Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    21. Listopad 2017. 16:30

Upadam ko padobranac. Citala sam komenatre o porodu i nagonu za kakanje pa da kazem svoja 2 iskustva. 
    Sa L nisam osjetila taj nagon za kakanjem, imala sam i drip i epi. Normalno, tridove za.izgon i tu bol sam osjetila,ali taj nagon ne.
    Sa P sam isto imala drip i epi i s njim sam isjetila zaj nagon, samo odjednom, onako jaka bol.dolje i kao da mi se kaka. Mm kaze imas trud (gleda ctg), kazem babici da ne znam jel mi se.kaka ili beba zeli van. Kaze ona da sljedeci put kad to osjetim da kazem pa da probam tiskat u tom trudu da vidimo dal to beba ide van i tako.je bilo. P se gurao van. U par tiskanja je izasao, babica me cijelo vrijeme dolje masirala i.to pece, ali rezultat je 2 minijatirna sava i ja od orvog dana nakon poroda se.najnormalnije krecem i sjedim. Imam osjecaj kao da nikad nisam rodila 😄 i za takav porod bi uvinek potpisala. Osim sto je bio brz jos nisam ni rezana. E sad, zasto prvi out to nisam osjetila, a sad jesam tko zna...da li ima veze sto sam sad bila vec otovrrna 5 cm kad su me odlucili zadrzat u bolnici i to poktrnit dripom ili sta...s tim da sam se.ja tih 5 cm otvorila bez ikakvih bolova, trudova, nista sta bi ja osjetila...kad su mi.dali drip.su se isto cudili.kak to.da.me ne boli ni nakon sat i pol, a trudovi skacu 😂 a.mene je zabolilo mozda 5.puta onak ko malo.jaca menga bol, nis strasno. Al zato kad.su probusili.vodenjak su poceli pravi, odvratno.jaki bolovi dok nisam dobila epi pa sam.osjetila skroooz male.bolove. i mozda pola sata od epi sam osjetila taj jaki.nagon za.kakanjem i jaku bol. Znaci vrijeme za izgon. Epi su mi dali samo mali jer.sam vec bila puno otvorena pa da mogu osjetit trudove za izgon, al.su se svi iznenadili.kolko brzo je do toga doslo 😄
    Eto, nadam se.da ce te imat porod i oporoavak poput mog  😊

Barkleys
    21. Listopad 2017. 16:30

Maca - ah lako na rivi piti kavu :D Ja sam dns cijeli dan po kavama pod izgovorom da "iskoristim zadnje zrake sunca" - što se tiče tvrdog trbuha i boli u preponama, mi smo slični tjedni. I da, meni je tako...Mislim da je to normalnooo. Ima dana kad se ujutro od boli ne mogu ustat iz kreveta, kao npr. dns. Stvarno se brinem što uskoro bi kao trebala prestat piti Mg. Što će tek onda bitiiiii? 
    Dude/Bočice - ja imam izdajalicu od Aventa pa sam kupila i rezervnu bočicu i dude od Aventa. Sad mi je malo žao jer je Mamuka već prije bila pisala za MAM dude da ne gnječe nosić i to sam zapamtila pa sam mislila kupiti/ tražiti u babinje MAM dude :D
    Aurora - Una je preprepremedena! 

Barkleys
    21. Listopad 2017. 16:35

sretna

Upadam ko padobranac. Citala sam komenatre o porodu i nagonu za kakanje pa da kazem svoja 2 iskustva.
    Sa L nisam osjetila taj nagon za kakanjem, imala sam i drip i epi. Normalno, tridove za.izgon i tu bol sam osjetila,ali taj nagon ne.
    Sa P sam isto imala drip i epi i s njim sam isjetila zaj nagon, samo odjednom, onako jaka bol.dolje i kao da mi se kaka. Mm kaze imas trud (gleda ctg), kazem babici da ne znam jel mi se.kaka ili beba zeli van. Kaze ona da sljedeci put kad to osjetim da kazem pa da probam tiskat u tom trudu da vidimo dal to beba ide van i tako.je bilo. P se gurao van. U par tiskanja je izasao, babica me cijelo vrijeme dolje masirala i.to pece, ali rezultat je 2 minijatirna sava i ja od orvog dana nakon poroda se.najnormalnije krecem i sjedim. Imam osjecaj kao da nikad nisam rodila 😄 i za takav porod bi uvinek potpisala. Osim sto je bio brz jos nisam ni rezana. E sad, zasto prvi out to nisam osjetila, a sad jesam tko zna…da li ima veze sto sam sad bila vec otovrrna 5 cm kad su me odlucili zadrzat u bolnici i to poktrnit dripom ili sta…s tim da sam se.ja tih 5 cm otvorila bez ikakvih bolova, trudova, nista sta bi ja osjetila…kad su mi.dali drip.su se isto cudili.kak to.da.me ne boli ni nakon sat i pol, a trudovi skacu 😂 a.mene je zabolilo mozda 5.puta onak ko malo.jaca menga bol, nis strasno. Al zato kad.su probusili.vodenjak su poceli pravi, odvratno.jaki bolovi dok nisam dobila epi pa sam.osjetila skroooz male.bolove. i mozda pola sata od epi sam osjetila taj jaki.nagon za.kakanjem i jaku bol. Znaci vrijeme za izgon. Epi su mi dali samo mali jer.sam vec bila puno otvorena pa da mogu osjetit trudove za izgon, al.su se svi iznenadili.kolko brzo je do toga doslo 😄
    Eto, nadam se.da ce te imat porod i oporoavak poput mog 😊

Hvalaaaa! Da bar svi imamo brze porode i još brže oporavke! Znači, ako osjetim da mi se kaka kažem babici da mi se kaka....

• Sanchy8
    21. Listopad 2017. 16:41

Pozdrav,cure,ja sam rodila danas u 13.37 curu od 3420g i 51cm, došla na ctg i pregled kad ono 6cm otvorena, klistir, rađaona i u roku dva sata rodila, treća bebica, hvala Bogu nismo se namučile :) sretno svima vama koje rađate ovih dana, samo slušajte upute doktora i primalje i to će bit sve super!

D

mc_mouse
    21. Listopad 2017. 16:42

Sanjchi meni izgleda kao da je. 

Barkleys
    21. Listopad 2017. 16:51

Sanjchi - daaaa. Spustio seee! 
    Sanchy8 - čestitam! Porod zvuči kao iz bajke! 

barbs
    21. Listopad 2017. 16:53

sanjchi255

Tko je ono osjecao "mravce" prije poroda? Imam feeling ko da mi ceta mravaca po trbuhu hoda😂

JA  2 dana za redom i to sub i ned pred porod
    Lily, ja bih otišla na hitnu jer ipak, ja sam otišla 3 sata nakon što sam primjetila to roskasto krvarenje i pukao je vodenjak... 

barbs
    21. Listopad 2017. 16:59

Mamuka, ma neee, ne pred sam porod... Počelo je boljeti 2-3 tjedna prije, a najviše pred kraj 
    Mi DUDE ne smijemo nositi u bolnici. Cimi je donijela i dobila je bukvicu od sestre s time da je ona i dalje po skrivečki davala 
    Sanjchi, DAAA, spustio seee! 
    Nagon za kakanje: uuuu, meni se piškilo i kakilo hahahahahahahhaa mislim, to sam ja govorila babici... da ja moram piškiti i kakiti i to više x i TEK ONDA mi je rekla da to u biti beba pritišće i kad u trudu osjetim taj nagon da stišćem... ja sam se IZMORILA jer sam budala iz glave tiskala, a ne trbuha... zato je Diego izašao sa sednim tiskanjem (muž je brojao ) inače bi MOŽDA i ranije 

barbs
    21. Listopad 2017. 16:59

E, da, AURORA, UNA je preslatka! 

• Barbi13
    21. Listopad 2017. 17:03

sanjchi255

Jel se vama cini da mi se trbuh spustio? Dns mi je kolegica rekla da je..a ja vise neznam😌

Ful ti se spustio jos malo sanjchi😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.