Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    21. Listopad 2017. 12:34

Cure koju marku flasica i duda ste kupile? Danas idem u soping pa da znam sto preporucate?

• Lily
    21. Listopad 2017. 12:36

I meni ako obučem nešto ljetno. Odmah me kako kaže moja baka zebe po križima.  Budim dragog svako malo s pitanjima je l' tebi vruće? Pa ga obavještavam kad se preznojim. A on se nadao da će se bar naspavati dok dijete ne dođe. Sad bar zna kako će mu biti jer ne može spavati zbog mene mjesecima. 

kleaiva
    21. Listopad 2017. 12:43

Bebuska…daj mi reci sto se tice posjeta u Merkuru...kak su sad organizirali to?
    Može li se i dalje sestrama dati beba u sobu da je pokazu na prozor a mi sa svojima da izademo van ili bas moraju bit posjete u sobu?

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Lily
    21. Listopad 2017. 13:19

Šta mu ja mogu? Kaže se u dobru i u zlu. Ovo mu je priprema za noćna buđenja. Srećom pa je jako smiren i ima razumijevanja za mene. 
    Dolores ja sam kupila dr. Brown's bočice i dude. Navodno su im bočice najbolje protiv kolika i grčića. Cjenovno se ne razlikuju od ostalih marki. 

• Bebushka
    21. Listopad 2017. 13:50

kleaiva

Bebuska…daj mi reci sto se tice posjeta u Merkuru…kak su sad organizirali to?
    Može li se i dalje sestrama dati beba u sobu da je pokazu na prozor a mi sa svojima da izademo van ili bas moraju bit posjete u sobu?

Pa meni je dolazio samu muz u sobu, nisam htjela nikog drugog tako da nisam ni izlazila, al bebu mozes poslat sestrama pa je one pokazu i mozes izac van, kolko sam skuzila bebe pokazuju pred kraj vremena za posjete, al nemoj me drzat ze rijec...nije bio neki strogi rezim
    Bocice Ja imam sve od aventa, ok su al dosta mlika im se slije niz bradu il sa strane, ne znam jel to one lose jedu il bi druge bocice rijesile stvar?

• Lily
    21. Listopad 2017. 14:13

Što točno znači kod prvorotkinje kad na nalazu piše cerviks nestao? 

• Mamuka
    21. Listopad 2017. 14:18

Cure za bočice je netko već pisao da je koristio avent ali beba se nagutavala zraka i grcala i uz one najmanje dudice pa je prešao na drBrowns i rješio sve probleme jer kao imaju najužu rupicu koja je najsličnije sisi.
    Mi smo koristili tommee tippee i bile su nam dobre. Samo njih smo koristili nakon par mjeseci kad smo išli vani pa bi joj tako davala izdojeno mliko.
    Sad bi volila kupit drBrowns dudice ali one skroz silikonske okrugle al ne znam stignem li jer sam to skroooz zaboravila. Moram provjerit ima li ih di u St.
    Prije smo koristili MAM tj micica još uvik ima dudu i samo njih oce. MAM čini mi se ima najmanje dudice tj onaj plastični okvir im je najmanji i je gnjeci bebin nosic. Sve ostale imaju veći pa kod sitnijih beba to im bas jako stisne nos.
    OK možda sad ima još od nekih proizvođača manjih, ali tako je bilo prije 2,5god. Sad nažalost to još nisam obavila.
    Cure jel vas bas jako bole prepone? Tj vise je to neko probadanje i sijevanje koje ide iz prepona niz nogu. Bas mi ne da hodat pa skupim noge do kolina i gegam se ko patka. Tako nekako mogu i ne boli toliko.
    Maca sto se tiče tvrdog stomaka tako mi je već duže, čak i uz magnezij. Nisam pitala bas doktora al navikla sam se nekako već. A kako je sve u redu mislim da je OK. Valjda kako je beba jako narasla i dosta je velika pa zato. Ja sam to tako sebi objasnila pa se ne brinem previše. Jesan dobar doktor 😂😂😂

• Mamuka
    21. Listopad 2017. 14:19

Belle sritno! Ne mora znacit da će tako brzo a možda i hoće. To nitko ne može predvidit kad će, osim bebe. Al u terminu ste pa kad god krene super. Dečko je veliki, zdrav i spreman za van. Drži se! 😉

• Mamuka
    21. Listopad 2017. 14:23

Lily to ti znaci da se cerviks skroz skratio tj nema ga vise i beba je na “vratima”. Sad slijede trudovi i daljnje otvaranje.
     Mogla bi ti vrlo skoro put rodilišta. Sritno 😉😊

luce <3
    21. Listopad 2017. 15:02

Mamuka vidila sam da dr Browns ima i u Beby centru u citya u St

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.