Žene, jeste li imali krvarenja poslije vaginalnih pregleda pred kraj trudnoće? Mene je zbog hospitalizacija i redovnih pregleda pregledavalo nekoliko doktora i nakon svakog pregleda mi je iscjedak krvav 2 dana i onda prestane. I tako već tjednima. Događa mi se i nakon pregleda prstima i nakon ultrazvučne cervikometrije. Svi mi kažu da se ne obazirem na to ali stvarno mi nije ugodno kad se obrišem na wc-u. Već mi je dosta širenja nogu.
Sve je to normalno a za sirenje nogu ti vjerujem😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sljedeći tjedan krećem na kontrole u TA i muka mi je. Cerviks mi je nestao i otvorena sam 2 prsta unatoč mirovanju, ali nemam više straha od preranog poroda jer sam uspjela ući u termin. Ali grozim se krvarenja poslije pregleda već mi je dosta gledanja sukrvice.
Lily ne moras krvarit nalom pregleda. Ja kon nijednog pregleda nisam krvarila a tri razlicita doktora su me gledali u TA. Normalan pregled ko i ko soc ginica
Bbrletic, imat ce pomoc i od muza i od starije seke blago ti se.a bude govance malo, strpljen spasen. Puno zena kaze da ne mogu kakat kad rode a ak ti ne bude do uto odi k dr
Sve me strah poroda ako toliko krvarim nakon pregleda. Jutros me je baš presjeklo istovremeno u maternici i donjem dijelu leđa. Dvaput sam nakon toga otišla na wc ako me razumijete. Možda je to bio trud?
To je bilo oko 4 ujutro. Bol je trajala jedno minutu i dosad još ništa.
Ma ne znam više ni sama. Osjećam se blesavo. Toliko sam pročitala o trudovima i porodu i sestrična je rodila pa mi je rekla kako to izgleda i ja se svejedno bojim da ih necu prepoznati i na vrijeme stici u bolnicu. Šta se tiče krvarenja i sukrvice doktori su mi u bolnici kad sam nedavno ležala rekli da se ne obazirem na to jer su mi svi nalazi bili uredni.
Ma ne znam više ni sama. Osjećam se blesavo. Toliko sam pročitala o trudovima i porodu i sestrična je rodila pa mi je rekla kako to izgleda i ja se svejedno bojim da ih necu prepoznati i na vrijeme stici u bolnicu. Šta se tiče krvarenja i sukrvice doktori su mi u bolnici kad sam nedavno ležala rekli da se ne obazirem na to jer su mi svi nalazi bili uredni.
Nisam nikad, ali čula sam da se događa. A i ako si fakat tako često na pregledima skužili bi i oni sami da nešto ne valja... Držim fige da izdržiš još dulje, a gle da je i to bio trud, radilo se o 1, ne o njih 10, pravilnih svakih toliko minuta aaaa :*
Važno da sam u terminu pa kad rodim rodim. Znoji li se ijedna od vas po noći? Otkad sam ušla u treće tromjesječje budim se sto puta po noći baš zbog tog znoja. Preko dana ništa i već mi je muka kad se spavanje približava. Svaku večer druga pidzama, jastuke stalno perem i posteljinu. Što god obukla, čime god se pokrila ja sam cijelu noc mokra. Nadam se da će to prestati kad se hormoni vrate na staro.
Sortiraj odgovore
Najstariji