Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leptiric
    14. Listopad 2017. 20:27

Belle84

Leptiric u kojem si tjednu trudnoce?

Sutra punih 35 😊

14. Listopad 2017. 20:30

Mame gdje ste uzimale one jastucice za bebe. Ja moram sad narucit. To je ono kad ti obecaju dat ce donjet ce zavlace pa nista od toga nakraju. A ja da nekoga molim i ganjam da mi da nema sanse. Ako si obecao onda donesi. Uh kak me to sve zivcira. 
    Uglavnom gdje ima povoljni i da su cvrsti. 

• Mrvica
    14. Listopad 2017. 20:35

MomOf2o17

Mame gdje ste uzimale one jastucice za bebe. Ja moram sad narucit. To je ono kad ti obecaju dat ce donjet ce zavlace pa nista od toga nakraju. A ja da nekoga molim i ganjam da mi da nema sanse. Ako si obecao onda donesi. Uh kak me to sve zivcira.
    Uglavnom gdje ima povoljni i da su cvrsti.

Mali andjeo ima jastuke.. moderne ali i one klasicne koji su po meni bolji. Potrazi ih na facebooku ili netu.. ima njihovih proizvoda u pojedinim ducanima.. (ja vidjela jastuke u ktc-u).

14. Listopad 2017. 20:39

Yel

Mom, i ja mrzim moljakat! Uff
    Mislis za bocno spavanje?
    Ja sam kupils u nekom znj malom duckasu.
    Bilo ih je nedavno u plodinama, ima i bubamari, ikei, mislim magic baby ili preko njuskala znaju prodavat i nove.

Ma onaj za drzanje/nosenje. 

14. Listopad 2017. 20:48

sanjchi255

Jastuk sam ja narucila sa fb stranice Tetra pelene za djecu (tak nes)…ima ih u KTC-u, po djecjim ducanima tipa bubamara itd.
    Yel..ufff….opet veselo😤😤 i kako na kraju to zavrsilo?

Kakvi su ti kod njih. Gledala sam i na slikama mi izgledaju nekak tanki. Kao da nisu cvrsti 

• Barbi13
    14. Listopad 2017. 21:35

Yel

Morat cemo se dogovoriti.

Jel koja od vas imala trzavice oko imena?

Nama se mjesala njegova mama ali sam to presjekla u pocetku.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    14. Listopad 2017. 21:40

Yel

Yel

Da i to velikih!

Ja sam ju htjela nazvati Aurora imala sam bas veliku zelju ali je on rekao nema sanse, nakon toga smo mislili po njegovoj pokojnij baki Amalija ali smo zajedno odustali od toga.. cijela njegova rodbina je to htjela i na kraju kad sam rodila i kad su culi da smo joj dali ime Una poludjeli su, dok sam ja bila s njom u bolnici oni su se derali na njega i prigovarali mu i vrijeđali ga kao zadnje smece! Ja sam dobila slom zivaca ali kad sam dosla doma nije mi nitko nista rekao, ja ne mogu shvatit te ljude pa od kud nekome pravo određivati ikome ime njegovog djeteta uhhh i sad poludim kad se toga sjetim!

• Barbi13
    14. Listopad 2017. 21:45

Aurora1611

Yel

Yel

Da i to velikih!

Ja sam ju htjela nazvati Aurora imala sam bas veliku zelju ali je on rekao nema sanse, nakon toga smo mislili po njegovoj pokojnij baki Amalija ali smo zajedno odustali od toga.. cijela njegova rodbina je to htjela i na kraju kad sam rodila i kad su culi da smo joj dali ime Una poludjeli su, dok sam ja bila s njom u bolnici oni su se derali na njega i prigovarali mu i vrijeđali ga kao zadnje smece! Ja sam dobila slom zivaca ali kad sam dosla doma nije mi nitko nista rekao, ja ne mogu shvatit te ljude pa od kud nekome pravo određivati ikome ime njegovog djeteta uhhh i sad poludim kad se toga sjetim!

Vjerujem ti i dan danas zna pitat jesmo li se predomislili oko imena😤😲

Leptirica.com

• Barbi13
    14. Listopad 2017. 21:47
    Nisam mogla odoljet ovoj dekici
    Nisam mogla odoljet ovoj dekici

Leptirica.com

Belle84
    14. Listopad 2017. 21:48

Leptiric to je ok duljina cerviksa za 35 tjedana, bez brige. Bio bi problem da si npr.25 tjedana tek...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.