Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Listopad 2017. 19:12

Mamuka, potpisujem sve sto si napisala!!!  I nije hladno... Samo mame sa prvorodjenim eto pretjeruju Mi 18.imamo prvi sistematskiii!!! 

• Mamuka
    13. Listopad 2017. 19:41

barbs

Mamuka, potpisujem sve sto si napisala!!!I nije hladno… Samo mame sa prvorodjenim eto pretjerujuMi 18.imamo prvi sistematskiii!!!

Ma svi smo mi uplašeni i prvi i drugi put samo triba znat stat kad strah prelazi normalu jer kad si takav postaneš nervozan i živčan a bebe to sve osjete i upijaju i to je začarani krug.

Kad postanete preživčane i nervozne ostavite bebu s tatom ili nekim drugim na tipa pola sata i izađite vani malo se proluftati i smiriti jer bebe sve to upijaju i kakvi ste vi takvi su i oni.
    Nije to bas tek tako ali morate se praksirat jer virujte sto
    Su veći vise će vam strpljenja tribat. Bit roditelj znaci iskušavat svoje strpljenje i živce svaaaki dan. Nekad malo manje nekad malo vise al nema dana bez toga. 😂

barbs
    13. Listopad 2017. 19:48

Mamuka

Kad postanete preživčane i nervozne ostavite bebu s tatom ili nekim drugim na tipa pola sata i izađite vani malo se proluftati i smiriti jer bebe sve to upijaju i kakvi ste vi takvi su i oni.

Vidis, isprobat cu to...  Sutra ga puštamo sa sveki jer idemo kupiti perilicu i neke sitnice... Mislim da ce mi se mozak opuuustitii 

Suncokretica
    13. Listopad 2017. 20:20

Žene, što ima, jel tko rodio?  
    Pozdrav od mene i Lee 

Barkleys
    13. Listopad 2017. 20:50

Uh espumisan za odrasle sam ja koristila prije trudnoće za nadutost. Divan je. 

A znam da je frendici pedijatar to rekao za bebu da te kapi koristi. Vidim da dosta pedijatara to savjetuje. 

• Barbi13
    13. Listopad 2017. 20:54

Hedgehog

Uh espumisan za odrasle sam ja koristila prije trudnoće za nadutost. Divan je.

A znam da je frendici pedijatar to rekao za bebu da te kapi koristi. Vidim da dosta pedijatara to savjetuje.

Hedgehog kako si mi?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    13. Listopad 2017. 20:55

Suncokretica

Žene, što ima, jel tko rodio? 
    Pozdrav od mene i Lee

Svi su jos u komadu 😄 pusa Lei i tebi! 😙

• Mamuka
    13. Listopad 2017. 20:56

barbs

Mamuka

Vidis, isprobat cu to…Sutra ga puštamo sa sveki jer idemo kupiti perilicu i neke sitnice… Mislim da ce mi se mozak opuuustitii

Mi smo micicu prvi put ostavili kad su joj bila 3 miseca jer smo imali svadbu i za tih par sati šta smo bili vani u nekom drugom svitu i pričama mi je dalo snage za narednih x dana.
    Jesmo mame ali triba nam i još nešto osim beba čisto da ostanemo normalne i imamo snage za sve izdržat.

zelimobebu2701
    13. Listopad 2017. 21:33

Suncokretice jel ima kakvih novosti? 😊
    😘 za vas dvije!!

• sretna
    13. Listopad 2017. 21:39

Mamuka

barbs

Mamuka

Vidis, isprobat cu to…Sutra ga puštamo sa sveki jer idemo kupiti perilicu i neke sitnice… Mislim da ce mi se mozak opuuustitii

Mi smo micicu prvi put ostavili kad su joj bila 3 miseca jer smo imali svadbu i za tih par sati šta smo bili vani u nekom drugom svitu i pričama mi je dalo snage za narednih x dana.
    Jesmo mame ali triba nam i još nešto osim beba čisto da ostanemo normalne i imamo snage za sve izdržat.

Tamo.smo i mi L ostavili sa 3 mj, a mi smo bili na svadbi. Ajmeee koji gust, imala sam osjecaj ko da sam pustena s lanca 😂 mozda zvucim kao nemajka, ali to kad bi otisla na par sati.bez malog negdje, totalni preporod i kao sto kazes, napunis se energijom za x dana i sve.lakse ide.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.