Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    15. Listopad 2017. 09:46

sanjchi255

Dolores123

Sanjchi i ja mislim da sto godi mami, godi i bebi ☺.
    Ja jedva cekam da dode i taj dan da se mogu prebaciti na trbuh i konacno normalno obuci, vec mi te trenirke idu na k…

Ahahahha….a tek tajce😒

Njih ne nosim, nekako ih ne volim jer im jako mrsave noge pa sam sama sebi ruzna u njima

• Barbi13
    15. Listopad 2017. 09:56

Belle84

Bbrletic jel taj sluzni cep prosaran krvlju ili moze biti i bijeli onak prema prozirnom? Zanima me jer sam sinoc imala nesto slicno, bio je onak bijeli ali kao kad je ovulacija, rastezljiv? Sorry na detaljima al ne znam kog drugog da trenutno pitam

Proziran i rastezljiv a sad ujutro smeckast sta je i tebi isto?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    15. Listopad 2017. 09:58

barbs

Belle84

Bbrletic jel taj sluzni cep prosaran krvlju ili moze biti i bijeli onak prema prozirnom? Zanima me jer sam sinoc imala nesto slicno, bio je onak bijeli ali kao kad je ovulacija, rastezljiv? Sorry na detaljima al ne znam kog drugog da trenutno pitam

I ja sam to imsla al sam mislila da je samo iscjedak

I je li onda krenulo😃

Leptirica.com

• Barbi13
    15. Listopad 2017. 10:01

Dolores123

Sanjchi i ja mislim da sto godi mami, godi i bebi ☺.
    Ja jedva cekam da dode i taj dan da se mogu prebaciti na trbuh i konacno normalno obuci, vec mi te trenirke idu na k…

I ja sanjam kad cu na trbuh lec😗

Leptirica.com

Belle84
    15. Listopad 2017. 10:01

Da, proziran mi je i rastezljiv... mozda krene uskoro 🤗

• Barbi13
    15. Listopad 2017. 10:02

Belle84

Da, proziran mi je i rastezljiv… mozda krene uskoro 🤗

Sutra opet sirit noge😭

Leptirica.com

• sretna
    15. Listopad 2017. 11:23

Sluzni cep nikad nije bijel, uvijek je obojan,ovo vam je obican iscjedak. Znam da cep mora biti obojan ili smede ili prosaran krvlju. Ja nisam znala jel ono moje onaj dan sluzni cep ili je bio obojan zbog oregleda. Ali znam da skizni cep uvijek mora biti obojan

treca_sreca
    15. Listopad 2017. 11:31

Yel

(Treca sreca, ako citas, par str prije sam napisala mjere kolica, ak ne mozes naci, javi)

ne mogu naci hvala...a ovaj post sam naišla!
    Ako možeš ponovit please....hvalaaa

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    15. Listopad 2017. 11:32

Aurora1611

Yel

Morat cemo se dogovoriti.

Jel koja od vas imala trzavice oko imena?

Yel

Morat cemo se dogovoriti.

Jel koja od vas imala trzavice oko imena?

Da i to velikih!

Ja sam ju htjela nazvati Aurora imala sam bas veliku zelju ali je on rekao nema sanse, nakon toga smo mislili po njegovoj pokojnij baki Amalija ali smo zajedno odustali od toga.. cijela njegova rodbina je to htjela i na kraju kad sam rodila i kad su culi da smo joj dali ime Una poludjeli su, dok sam ja bila s njom u bolnici oni su se derali na njega i prigovarali mu i vrijeđali ga kao zadnje smece! Ja sam dobila slom zivaca ali kad sam dosla doma nije mi nitko nista rekao, ja ne mogu shvatit te ljude pa od kud nekome pravo određivati ikome ime njegovog djeteta uhhh i sad poludim kad se toga sjetim!

ovo mi je strašno :(
    u nas obrnuto bogu hvala
    nitko se nije miješao nit sugerirao
    dapače, muž i ja smo odlučili po njegovoj mami (svekrvi mojoj jelte) dat ime
    i to im nismo baš eksplicitno ni rekli
    mada smo spomenuli jednom onak "utiho"
    i onda kad se mala rodila, oni dok su javljali rodbini i prijateljima nisu htjeli reć po imenu nego samo da su dobili UNUKU
    ...a onda su nas opet (nakon što se rodila) pitali kako ćemo ju nazvat, i kad smo im rekli MILA, tek onda su se dalje hvalili imenom

žena-majka-carica:)

15. Listopad 2017. 12:49

bbrletic13

Belle84

Da, proziran mi je i rastezljiv… mozda krene uskoro 🤗

Sutra opet sirit noge😭

Hahah. I ja i onda moguce da ostajem u bolnici. 😕 kad mali nece pa nece van. Joooj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.