Treca sreca, Barbs, Violeta, I_me i ostale koje ste nedavno rodile dajte pliz procitajte moj post u Bebama i dajte mi savjet vezano za dojenje... i dalje smo u problemima... 😣
I prozore oprala i cucala stalno i opet nista a jeb......
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Gnijezdila sam se ja u T tako sto bih se uvalila na kauc pod klimom
spavanje ko u studentskim danima - nikad više! A naspavat ćete se k'o čovjek kad najmlađe dijete bude imalo 3+ godine....velim najmlađe, zato jer ako drugo stigne dok prvo ne "izvadite iz pelena" nadožunta se to jedno na drugo pa onda kad bi se od prvog možda i naspavao - drugo te zezne
ja nisam jedno 5godina u komadu ko čovjek odmorila bila...od Davidovog rođenja do Tomine 2god
Zato spavajte dok možeteee ne kaže se zaništa to....
žena-majka-carica:)
Barbs, Treca, slazem se...A i mene ko da trazi san, ja sam sve pripremila jos prije za bebaca i sad sam ove neke stvari po kuci jos na dnevnoj bazi sta treba tipa rucak i to, inace nisam nizasto osim za spavanje.
Treca, kolka je razlika izmedu Davida i Tome?
Jer ja razmisljam ako sve bude ok da ne bih veliku razliku medu djecom... Ali vidjet cemo kad prvo stigne kako cu s njim...
Barbsheeeelp, jel se može tkanina s krova skinuti do kraja??
Imam i ja takvu 😂 mislis krov dal se moze maknit ili samo ta tkanina sa krova tipa npr oprat?
Krov se da maknut, tkanina ne moze. Operes rucno. Meni je mama dok sam bila u bolnici.
Marijana, komentirala sam tamo.
Prvo ja s piskavicom ne bih prestajala na tvom mjestu. Nit bih dodavala AD....kad kreneš, gotovo je.
Nudi koliko puta traži, ako već želiš dojiti. Jer nema tu malo ću ovako, malo ću onako, sad je gladan pa ću mu malo dodat…
…
Malo kome uspije kombinirat dojenje i bocu a da ne ostane bez mlijeka. Tako da moj ti je savjet mani se dohrane i ako želiš povećat količinu mlijeka koje tvoje cice proizvode, mani se izdajalice i adaptiranog, i samo malom daji sisu. To ti je jedino pravilno, sve drugo je potencijalno opasno po smanjenje količine mlijeka
mamisita, onda slušaj svoje tijelo...to ti je najpametnije - skupljat snage...dobro će ti doći da u nove obveze uskočiš odmorna (fizički i psihički)
btw razlika je 3god i 1mjesec...
Treca sreca, dobra si! Muž je frendu rekao kako ne stignemo još pogledati SERIJU... i frend njemu (ima dijete od 5-6g): ne brini... uspjet ćete... za jedno 5-6g ahshahahahahaa
Sortiraj odgovore
Najstariji