Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    15. Listopad 2017. 17:03

treca_sreca

mamisita, onda slušaj svoje tijelo…to ti je najpametnije - skupljat snage…dobro će ti doći da u nove obveze uskočiš odmorna (fizički i psihički)

OPET potpisujem  Ja nisam vjerovala frendicama kad su mi govorile da spavam kad god mi se spava u trudnoći ... Jutros mi je muž rekao da odmorim dok je Diego spavao... i legla sam, nakon 15ak min se razbudio (muče ga vjetrovi )... 

15. Listopad 2017. 17:14

Barbs, Treca, hvala vam na savjetima. I meni se cini da ce mi trebati energije i za porod i kasnije za malog. Treca, taman je razlika.

barbs
    15. Listopad 2017. 17:17

mc_mouse
    15. Listopad 2017. 17:19

Hvala I_me. Pa da krov sam skinula, i jedan dio. Ali drugi se nikako neda, a ne želim strgati. Znaci tako kako je pa u kadu... a bas šteta :(

15. Listopad 2017. 17:33

Hahahaha Barbs, umirem od smijeha. Tako je i moj navijao za decka, cijeli je ponosan jer mu je prvorodendac decko. I nekidan kao pricamo za 2.dijete a kaze on ako opet bude musko da cemo ici na 3.sve dok ne dobijemo curicu. Velim ja a da na kraju budu sva 3 muska auuuf. Samo smo ugasili tu temu hahahaha

15. Listopad 2017. 17:48

Hahaha Yel, umirem od smijeha ahaha :D A za radove, nemoj se previse naprezati da ne bi zabrljala sad nesto pred kraj,...ipak je bebo najvazniji....
    I htjela sam jos napisati vec prije pa sam zaboravila, ne znam jel tko ima od vas svrab u trudnoci: ugl, mene poceo trbuh ludacki svrbjeti oko 35.tt i ja sam mislila da imam trudnicku kolestazu, ujutro i navecer me tako ludacki trbuh svrbio da sam misla da cu poludjeti... a mazem se cijelu trudnocu po nekoliko puta dnevno, i s bademovim uljem i sa svim zivim i pijem jako puno vode i bas sam vodila racuna o tome. Ugl, otisla ja izvaditj krv i srecom nije bila kolestaza (nalazi uredni) al svrab nije prestajao pa sam u Mulleru nasla neko ulje, 27 kn kosta, njemacko, roza ambalaza marke BeautyMama, zove se Mama Korperol, na odjelu za trudnice, u pakiranju je 150 ml. Ugl, to ulje me spasilo al doslovno. Pa evo, mozda vama ili nekom ubuduce tko ce citati ovo -pomogne! Mene je spasilo jer sam mislila da cu izludjeti! 

barbs
    15. Listopad 2017. 17:54

Moj muz je rekao da je mrvicu vise navijao da bude curka ali na kraju krajeva mu je bilo svejedno...

Barkleys
    15. Listopad 2017. 18:55

mamisita27

Hahaha Yel, umirem od smijeha ahaha :D A za radove, nemoj se previse naprezati da ne bi zabrljala sad nesto pred kraj,…ipak je bebo najvazniji….
    I htjela sam jos napisati vec prije pa sam zaboravila, ne znam jel tko ima od vas svrab u trudnoci: ugl, mene poceo trbuh ludacki svrbjeti oko 35.tt i ja sam mislila da imam trudnicku kolestazu, ujutro i navecer me tako ludacki trbuh svrbio da sam misla da cu poludjeti… a mazem se cijelu trudnocu po nekoliko puta dnevno, i s bademovim uljem i sa svim zivim i pijem jako puno vode i bas sam vodila racuna o tome. Ugl, otisla ja izvaditj krv i srecom nije bila kolestaza (nalazi uredni) al svrab nije prestajao pa sam u Mulleru nasla neko ulje, 27 kn kosta, njemacko, roza ambalaza marke BeautyMama, zove se Mama Korperol, na odjelu za trudnice, u pakiranju je 150 ml. Ugl, to ulje me spasilo al doslovno. Pa evo, mozda vama ili nekom ubuduce tko ce citati ovo -pomogne! Mene je spasilo jer sam mislila da cu izludjeti!

Ja nemam problema sa svrabežom po trbuhu, ali imam po nogama, točnije s unutarnje strane bedra, kužila bi da mi se to javilo po ljeti. Znoj, ovo ono. Ali sad? Pada mi na pamet da bi mi to moglo biti od debljanja, pa sad dolazi do većeg trenja? Ne znam, probat ću kupiti bademovo ulje... 

• sretna
    15. Listopad 2017. 18:55

Ja sam oduvijek htjela da prvo bude decko (ostvarilo se 😁),a drugo cura (nije se ostvarilo 😄), kao zato da stariji brac cuva seku 😊 mozda bude treca sreca, ako cemo ici na trece 😄
    Mm je uvijek govorio da bi troje, ja cu vidjet kakva cu biti psihicki nakon dvoje 🤣

• Dena1009
    15. Listopad 2017. 19:50

Ja nakon prvog poroda ne shvacam kako uopce postoje ljudi koji imaju dvoje djece, a kamoli vise... pa zar sam samo ja imala takav peh????? Ja cu drugo imat samo ako izgubim pamcenje...ili se zalomi...

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.