Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    14. Listopad 2017. 23:12

Joj bas tako, ne kuzim kako ikome padne na pamet u tako nesto se petljati, i jos su rekli Una kakvo je to ime, tata mu je rekao da ga ne zeli ni slusati da se makne ma svasta je tu bilo, bila sam vec nabrijana kad smo dosli doma i spremna da vidim tko ce sta reci! Dosao je njegov djed i poceo nesto samo sam mu rekla da necu vodit s njim poleme oko njezinog imena da se ona zove kako mi zelimo! On je na to rekao da ju on nikad nece zvati Una nego Marija zato sto je Gospa bila par dana prije!! 
    Yel mi smo se drzali toga da necemo dati ime koje se samo jednome od nas sviđa, i trazili smo sve dok nismo nasli barem jedno koje nam je oboma lijepo, mislim da je to najpostenije, probaj mu tako reci pa da ne bude ni po tvom ni po njegovom nego nesto zajednicko, nadam se da ce te se dog ❤️

Aurora1611
    14. Listopad 2017. 23:23

Hedgehog hvala ti, lijepo je cuti da se jos nekome sviđa ❤️

• Barbi13
    14. Listopad 2017. 23:34

Aurora1611

Hedgehog hvala ti, lijepo je cuti da se jos nekome sviđa ❤️

Meni je ljepo ime Una,nasi prijatelji su nazvali tako svoju curicu🤗

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

kleaiva
    15. Listopad 2017. 00:19

Joj ta imena...koliko frke oko toga😂😂😂 a i ti ljudi sto ispituju stalno su mi uzas. Ugl. mi jos nemamo definitivno ime i ne zelim nikome govoriti😂😂😂
    Za prvo je muz odabrao Lana a ja se slozila jer mi je bilo lijepo, za drugo je seka izabeala braci ime Jakov😂 A sad sam ja rekla da jemoj red...pa nikako da odlucim Dora, Nika, Mia ili Laura😂😂😂😂😂
    Muz ne zeli ni komentirati nista jer sam mu rekla da nema pravo glasa😂 Al isto se duri malo vidim po njemu😂 
    Ugl. duri se oko svega u zadnje vrijeme jer ga ocito pere nervoza pred porod... opet gore nego mene🤔 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    15. Listopad 2017. 07:49

juuuuutrooo

barbs
    15. Listopad 2017. 07:51

Yel, tvoj decko bi odlucivao sve, a kad je vrijeme da stane na VASU stranu nit ga vidis, nit ga cujes???

barbs
    15. Listopad 2017. 07:54

Mom, s TETRA PELENE ZA DJECU! Eco naseg...

Medvjedica smo dobili od muzeve druge none 
    Sretna, neka ste uzivali! A za Auroru sam se i ja nazivcirala...

• sretna
    15. Listopad 2017. 07:58

Kleaiva od toga sto si nabrojala meni su favoriti Nika i Mia 😊
    Sanjchi ma kakav porod! Vec bi vam se javila tu u suzama od straha 😂

• sretna
    15. Listopad 2017. 07:59

barbs

Mom, s TETRA PELENE ZA DJECU! Eco naseg…
    Medvjedica smo dobili od muzeve druge none
    Sretna, neka ste uzivali! A za Auroru sam se i ja nazivcirala…

Pravi slatkis 😍

barbs
    15. Listopad 2017. 08:03

Odabir imena-muz je rekao da ja predlozim i on je izabrao tj zajedno smo
    Aurora, bas nemam komentara!!! Otkud njima pravo da odlucuju!?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.