Mamuka, potpisujem sve sto si napisala!!! I nije hladno... Samo mame sa prvorodjenim eto pretjeruju
Mi 18.imamo prvi sistematskiii!!!
Mamuka, potpisujem sve sto si napisala!!!I nije hladno… Samo mame sa prvorodjenim eto pretjeruju
Mi 18.imamo prvi sistematskiii!!!
Ma svi smo mi uplašeni i prvi i drugi put samo triba znat stat kad strah prelazi normalu jer kad si takav postaneš nervozan i živčan a bebe to sve osjete i upijaju i to je začarani krug.
Kad postanete preživčane i nervozne ostavite bebu s tatom ili nekim drugim na tipa pola sata i izađite vani malo se proluftati i smiriti jer bebe sve to upijaju i kakvi ste vi takvi su i oni.
Nije to bas tek tako ali morate se praksirat jer virujte sto
Su veći vise će vam strpljenja tribat. Bit roditelj znaci iskušavat svoje strpljenje i živce svaaaki dan. Nekad malo manje nekad malo vise al nema dana bez toga. 😂
Kad postanete preživčane i nervozne ostavite bebu s tatom ili nekim drugim na tipa pola sata i izađite vani malo se proluftati i smiriti jer bebe sve to upijaju i kakvi ste vi takvi su i oni.
Vidis, isprobat cu to... Sutra ga puštamo sa sveki jer idemo kupiti perilicu i neke sitnice... Mislim da ce mi se mozak opuuustitii
Uh espumisan za odrasle sam ja koristila prije trudnoće za nadutost. Divan je.
A znam da je frendici pedijatar to rekao za bebu da te kapi koristi. Vidim da dosta pedijatara to savjetuje.
Uh espumisan za odrasle sam ja koristila prije trudnoće za nadutost. Divan je.
A znam da je frendici pedijatar to rekao za bebu da te kapi koristi. Vidim da dosta pedijatara to savjetuje.
Hedgehog kako si mi?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Žene, što ima, jel tko rodio? 
Pozdrav od mene i Lee
Svi su jos u komadu 😄 pusa Lei i tebi! 😙
Vidis, isprobat cu to…Sutra ga puštamo sa sveki jer idemo kupiti perilicu i neke sitnice… Mislim da ce mi se mozak opuuustitii
Mi smo micicu prvi put ostavili kad su joj bila 3 miseca jer smo imali svadbu i za tih par sati šta smo bili vani u nekom drugom svitu i pričama mi je dalo snage za narednih x dana.
Jesmo mame ali triba nam i još nešto osim beba čisto da ostanemo normalne i imamo snage za sve izdržat.
Vidis, isprobat cu to…Sutra ga puštamo sa sveki jer idemo kupiti perilicu i neke sitnice… Mislim da ce mi se mozak opuuustitii
Mi smo micicu prvi put ostavili kad su joj bila 3 miseca jer smo imali svadbu i za tih par sati šta smo bili vani u nekom drugom svitu i pričama mi je dalo snage za narednih x dana.
Jesmo mame ali triba nam i još nešto osim beba čisto da ostanemo normalne i imamo snage za sve izdržat.
Tamo.smo i mi L ostavili sa 3 mj, a mi smo bili na svadbi. Ajmeee koji gust, imala sam osjecaj ko da sam pustena s lanca 😂 mozda zvucim kao nemajka, ali to kad bi otisla na par sati.bez malog negdje, totalni preporod i kao sto kazes, napunis se energijom za x dana i sve.lakse ide.
Sortiraj odgovore
Najstariji