Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    21. Listopad 2017. 17:04

• Barbi13
    21. Listopad 2017. 17:07

Lily

Ja sam 37 tjedana i 5 dana.

Lily odi do rodilista da sebe umiris

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    21. Listopad 2017. 17:09

Yel

Hodnik finito. Sad stavljaju laminat u dnevni.
    (Auto opet ne pali, a trebao je na finish kod mehanicara…najradije bi ga prodala u dijelove)

Ljepo ti je Yel,ma bas mi je drago zbo tebe😘

Leptirica.com

Aurora1611
    21. Listopad 2017. 17:10

Cure hvala vam!
    Sanjchi koja je rodila cestitke i brz oporavak!
    A sanjchi sto je u komadu daaaa trbuh ti se na ocigled spustio! Pripremaj se 😘

• Barbi13
    21. Listopad 2017. 17:10

Sanchy 8 cestitke od srca

Leptirica.com

• Barbi13
    21. Listopad 2017. 17:20

Uspjela sam se pokakati napokon al s mukom od tiskanja moja sirena je zaspala napokon od jutra🤗😂😂😂😆😆

Leptirica.com

• Mamuka
    21. Listopad 2017. 17:47

Sretna hvala na opisu. Znaci nadam se da ću ovaj put i ja osjetit taj nagon za kakanje jer očito je to triger da porod bude “lakši” i s manje šavova. Sad sam uvjerena da sam prvi put pukla tako puno jer su me oni doli širili i prckali. A mogu im zahvaliti i na ciloj četi hemeroida koje sad svako toliko moram trpiti jer nismo čekali taj famozni nagon.
    Hahahaha Bitno da sam ja bila zadovoljna da je moj porod bio dobar. Jedino mi je to šivanje bilo koma ali sve drugo sam do sad smatrala da je bilo super.
    Hahahahaha Ajme jesan skromna 🤣🤣😝
    Sanchy cestitam na bebici! Puno zdravlja i mami i bebi! 😊
    Sanjchi da, stomak ti se spustio ali to ne znaci da će to ic sad odmah. Može to tako stajat i nekoliko dana. 
    Yel ti si tu kuću uvela u 21. stoljece. Nadam se da će se tvoj trud cijenit jer stvarno si puuuno truda dala. I još k tome u tom stanju..... stvarno svaka čast. 👏🏻

barbs
    21. Listopad 2017. 17:48

Sanchy8

Pozdrav,cure,ja sam rodila danas u 13.37 curu od 3420g i 51cm, došla na ctg i pregled kad ono 6cm otvorena, klistir, rađaona i u roku dva sata rodila, treća bebica, hvala Bogu nismo se namučile :) sretno svima vama koje rađate ovih dana, samo slušajte upute doktora i primalje i to će bit sve super!

CESTITKEEEEE 

luce <3
    21. Listopad 2017. 17:48

Sanjchi cestitam i sve najbolje!!!
    Aurora Una je prekrasna 

21. Listopad 2017. 17:50

Aurora- Una je premedena- slatkis mali
    Sanchy8-cestitke na curici! Jesi imala trudove? Puknuo vodenjak?
    Yel- super je hodnik
    Sanjchy- mravci hahahahh bube su u glaaaviii to su godineeee gahaha zezam se....Jao meni danas curka nes cijeli dan ko da sam se upiskila al malo je kao zelenkasto, jedva, znaci ne sluz nego bas ko pis pis. E to mi se desilo i prije jednom pa mi je ginic na ŕedovnom pregledu rekao da je sve ok i plodna voda uredna sad ni sama ne znam vise kad mjehur mi je non stop pun a i inace pijem puno tekucine...ak bude i dalje tak budem otisla na hitnu. Mali se i dalje koprca i udar pa mislim da je sve ok. Danas sam puno hodala isto pod izlikom da uhvatim zadnje zrake sunca, kao i ti Hedgehogpa mozda od toga ne znam
     Ne osjecam da cu se porodit, jos nije vrijeme

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.