Curke, bebe ce doci kad najmanje budete ocekivale Na kraju krajeva, cesto one odlucuju kad im je termin..
Ako to doktori ne pokrenu naravno
Sluzni cepnikad nije bijel, uvijek je obojan,ovo vam je obican iscjedak. Znam da cep mora biti obojan ili smede ili prosaran krvlju. Ja nisam znala jel ono moje onaj dan sluzni cep ili je bio obojan zbog oregleda. Ali znam da skizni cep uvijek mora biti obojan
Ajme Sretna! Ovo je prvi put da mi je netko nešto suvislo objasnio oko tog čepa. Ja se sad zadnje tromjesečje mučim sa obilnim iscjedkom. Brisevi u redu, ginekologica kaže u redu. Ali nije baš zabavan. Nekad je bijeli, nekad je proziran. I uvijek ima onaj tračak sumnje što ako je to čep?! A sve što sam do sada pročitala je onak, sve može biti čep
Hahahaha bbrletic jesi opicena!
Jek vjerujes Sanjchi da je i meni dosta. Samo hocu lec na trbuh i spavat ko u studentskim danima hahahahha
Malo skicnem kod vas i zapne mi za oko pa moram prokomentirati - vjeruj Mamasita proci ce jos vremena, ako ne i godine kad cemo moci spavati ko u stidentskim danima 😅
url=https://lilypie.com]
Napucala sam se sarmom😆
😂😂😂
Nista se nije pokrenulo nakon seksa? 😄
I ja sutra opet pregled, nadam se da me nece ostavit. Ja bi najradije bila vjecno trudna 🤣🤣🤣
Napucala sam se sarmom😆
😂😂😂
I ja sutra opet pregled, nadam se da me nece ostavit. Ja bi najradije bila vjecno trudna 🤣🤣🤣
Dobre ste obje 😂😂
Hahahaha bbrletic jesi opicena!
Jek vjerujes Sanjchi da je i meni dosta. Samo hocu lec na trbuh i spavat ko u studentskim danima hahahahha
Malo skicnem kod vas i zapne mi za oko pa moram prokomentirati - vjeruj Mamasita proci ce jos vremena, ako ne i godine kad cemo moci spavati ko u stidentskim danima 😅
Dena, znam, zato ja zadnja dva tjedna non stop spavam. Kakvo gnijezdenje ne postoji to kod mene
Napucala sam se sarmom😆
😂😂😂
E nista moja sretna,navecer cemo jos jednom sutra mi je pregled pa da vidim ako sam se jos otvorila sad me frka jer se bojim da me ne bi ostavio jer idem doktoru koji mi je rekao da u ponedjeljak necu biti trudna😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
AAAAJMEEEEE... POTPISUJEM
Sortiraj odgovore
Najstariji