A ben mu. Al dobro bolje i to nego čekanje po hodnicima i u čekaonicama.
Samo strpljivo i bit će to super 😊
Sanjchi ajme sretno sa svime 😍😍 javljaj nam novosti 🤗
Ja se sad probudila,Tj sad tek ustajem iz kreveta (uzas) 😂
Svima koji danas imaju preglede zelim svu sreću 😘
Mc_mouse - hahahha, koji saaan. Ali dobro, to je samo san. :) :) :)
Sanjchi - držim fige da sve prođe brzo i u redu. :*
Sanjchi dosadit ce ti! Ja sam prvi put bila 3 dana i poludjela haha!
Sinoc velim svom m sanjchi sutra ide u bolnicu a on ce ti meni a tko je to? Ja velim pa ona cura sto sam ju srela u bolnici ccc nista me ne slusa 😂😂
Tko ti je bio od doktora??
Mamuka, Hedgehog ne hvata mene panika, meni da kažu da ima tri bebe poslije ove da rodim ja bi bila presretna Ahahahah muž bi vjerovatno pao u nesvijest u radaoni 😅 Na prvom UZV sam pitala odma jel jedna beba ili vise. Uvijek sam htjela blizance 😂 Uuu da bar drugi budu 🙈 Da mi život prođe ekspresno od silnih obaveza Ahahahahahaha
Mamuka, Hedgehog ne hvata mene panika, meni da kažu da ima tri bebe poslije ove da rodim ja bi bila presretna Ahahahah muž bi vjerovatno pao u nesvijest u radaoni 😅 Na prvom UZV sam pitala odma jel jedna beba ili vise. Uvijek sam htjela blizance 😂 Uuu da bar drugi budu 🙈 Da mi život prođe ekspresno od silnih obaveza Ahahahahahaha
Dan kad su me ostavili u bolnici je jedan tata pao u nesvjest u radaoni, imao je 2-3 sava na celu + flaster. Vidjela sam ga kasnije 😂
Hahahahahaha sretna Ahahahhahahaha ja bi se mom smijala samo tako da i njega šivaju 😂😂😂
Sanjchi bome da, puno nas je xD
Juha ti je uvijek ista s prekuhanim rezancima, osim ako ti ju donese teta koja ne zna da se treba promijesati pa dobijes bez ikakvih rezanaca 😂😂 a ostatak izgleda ok!
Ja to nikad ni nisam dobila dok sam bila tamo haha
Nakon vaših postova o hrani. Dođe mi da si stavim solnicu u torbu za bolnicu 😁😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji