Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    22. Listopad 2017. 22:36

Yel ništa se neće dogodit nakon poroda tj nemoj očekivati da se oni počnu ponašati drugačije. Al ti ćeš morat za svoje dobro neke stvari ne vidit i ne cut. Imate svoju sobu i za to se pobrini a ovo ostalo uz pase i ostatak ekipe sa osjećajem za higijenu na razini špiljskog covika... možeš samo čistiti i prat po cili dan.
    A kad budu svekiji ubuduće pričali o tim “prednostima” reci im da će ti najviše pomoć ako se pobrinu za sebe i za kućnu higijenu i čistoću. 😝
    Ja ti o tim stvarima sa čistoćom govorim iz vlastitog iskustva. Kod nas se ne kuha u kuhinji već imamo neku staru kuhinju u prostoriji di se lozi za centralno grijanje i tu kuhamo. Tu stvarno bude ajme majko prljavo. Ja sam ispočetka sve to ribala i čistila. Nokte i ruke sve uništila ribajuc lonce, prozvane i tave. Ono sve sam ja to oribala kad sam ja preuzela kuhanje jer mi je bilo nezamislivo u tom kuhat i iz toga jest. Ali kad se sveli vratila sa sezone i ona preuzela kuhanje sve je to se vratilo na staro. I to dok sam ja kuhala sam skužila da svi toliko unerede i nikog ne briga sto se ja toliko satarem oko toga niti koga briga za to.
    Zato sam poslije prominila priču, oni sto koristim operem prije korištenja a sto ne koristim ne diram jer vidim da nema smisla. I sad ne ribam tu “kuhinju”, počistim ono sto ja zabrljam kuvajuc al ono sto oni usvinje ne pada mi na pamet čistiti. Uvježbala sam da to vise ni ne “vidim”. Ako njima ne smeta šta to drže ko prasci jer još nisu sebi naručili kuhinju u stanu i tu koriste ko pravu kuhinju pa šta bi mene smetalo !?!? Naučila sam na teži način al sam naučila 😎

Barkleys
    22. Listopad 2017. 22:40

Sanjchi - meni se ovo čini super, mislim tamo si, pod kontrolom, ništa ne može poći po zlu bez da ne primjete.. Tako da ti lijepo krati vrijeme mobitelom i tv-eom i probaj se odmarati... 

A ja mislim da nisam pročitala za niti jedno rodilište da je netko pohvalio hranu. :( Što je stvarno šteta, jer ono pa k vrpcu prođeš porod i kreneš dojiti i sve, pa bar da ti daju pošteno za jest! :) :) 

• Barbi13
    22. Listopad 2017. 22:45

Sanjchi sretno sutra i drzi se i zelim ti od srca porod kao sto je bio moj,pusa velika😘🤗

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    22. Listopad 2017. 22:47

Sanjchi javi se ti lijevo na salter tamo rade divne tete one ce ti pomoci 😊 
    Dolje ti je patologija, prvi kat su operacije ginekoloske a treci su rodiliste i rađaona! 
    YEL- uzas ti je i sad! Moj m veli da je to cucinjak 😂😂 dijete mi ima tikove vec od lajanja a laju na sve zivo ili se ova dva mala grizu međusobno i cvile! 

Aurora1611
    22. Listopad 2017. 22:50

Hedgehog-kod nas u Sk hrana kao hrana i nije tako losa samo su jako male porcije, zbilja se nisam mogla najesti! U rodilistu je skoro ista hrana kao i na patologiji, ja sam se poslije poroda svaki put veselila kad su mi donesli varivo! Onaj dan kad sam isla doma je bio bas fin rucak par vrsta povrca s krumpirom, komad mesa lijep, cikla i juha prije svega 😊

22. Listopad 2017. 22:53

Sanjchi, sretnoooo

Barkleys
    22. Listopad 2017. 23:02

Aurora1611

Hedgehog-kod nas u Sk hrana kao hrana i nije tako losa samo su jako male porcije, zbilja se nisam mogla najesti! U rodilistu je skoro ista hrana kao i na patologiji, ja sam se poslije poroda svaki put veselila kad su mi donesli varivo! Onaj dan kad sam isla doma je bio bas fin rucak par vrsta povrca s krumpirom, komad mesa lijep, cikla i juha prije svega 😊

Da možda je to glavni problem, kužim da bolnička hrana ne može biti začinjena po svačijem ukusu, i nema razloga da ne bude barem solidna, vjerojatno se žene žale zbog porcija, jer ostaju gladne. A porod i sve te iscrpi. 

kleaiva
    22. Listopad 2017. 23:40

Sanjchi sretnooooo!😘
    Yel Mamuka je u pravu! Drzi se ti sebe i bebice...a ostali ce ionako po starom😂
    Cuvaj zivceke i snagu😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Mamuka
    22. Listopad 2017. 23:50

Yel Izgradili smo kat i uredili stan. Samo nam je centralno zajedničko i u tu prostoriju su stavili staru kuhinju pa se tu kuha jer kuhamo zajedno tj kad je sveki na sezoni ja a kad je ona kući ona. (Ukoliko smo uopće tu na selu. Jer smo sad godinu i pol bili ZG i St.)
    Al svak ima svoj stan. Samo je ta prostorija/kuhinja u prizemlju odmah uz kuću/u sklopu kuće. A oni sebi već 3 god nisu kuhinju u stan naručili pa kako im je ta odmah par koraka od blagovaonice koriste je ko normalnu kuhinju samo eto moraš izac vani na terasu 
    za uc u tu prostoriju.
    Evo meni u St nije hrana bila tako losa. Ne mogu rec da su porcije male. Možda bi ja tipa volila doručak malo veću porciju jer mi je to najdraži obrok u danu i volim se pošteno najest a poslije mi je svejedno štogod. Al u principu OK. Al čini mi se da mi je tada bilo svejedno pojela nešto ili ne od pustog uzbudjenja i euforije oko bebe. Bitno je da pijete dovoljno tekućine i da nešto pojedete zbog mlika. Ali posjete su svaki dan pa lako vam donesu ako vam ne bude pasalo. 😉

Hope
    23. Listopad 2017. 02:03

Cure moje evo mene,noćne ptice!! Zadnja 2 sata sam provela čitajući zaostatke na kutnoj u dnevnom,i sad kad sam upravo sve pročitala i došla do kraja sam skuzila da sam jako malo zapamtila ko je kaj pisao!! Al sam uspjela zapamtit da nam Sanjchi sutra ide na kontrolu i ostaje tamo dok mala Lucija ne odluci da je vrijeme 🤗🤗 tako da Sanjchi od srca ti zelim sreću i da nebudes dugo tamo nego da to sve krene sto prije,a ko zna možda i noćas vas odluci iznenadit 🙈🙈
    Odnosi u obitelji sa roditeljima i braćom i sestrama,od Sanjchi i Yel,ne znam uopce kaj bi vam rekla osim toga da mi je bas bilo zao za pročitat kako vas život nije mazio,al zato cure moje sad kreće jedno pravo veselje i vjerujem doživotna sreca sa malim smotuljcima!!
    Kaj se tiče mene vikend mi je bio tak bukiran i samo sam negdje jurila i zurila,jučer bili na rockasu od kuma,došli doma u pol 4 ujutro 😎 bilo je veselo!! Danas na ručak kod mojih,pa doma malo na kratko odmorit,pa na večeru kod muževih,pa do frendova na palačinke (zvučim kao da se žalim,al ne žalim se 😂) 
    Bolovi u leđima su sve jači i jači i tu i tamo se javi u trbuhu,ali dolje kod jajnika,ne znam dal je to normalno,ako netko zna? I zna me zabolit tipa dole Čučica (da se tak izrazim) al to tipa kad mijenjam pozu dok se okrećem u krevetu,i npr kad piskim osjećam kao neki pritisak u njoj. O boze oprostite na mom detaljnom opisu 😅😅 
    Kajanje (klasika kod mene u trudnoci,jednom dnevno) -prije je bilo 2 put minimalno (bas sam mali seronja 😂🙈💩)
    I tak možda bi bilo najbolje da odem sad spat Tj bar Pokušat zaspat ako ću se uspjet namjestit 😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.