Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    23. Listopad 2017. 11:08

A ben mu. Al dobro bolje i to nego čekanje po hodnicima  i u čekaonicama.
    Samo strpljivo i bit će to super 😊

Hope
    23. Listopad 2017. 12:14

Sanjchi ajme sretno sa svime 😍😍 javljaj nam novosti 🤗
    Ja se sad probudila,Tj sad tek ustajem iz kreveta (uzas) 😂
    Svima koji danas imaju preglede zelim svu sreću 😘

Barkleys
    23. Listopad 2017. 12:16

Mc_mouse - hahahha, koji saaan. Ali dobro, to je samo san. :) :) :)
    Sanjchi - držim fige da sve prođe brzo i u redu. :*

• sretna
    23. Listopad 2017. 12:20

Sanjchi,sretno! Zelim ti i porod poput svog 😁

Aurora1611
    23. Listopad 2017. 12:46

Sanjchi dosadit ce ti! Ja sam prvi put bila 3 dana i poludjela haha!
    Sinoc velim svom m sanjchi sutra ide u bolnicu a on ce ti meni a tko je to? Ja velim pa ona cura sto sam ju srela u bolnici ccc nista me ne slusa 😂😂 
    Tko ti je bio od doktora?? 

mc_mouse
    23. Listopad 2017. 12:57

Mamuka, Hedgehog ne hvata mene panika, meni da kažu da ima tri bebe poslije ove da rodim ja bi bila presretna Ahahahah muž bi vjerovatno pao u nesvijest u radaoni 😅 Na prvom UZV sam pitala odma jel jedna beba ili vise. Uvijek sam htjela blizance 😂 Uuu da bar drugi budu 🙈 Da mi život prođe ekspresno od silnih obaveza Ahahahahahaha

• sretna
    23. Listopad 2017. 13:12

mc_mouse

Mamuka, Hedgehog ne hvata mene panika, meni da kažu da ima tri bebe poslije ove da rodim ja bi bila presretna Ahahahah muž bi vjerovatno pao u nesvijest u radaoni 😅 Na prvom UZV sam pitala odma jel jedna beba ili vise. Uvijek sam htjela blizance 😂 Uuu da bar drugi budu 🙈 Da mi život prođe ekspresno od silnih obaveza Ahahahahahaha

Dan kad su me ostavili u bolnici je jedan tata pao u nesvjest u radaoni, imao je 2-3 sava na celu + flaster. Vidjela sam ga kasnije  😂

mc_mouse
    23. Listopad 2017. 13:16

Hahahahahaha sretna Ahahahhahahaha ja bi se mom smijala samo tako da i njega šivaju 😂😂😂

Aurora1611
    23. Listopad 2017. 13:16

Sanjchi bome da, puno nas je xD
    Juha ti je uvijek ista s prekuhanim rezancima, osim ako ti ju donese teta koja ne zna da se treba promijesati pa dobijes bez ikakvih rezanaca 😂😂 a ostatak izgleda ok!
    Ja to nikad ni nisam dobila dok sam bila tamo haha 

mc_mouse
    23. Listopad 2017. 13:17

Nakon vaših postova o hrani. Dođe mi da si stavim solnicu u torbu za bolnicu 😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.