Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Listopad 2017. 14:08

Kiki, od srca cestitam! :** pisi koja bolnica i kako ke proslo, kad stignes! :))
    McMouse, moj je isto olrenut za porod cijelo vrijeme, a cula sam da imas poze koje vjezbas da se oni okrenu. Imas na netu pa googleaj, npr na sve 4 ili kad sjedis da se nagnes malo naprijed da ga pptaknes na okretanje u pravilan polozaj za vaginalni porodaj... Istrazi si malo...

• Mrvica
    09. Listopad 2017. 14:17

Kiki cestitam! 😚

mc_mouse
    09. Listopad 2017. 14:18

Mamisita bas sam čitala. I sad Non stop tako nekako sjedim i trudim se da ne prekrižim noge i da nisam na leđima. No mislim da mu problem pravi posteljica koja je dolje. 

• Barbi13
    09. Listopad 2017. 14:23

Kiki cestitam

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    09. Listopad 2017. 14:46

Kiki cestitam od srca ❤️

Suncokretica
    09. Listopad 2017. 14:55

Kiki, čestitam!!!!!   

zelimobebu2701
    09. Listopad 2017. 14:57

Kiki čestitam, bravo za tebe sto si toliko dugo izdržala!! Sad se mazite i pazite 😊😊

[OBRISANO] 09. Listopad 2017. 15:02

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 09. Listopad 2017. 15:48
    treca_sreca
    09. Listopad 2017. 15:58

sretna

Hedgehog

E i super su vam cipelice. *. *

Jel netko zna te brojeve cipela, dobili smo čizmice broj 22, kužim da su one već za hodače… koliko moramo čekati da ih možemo obući? :D

Ako me sjecanje dobro sluzi, L je broj 22 nosio sa 2 godine. Sada sa 3.5 je na 27/28 ovisno o kalupu

ovisi o djetetu. Moj David je broj 21 nosio s cca godinu dana a Toma je u toj dobi nosio broj 24 već.....isti taj broj (24) je pak moja nećakinja (8dana mlađa od Tome) nosila s 3-4 godine
    Tako da, baš ovisi jel beba krupnija ili sitnija
    David je imao prosječnu nogicu rekla bih i eto oko godine dana je nosio tako taj broj.

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI