Kiki, od srca cestitam! :** pisi koja bolnica i kako ke proslo, kad stignes! :))
McMouse, moj je isto olrenut za porod cijelo vrijeme, a cula sam da imas poze koje vjezbas da se oni okrenu. Imas na netu pa googleaj, npr na sve 4 ili kad sjedis da se nagnes malo naprijed da ga pptaknes na okretanje u pravilan polozaj za vaginalni porodaj... Istrazi si malo...

Mamisita bas sam čitala. I sad Non stop tako nekako sjedim i trudim se da ne prekrižim noge i da nisam na leđima. No mislim da mu problem pravi posteljica koja je dolje.

Kiki čestitam, bravo za tebe sto si toliko dugo izdržala!! Sad se mazite i pazite 😊😊
E i super su vam cipelice. *. *
Jel netko zna te brojeve cipela, dobili smo čizmice broj 22, kužim da su one već za hodače… koliko moramo čekati da ih možemo obući? :D
Ako me sjecanje dobro sluzi, L je broj 22 nosio sa 2 godine. Sada sa 3.5 je na 27/28 ovisno o kalupu
ovisi o djetetu. Moj David je broj 21 nosio s cca godinu dana a Toma je u toj dobi nosio broj 24 već.....isti taj broj (24) je pak moja nećakinja (8dana mlađa od Tome) nosila s 3-4 godine
Tako da, baš ovisi jel beba krupnija ili sitnija
David je imao prosječnu nogicu rekla bih i eto oko godine dana je nosio tako taj broj.

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji