Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lily
    21. Listopad 2017. 15:09

Mamuka

Lily to ti znaci da se cerviks skroz skratio tj nema ga vise i beba je na “vratima”. Sad slijede trudovi i daljnje otvaranje.
    Mogla bi ti vrlo skoro put rodilišta. Sritno 😉😊

Hvala. Vjerujem i da budem. Od sinoć mi je iscjedak obilniji i roskasti. Jučer sam imala pregled pa ne znam je li od toga. Ali kad god odem na wc i obrišem se iscjedak je roskast i dosta ga je. Izluđuje me to. Dijete je aktivno ali ne znam šta da radim. 

barbs
    21. Listopad 2017. 15:39

HELLOOOO 
    Belle, sreeeetno! Nikad se ne zna!! 
    Mi imamo baby love DUDE  i super su nam i Aventove bocice i za koliko ih koristimo su dobre... 

ikyri
    21. Listopad 2017. 15:40

Lily

Mamuka

Lily to ti znaci da se cerviks skroz skratio tj nema ga vise i beba je na “vratima”. Sad slijede trudovi i daljnje otvaranje.
    Mogla bi ti vrlo skoro put rodilišta. Sritno 😉😊

Hvala. Vjerujem i da budem. Od sinoć mi je iscjedak obilniji i roskasti. Jučer sam imala pregled pa ne znam je li od toga. Ali kad god odem na wc i obrišem se iscjedak je roskast i dosta ga je. Izluđuje me to. Dijete je aktivno ali ne znam šta da radim.

Ja malo upadam. Ali ako je obilan da moraš stavit uložak moguce da ti plodna voda malo curka pogotovo ako su ti na pregledu gledali plodnu vodu. To je bilo mojoj šogorici. Ona je išla na pregled zbog toga  te su joj napraili ti neki test da vide je li to plodna voda i sl.... 

barbs
    21. Listopad 2017. 15:41

LILYYYY, MENI JE TAKO BILOOK!!! Isla sam na ginekologiju i puknuo je vodenjak!!! 

barbs
    21. Listopad 2017. 15:42

Lily, u kojem si tjednu??? 

barbs
    21. Listopad 2017. 15:43

Mamuka, mene su pred kraj prepone boljele 

barbs
    21. Listopad 2017. 15:44

Kako ste, curke??? 

• Lily
    21. Listopad 2017. 15:51

Ja sam 37 tjedana i 5 dana. 

Barkleys
    21. Listopad 2017. 16:12

Lily

Ja sam 37 tjedana i 5 dana.

Jel ti bolnica blizu? A da ti onako malo digneš frku i odeš na hitnu?  Uz ovakve nalaze s cerviks om, a curi ti vjerojatno i sluzni čep... Mislim, ne bih te htjela strašiti i vjerojatno nije ništa i možda te vrate doma... Ali za svoj mir odeš kažeš da krvariš/curiš itd. Okej, ponovno širiš noge, ali za svoj neki duševni mir mislim da se isplati. 

• Mamuka
    21. Listopad 2017. 16:19

Barbs pa i jesam pred kraj, 37+2😁
    Ili misliš da ti je tako bilo par dana prije poroda??
    Ja u 1T nisam imala bas ovakvih smetnji. Mislin usisavala sam kad mi je puka vodenjak, a sad ne usisavam već tjednima jer mi je to koma položaj koji mi stvara užasan pritisak i stomak mi se cili zgrči....
    I da, nisam spremila torbu pa se nadam da neću još koji dan dok ne obavim dm. Ljekarnu ajd jesam al tamo ionako samo par stvari uzimam i to sve nešto sto mi nije odmah ni nužno.
    Dude sam se taj sinoć sitila a bez nje u rodilište ne želim. Ona mi je potriba ko i ulosci😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.