Mislim, valjda nije vodenjak, mislim jos 10 dana sam racunala da se naspavam
Sanjchy, ajme kuca ti je mrak. To je velika kuca? Ja sam ti 90.godiste :D Pa ne bi bilo cudno, al taman sam se najela tofifea, ne da mi se dic s kreveta a kamoli ic rodit
I jutros sam bila na wcu i bilo je veselo, if you know what I mean pravo jesensko ciscenje
Pa ne znam jel to-TO. Al mislim da nije, ne mogu dalje od kreveta trenutno hehehe...
A ja se nadam da neces morat na carski, ja bi to isto izbjegla da mogu bilo kako. Al opet hebes ga ak oni procjene, ne pitaju...:/
Koje si ti godiste Sanjchi?
Mamasita lipo idi na WC i ispisaj se i onda stavi uložak i prati jel curi. Ako curi a mjehur si ispraznila onda je vodenjak puka. Ne želim te plašiti ali zelenkasto nije dobra boja pa budi sigurna da nije vodenjak.
Sanjchi ne mora značiti da ćeš ići na CR jer ima još metoda da te porode vaginalno i čisto sumnjam da ćeš ići drito na CR bez pokušaja vaginalnog. A imas još vrimena da se počneš otvarat. Jedan dan ništa a sutra može sve Počet normalno. Ne brini, bit će OK. Imas još dosta vrimena dok bebu budu morali tirat vani.
Cure jel imate vi sad pred kraj ceste bh kontrakcije?ja ih imam dosta cesto kroz dan,trbuh mi je tvrdi..jel to normalno?
Mamuka, vec mi je prije znalo bit tako i okupala bi se i promjenila gace i stavila dnevni ulozak i curkalo bi i onda dosla na kontrolu kad ono kao sve ok. Plodna voda uredna. I sad ni sama ne znam jel mi psiholoski. A idem se okupat i promijenit gace, ak i dalje bude curilo, otic cu na hitnu ginekologiju kaj da radim...Al mislim, di sad. Ne da mi se nikud
Ana, menie ti je jedno vrijeme drzao stalno trbuh tvrd ko kamen...Uzas! Navodno da je normalno al meni tu vise nis nije normalno sta je inace normalno pa ne bi znala.
Pozdravlja vas Matej. Rođen sam danas, divan sam i dobar mamici. Carice pridružujem se 😘😘😘
Pozdravlja vas Matej. Rođen sam danas, divan sam i dobar mamici. Carice pridružujem se 😘😘😘
CESTIIITKEEEEEEE
Kaaaakooo steeee??????
Sanjchi, lijeeeepo!!!!!
Mamisita, praaaati situaciju!!!
Zelimobebuuuuu cestitam od srca, ljubite se i mazite
Sanjchy, odlicna i kvadratura a i cini mi se i raspored ! Mirna si za cijeli zivot! Najvise znaci kad covjek ima svoj krov nad glavom
There's no.more tofiffee
Ja ni sama ne znam kaj da delam. Okupala se jesam, sad cu pricekat da vidim, jer me stalno stisce mjehur pa mislim da to od mjehura curi al ne bih se htjela zeznuti
Sortiraj odgovore
Najstariji