Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    14. Listopad 2017. 21:49

sanjchi255

Meni je grozno kad se netko petlja u odabir imena😒😒 mislim roditelji su ti koji biraju ime i nitko se tu nema sta petljat😔

Istina sanjchi al ne mozes ti to njima dokazat

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

14. Listopad 2017. 21:51

Tnx cure. Zaposlila sam mamu da trazi po netu jastucic. Ja nemam volje hahah. 😂

• sretna
    14. Listopad 2017. 22:05

Aurora1611

Yel

Morat cemo se dogovoriti.

Jel koja od vas imala trzavice oko imena?

Yel

Morat cemo se dogovoriti.

Jel koja od vas imala trzavice oko imena?

Da i to velikih!

Ja sam ju htjela nazvati Aurora imala sam bas veliku zelju ali je on rekao nema sanse, nakon toga smo mislili po njegovoj pokojnij baki Amalija ali smo zajedno odustali od toga.. cijela njegova rodbina je to htjela i na kraju kad sam rodila i kad su culi da smo joj dali ime Una poludjeli su, dok sam ja bila s njom u bolnici oni su se derali na njega i prigovarali mu i vrijeđali ga kao zadnje smece! Ja sam dobila slom zivaca ali kad sam dosla doma nije mi nitko nista rekao, ja ne mogu shvatit te ljude pa od kud nekome pravo određivati ikome ime njegovog djeteta uhhh i sad poludim kad se toga sjetim!

Ajme uzas! Dno dna! Kako uopce imaju obraza se ljutit jer ste promijenili ime?? Sta ih briga kako ce tr nazvat SVOJE dijete i zasto bi trebalo biti po nekom iz obitelji! Sad sam se ja nazivcirala.ko da.je.rijec o meni 😂

• sretna
    14. Listopad 2017. 22:07

Mm i ja smo uzivali 😊 bas mi je dobrodoslo to vrijeme da smo sami i jos izvan kuce 😄 
    Frka me hvata velika jer se ponedjeljak blizi. Ja jednostavno nikad necu biti spremna za porod 

zelimobebu2701
    14. Listopad 2017. 22:18

Aurora Uzas, kad se netko tako petlja. Mi nismo još nikome ni rekli za ime neda nam se slušat komentare jer uvijek se nadje netko pametan, kad se rodi znat će 😂😂😂

14. Listopad 2017. 22:24

sanjchi255

MomOf2o17

Tnx cure. Zaposlila sam mamu da trazi po netu jastucic. Ja nemam volje hahah. 😂

Hahaha…vjerujem😅 jos nista, nikakvih naznaka?

Nista. Neide se njemu van 😂

Barkleys
    14. Listopad 2017. 22:57

sanjchi255

Nije onako tvrd, vise je tipa popluna..da mozes bebu zamotat u njega. Ako bas trazis cvrste one, MISLIM da sam vidjela u KTC-u…nisam sigurna. Al di god sam gledala, svi su oni vise-manje ovakvi, kao komad popluna…😕

Mi imamo takvu posteljinu. Sivu sa zvijezdicama. Super je ženska. A i nije skupa. 

Barkleys
    14. Listopad 2017. 23:06

Mi smo znali ime za oba spola i puno prije trudnoće. Ali mene nerviraju ljudi koji stalno ispituju. Neznam zašto mi to toliko smeta... Ali mi je ime nekako intimno. Barem za sad. A svi ono, aha curica, a kako će se zvat???

• Barbi13
    14. Listopad 2017. 23:08

Ja sam se pokeksala a ova mala unutra ko luda plese😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    14. Listopad 2017. 23:10

Bbrletić- baš izgleda slatko dekica.
    Yel - samo polako s tim. Nemoj se verat po lojtrama i slično.
    Aurora - meni je Una jako lijepo ime, nije često, a opet je jednostavno, a nekako posebno. :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.