Pozdravlja vas Matej. Rođen sam danas, divan sam i dobar mamici. Carice pridružujem se 😘😘😘
Aaaa ceeestitam od srca💕💕💕dobrodosao matej😍
Kad ces moci pisi kako je proslo😊😊
Pa da, nema ljepse nego u svom! Ti si kod Karlovca, Sanjchi?
Lako za te sitne radove, bitno da imate svoj prostor i za djecu sutra a ostalo ce lako, ionak bi covjek mogao stalno ulagat. Mi smo u stanu pa ima posla a kamoli u kuci...Al nase je pa mi se fucka, sve se da pomalo sredit
Aaa iz Siska si, ja skroz pobrkala! Da, ja sam ti iz Zga, mi smo isto u svome i stvarno smo blagoslovljeni jer se tu dosta ljudi muci sa podstanarstvom i svacim ili putuju iz okolice. Sve je lakse kad si u svome, i najtezi dan otrpis! :)))
Yel, ne znam sta bih ti rekla...Mislim da je tu sve ocito i nema se vise sta nadodati...
Sanjchi8 i Zelimobebu.. CESTITAM!! 😀
Pricate o bolovima, tvrdom trbuhu..i kod mene isto tako (u 36 t sam). Bude i menstrualnih bolova..pa velika nuzda po nekoliko puta tijekom noci.. isto si govorim da je to sve normalno.. 😊 puse svima!!
Zelimo bebu cestitam od srca😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mrvica, jos malo😊
Ne, ne jos, Sanjchi...nisam sve pripremila 😱 tek ovaj tjedan robicu sredujem i kupujem sta fali... ali hvata me panika opako..
Sanjchi, potpuno te razumijem ali ljudi su u stanju vidjeti samo ono sto zele vidjeti, a pogotovo kad je manja okolina, pa to je strasno! To je zavidno i samo traca ( znam jer su moji iz manjih gradova porijetlom). Svoj ti posao, nek pricaju sta hoce, makar imali 3 kucd i 16 auta, daj Boze da imali. Kod nas ljudi ne rade i samo kukaju kak je drzavakriva , kako ovo kako ono i ne bi se veselili tudoj sreci, radije bi se zivi pojeli. Mi srecom oboje radimo i imamo svoj stan i prostor za bebu sutra i uopce me se ne tice sta tko melje, svatko zivi svoj zivot. Mi smo oboje isto godiste i zivimo lagano najbolje sta mozemo, nit se ikome mjesamo niti damo da se nama itko mijesa. I zivcira me sta svi misle da si u RH premlad do 30 za bilo sta a kad dodu 30te onda pitaju zast nisi ovo i ono ostvario, nisi se ozenio nisi nista stvorio. Nikad nije dobro ako ljude pitas.
Yel, znam da ti nije lako sad al po meni je bolje zivjet u garsonjeri negdje na nekoj normalnoj lokaciji da ste sami nego da trpis nad glavom ako ti toliko ne pasu njegovi. Pogotovo koliko vidim npr.sad ste udaljeni toliko od bolnice i svega, da ti moras ovisit za nekog 3.za prijevoz i ostalo a trudna si. Al necu ti se mijesati, rekla bi ti moja baka:"Sama pala, sama se ubila!"
Sanjchi, ja imam 34 i da, jos se nisam naucila pameti. Decko je puno mladji od mene, necu ni rec.
Paranoja me pocela hvatat od tih novaca, izdataka, mislim da cu morati natrag na job nakon prvih 6.mjeseci.
A malca kod mojih na cuvanje nekad, ovisi kak se dgv.
Yel nema to veze sa pameti,ja imam 39 i uvijek pojedem drek i moj je mladji od mene 7godina i svaki dan govorim da sam prestara za ova sranja oprostite na izrazu.Ja sam svom dragom rekla da ne ocekuje nikakav brak i mene lovi paranoja zbog novaca pocela masina za robu da steka sad kad je najpotrebnija i jos neke stvari treba kupit a to je tako jedan problem rijesis drugi dodje.Al vidim da imas ok roditelje i imas gdje otic i njima je tesko gledajuci da se patis samo misli na sebe i bebu koja stize za koji tjedan i odmaraj sto vise 😘
Leptirica.com
E moje drage sve mi imamo neku tuznu zivotnu pricu,necu vise o tuzi jer mi se place😢😭
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji