Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Listopad 2017. 14:47
    nakon cicanjA
    nakon cicanjA
    minutu kasnije
    minutu kasnije

Podgrijala sam rucak i opet ga stavila na cicu i tako jela 

barbs
    13. Listopad 2017. 14:49

Kazu da skok u razvoju traje 2-3D do 7

[OBRISANO] 13. Listopad 2017. 15:01
    13. Listopad 2017. 15:13

Barbs, Diego je premeden! I ja jedva cekam da drzim svog malog princa! Drzim fige da izdrzite skok u razvoju i da ne traje bas 7 dana jaooo
    Ma ne znam, sta kaze sretna taman tipa dignem se doruckujem malo po kuci i oko 10, 11 moram ponovno lec do 1, 2, 3 ovisno. Ono ko da me neko nasopao tabletama za spavanje.
    Sanjchi, frizura ti je super!

Aurora1611
    13. Listopad 2017. 15:25

mamisita27

Jel normalno da se zeni spava pred porod? Ja ne mogu dalje nego cijeli dan spavam i misici me bole jer ne mogu dugo stajat ni hodat. Prije 10 dana bio nalet energije a sad uzas. Nikakve energije ni gnijezdenja….
    Aurora, jesi pitala pedijatra za kaki kaki?

Jesam i rekla mi je masaze i grijanje trbuha sto sam vec probala, i rekla je za toplomjer u guzu a to pokusavam izbjeci ☹️

Belle84
    13. Listopad 2017. 15:36

Sanjchi bome si se dosta osisala, al neka, sad je puno zdravija kosa, ja bi trebala isto na farbanje otici prije nego rodim...
    Hjoj opet imam menstrualne bolove... 😔 

13. Listopad 2017. 15:37

Ajoj Aurora, nadam se da cs se to brxo pokrenuti...Bas je zeznuto kad to nece...Jel nervozna?

• Barbi13
    13. Listopad 2017. 16:27

sretna

mamisita27

Jel normalno da se zeni spava pred porod? Ja ne mogu dalje nego cijeli dan spavam i misici me bole jer ne mogu dugo stajat ni hodat. Prije 10 dana bio nalet energije a sad uzas. Nikakve energije ni gnijezdenja….
    Aurora, jesi pitala pedijatra za kaki kaki?

Meni se zadnjih par dana obavezno pocne spavat u jednom momentu. Najcesce izmedu 11 i 14h. I moram makar zazmirit na 10 min jer ne mogu nista i onda sam ko nova

I tebi se upalio sav i meni isto uzas koji bolovi nadam se da nam se sad nece

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    13. Listopad 2017. 16:30

Napucala sam se fazola i spavala do sad i meni se jako zadnjih dana spava sad cu si skuhat kavicu sutra mi je pregled u rodilistu jer je vikend.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 13. Listopad 2017. 16:34

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI