Sanjchi odnosi tata: javi se ponekad, alkoholicar inace, to mu je bilo na prvome mjestu, svega sam se nagledala, pala jednu godinu u srednjoj skoli i tad sM dotaknula dno, ostala bez drustva, zeznula skolu, nisam imala nista od zivota! Onda sam se jedan dan ustala i nisam dala da me to pokoleba! Zavrsila srednju s 5 cak haha nasla super decka sve islo super do prije 3 godine kad sam dobila napade panike, uzas nad uzasima, sve sto sam vidjela i drzala u sebi izaslo na povrsinu, pokusala se jednu godinu borit s tim sama i postalo je samo jos gore, zatvorila se u kucu, bojala se apsolutno svega, stalno si bolesti umisljala! Otisla psihicu i evo me rodila dijete a i dalje bolujem od toga, naravno blazi oblik! Psihijatrica je rekla samo da sve vucem iz djetinjstva!
Jako mi je lijepo procitati to sto ste ti i tvoj m uspjeli u zivotu! Prekrasno za dvoje mladih ljudi, vidjeti da nekoga nije sram nista raditi i da se borite za svoju kunu! Kad ljudi shvate da nije sramota neke poslove raditi nego je sramota nd raditi, bit ce nam bolje!
Sad ce te imati kcerkicu kojoj ce te biti prekrasan primjer i koja ce odrasti u vrijednu, marljivu i nadasve krasnu i kulturnu osobu koja ce znati cijeniti prave vrijednosti u zivotu!
Sanjchi, presladak je dedo mraz :))
Ajoj Aurora, dok sam radila studentski posao, upoznala sam curu slicne zivotne price kao tvoja i nije joj nimalo lako bilo, cesto je plakala pod pauzama i svasta nesto
Yel gestalt? Prevedi 😂😂 koji si terapiju koristila?
Sanjchi s mamom sam zivjela, ona je osoba koja je i sama imala tesko djetinjstvo pa je odnos s njom duga prica ali sam joj zahvalna sto nas je sama podignula na noge s jednom placom!! Danas imamo bolji odnos nego prije iako mi se ne bude bas emocije kao u filmovima među roditeljima i djecom haha
Uhh Sanjchi nemoj da te zavara pravilan razmak, ja nisam imala u pravilnom, bila su mi 2,3 za redom na 10 min pa onda pola sat nista pa na 20 min i tak, javljaj situaciju 😊😊
Sanjchi, moglo bi to tebi krenut, imas sve simptome. Mdni je stalo curkanje al svako 10 min idem pisat i moram stisnut da se ne upiskim do wca bas mi je pritisak dolje.:/
Sanjchi to ti je pametno, ja sam isto odustala od tih odnosa koji me guse!
Cure meni je tako bilo ali ja sam nosila jako nisko, nekad me znala udarit dolje da su mi oci ispadale od bolova 😂😂
Sanjchi - daaaa. Spustio seee!
Sanchy8 - čestitam! Porod zvuči kao iz bajke!
Hvala, baš je bio lagan porod,a strahovi neutemeljeni 😀
D
Jutro cure…nisam otisla rodit😣
Nece pa nece curka..heheh…
Sanchy8, super da su tebi strahovi ispali neutemeljeni, ali nama prvorotkama su strahovi jako veliki😁
Jutro,uh sanjchi ovo kakanje mi je poznato i drugi dan sam rodila zato budi spremna😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji