Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    21. Listopad 2017. 09:54

Lily

Žene, jeste li imali krvarenja poslije vaginalnih pregleda pred kraj trudnoće? Mene je zbog hospitalizacija i redovnih pregleda pregledavalo nekoliko doktora i nakon svakog pregleda mi je iscjedak krvav 2 dana i onda prestane. I tako već tjednima. Događa mi se i nakon pregleda prstima i nakon ultrazvučne cervikometrije. Svi mi kažu da se ne obazirem na to ali stvarno mi nije ugodno kad se obrišem na wc-u. Već mi je dosta širenja nogu.

Sve je to normalno a za sirenje nogu ti vjerujem😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Lily
    21. Listopad 2017. 09:56

Sljedeći tjedan krećem na kontrole u TA i muka mi je. Cerviks mi je nestao i otvorena sam 2 prsta unatoč mirovanju, ali nemam više straha od preranog poroda jer sam uspjela ući u termin. Ali grozim se krvarenja poslije pregleda već mi je dosta gledanja sukrvice. 

21. Listopad 2017. 09:58

Lily ne moras krvarit nalom pregleda. Ja kon nijednog pregleda nisam krvarila a tri razlicita doktora su me gledali u TA. Normalan pregled ko i ko soc ginica

21. Listopad 2017. 10:00

Bbrletic, imat ce pomoc i od muza i od starije seke blago ti se.a bude govance malo, strpljen spasen. Puno zena kaze da ne mogu kakat kad rode a ak ti ne bude do uto odi k dr

Aurora1611
    21. Listopad 2017. 10:01

Evo curke da i vi vidite kako Una voli nositi kapu 😂😂

• Lily
    21. Listopad 2017. 10:31

Sve me strah poroda ako toliko krvarim nakon pregleda.  Jutros me je baš presjeklo istovremeno u maternici i donjem dijelu leđa. Dvaput sam nakon toga otišla na wc ako me razumijete. Možda je to bio trud? 

• Lily
    21. Listopad 2017. 10:32

To je bilo oko 4 ujutro. Bol je trajala jedno minutu i dosad još ništa. 

• Lily
    21. Listopad 2017. 11:29

Ma ne znam više ni sama. Osjećam se blesavo. Toliko sam pročitala o trudovima i porodu i sestrična je rodila pa mi je rekla kako to izgleda i ja se svejedno bojim da ih necu prepoznati i na vrijeme stici u bolnicu. Šta se tiče krvarenja i sukrvice doktori su mi u bolnici kad sam nedavno ležala rekli da se ne obazirem na to jer su mi svi nalazi bili uredni. 

Barkleys
    21. Listopad 2017. 11:47

Lily

Ma ne znam više ni sama. Osjećam se blesavo. Toliko sam pročitala o trudovima i porodu i sestrična je rodila pa mi je rekla kako to izgleda i ja se svejedno bojim da ih necu prepoznati i na vrijeme stici u bolnicu. Šta se tiče krvarenja i sukrvice doktori su mi u bolnici kad sam nedavno ležala rekli da se ne obazirem na to jer su mi svi nalazi bili uredni.

Nisam nikad, ali čula sam da se događa. A i ako si fakat tako često na pregledima skužili bi i oni sami da nešto ne valja... Držim fige da izdržiš još dulje, a gle da je i to bio trud, radilo se o 1, ne o njih 10, pravilnih svakih toliko minuta aaaa :*

• Lily
    21. Listopad 2017. 12:00

Važno da sam u terminu pa kad rodim rodim. Znoji li se ijedna od vas po noći? Otkad sam ušla u treće tromjesječje budim se sto puta po noći baš zbog tog znoja. Preko dana ništa i već mi je muka kad se spavanje približava. Svaku večer druga pidzama, jastuke stalno perem i posteljinu. Što god obukla, čime god se pokrila ja sam cijelu noc mokra. Nadam se da će to prestati kad se hormoni vrate na staro. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.