svejedno nisam htjela nis jest, sta su mi donjeli jer je bilo bljak! Hahahaha po meni je to cista lijenost da ne mogu poslat jednu soljenku po sobi. Kao da ti potaknu laktaciju, ma koju laktaciju, prije se otrujem od ovog hahahaha. A i ono sta je Aurora postala da je bio dorucak. Pa kak se od toga mozes najest, nikak! Ja cu reci svojim da mi donesu cokolade i sendvic ogroman a za rucak ak bude ovak isto da mi donesu nest iz Spara il odakle vec. Bas bi voljela da te tete iz kuhinje pojedu tu porciju sebi za rucak, uzas!!! Molit Boga da porod sta bezbolnije zavrsi i da sta prije odem kuci. Koma! 

23. Listopad 2017. 13:55

Sori curke al fkt me ljuti ker mislim da je ovo cista lijenost sta im se ne da normalan obrok spremit. Ma ajd i to al da soljenku po sobi ne posalju. Pa hoce da si dosoli. Kosa mi se sad digla na glavi!

23. Listopad 2017. 13:56

Sanjchi, ja mislim da ces se ti uskoro pocet otvarat skroz i da ce to brzo proci. I da te otpuste sta prije jer mi dode da ti posaljem gulas koji sam radila za rucak da se ne patis!

mc_mouse
    23. Listopad 2017. 14:01

Hedgehog

Mc_mouse - kad bolje razmislim, nije to tako loše… Dvije muhe jednim udarcem :)

Pa kažem ti ja 😂😂😂

Aurora1611
    23. Listopad 2017. 14:03

Sanjchi da li te boli to zatezanje?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.