Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    09. Listopad 2017. 18:41

Ja cekam da L trening zavrsi pa cemo doma

Giovi
    09. Listopad 2017. 19:13

Kiki cestitam...
    Mi zavrsili da pregledom...meni je svaki put radio uzv pa tako i danas ali danas nije mjerio bebu...bila na ctg-u,pogledao je da ima dovoljno vode,da je ona i dalje dobro okrenuta i da sam zatvorena. Uzeo mi je taj bris i to je to. Ovaj put ju nije mjerio kao svaki put do sad ali mi je rekao prosli put da po tome kako raste da bi trebala u terminu biti oko 3400-3500kg.Slj pregled za 2 tjedna. Od zadnjeg pregleda koji je bio 18.o9 do danas sam dobila 0.800kg a sve ukupno 10kg i doktor je zadovoljan. I to je to...
    Sad mogu lagano u nove radne pobjede...bar cistiti nesto se uvijek nadje... 

[OBRISANO] 09. Listopad 2017. 19:23

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 09. Listopad 2017. 20:00
    barbs
    09. Listopad 2017. 20:01

Mom, jako lijepa slikica profila  Sretno sutra na pregledu! 
    Yel, super si namjestila! 
    Sanjchi, super komoda. Ajde ti sredi sve za bebu da Luce ne bi iznenadila svih! 

barbs
    09. Listopad 2017. 20:02

Giovi, super za pregled! 
    Yel, a nemate sagrađeno dvorište? 

[OBRISANO] 09. Listopad 2017. 20:02
    [OBRISANO] 09. Listopad 2017. 20:05
  • Barbi13
    09. Listopad 2017. 20:07

Yel

Sanjchi, odlicna komoda, taman za tv i stvari dolje u ladice!

Giovi, super za pregled, mene malo strah brisa brrr

Ja cuvam dzukce, sam cvile, vec smo 5 x bile vani…da ih barem mogu pustit da budu u dvoristu al vlasnici ne daju da nebi pobjegle, jer im je moj pas tak stradao kad su ga cuvali…
    A ove damice su navikle na ful paznju od ukucana pa im fale, a i posesivni su svi skupa i jako vezani (ljudi rade debile od zivotinja)
    (Pitam se kak cu hendlat i njih i bebu i jos ucit…)

Koliko peseka imate Yel

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 09. Listopad 2017. 20:07
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI