Giovi - oooo znam. Mi smo na ljeto krečili i radili generalku cijelog stana. Znala bi nešto oribati i onda zadovoljno sjediti i gledati to. :D
Sad se spremam od ponedjeljka opet to talk u početi raditi jer su nam sve stvari za bebu kod moje mame pa da ih pomalo nosimo doma.
Ali ja nosim rukavice i pazim da luftam. Daj se pazi, pogotovo sad pred kraj...
E i super su vam cipelice. *. *
Jel netko zna te brojeve cipela, dobili smo čizmice broj 22, kužim da su one već za hodače... koliko moramo čekati da ih možemo obući? :D
Dojenjei caj ili.voda…svugdje ce te procitat da im nista ne treba osim cice, ali kao sto je netko napisao, meni je to nepojmljivo i je slazem se s tim da im mlijeko sluzi i za zed i glad i sve. Tako da sam ja svom davala malo caja od komoraca hippovig naravni nezaserenog.
Na kraju, moj savjet je da slusate svoj unutarnji glas i tako postupite bez obzira sta mi sve rekle i sta vi sve procitale. Svatko ima svoje misljenje i najbolje da se njime vodi.
Potpisujem 😃

Nije mi dobro stavilo, potpisujem ovaj dio: Na kraju, moj savjet je da slusate svoj unutarnji glas i tako postupite bez obzira sta mi sve rekle i sta vi sve procitale. Svatko ima svoje misljenje i najbolje da se njime vodi.
Giovi ajme meni, podsjeća me na Odred za čišćenje. Fuuuuuuuuj 😫 Svaka čast :)

Ma imala sam ja rukavice i omotala si majicu oko nosa i usta i otvorila sirom prozor ali uzalud mi to kad sam se zavlacila unutra i ispod elemenata a tamo nema gdje pobjeci te pare. Ali to sam rijesila,sad mi ostale samo prasine,paucine,nakupljene sitnice i pizd...za pobacati i sl. Ovo tvrdokorno sam sve rijesila...
Sto se tice brojeva cipelica,ja sam narucivala od 0-9 ili 18mj. Ne sjecam se sta je pisalo. I ovako su to samo za sminku i meni za gust tako da mi sad brojevi nisu bitni bas. Ako nista drugo,stavim ih na privjesak

E i super su vam cipelice. *. *
Jel netko zna te brojeve cipela, dobili smo čizmice broj 22, kužim da su one već za hodače… koliko moramo čekati da ih možemo obući? :D
Ako me sjecanje dobro sluzi, L je broj 22 nosio sa 2 godine. Sada sa 3.5 je na 27/28 ovisno o kalupu

Ne, pardon, sa 2 godine je nosio 23/24, a sa oko godinu i pol je 21/22

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji