Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    14. Listopad 2017. 10:24

Jutro curke... ja evo pijem kavu pa cemo muz i ja do Cvjetnog na rucak s kumovima... dan je divan...sinoc sam imala takve bolove da sam mislila da je krenulo, ali svi trudove opisuju kao bol koja se javlja u pravilnim periodima, mene je to bolilo konstantno bez prekida... na kraju se smirilo pa sam zaspala...bas me zanima sta ce mi rec na pregledu.
    Mamisiti jel imas ti ikakve bolove?

• Barbi13
    14. Listopad 2017. 10:31

mamisita27

Hocu. Kako se ti osjecas, bbrletic?

Evo idemo na pregled,inace sam dobro malo sam napeta al ok

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

LadyN
    14. Listopad 2017. 10:47

Belle84

Jutro curke… ja evo pijem kavu pa cemo muz i ja do Cvjetnog na rucak s kumovima… dan je divan…sinoc sam imala takve bolove da sam mislila da je krenulo, ali svi trudove opisuju kao bol koja se javlja u pravilnim periodima, mene je to bolilo konstantno bez prekida… na kraju se smirilo pa sam zaspala…bas me zanima sta ce mi rec na pregledu.

Jutro...
    I meni sinoc bili bolovi , vise kao grcenje crijeva ali nisam sigurna,  kratko trajali i ponavljali se ... odlucila sam brojati razmak , i zaspala...znavi nike strasna bol bila ali ipak je bolilo i tebuh mi je bio jako tvrd!
    A danas nista kao da se nije nista dogodalo iako je meni ipak prerano da se ipak bilo sto prokrene... 
    Pa sam bas htjela pitati kako zapravo izgledaju ti lazni trudovi,jer citam da se mogu pojaviti i 4tj ranije ... 

zelimobebu2701
    14. Listopad 2017. 10:48

sanjchi255

zelimobebu2701

Mame jeste nastavile piti Prenatal ili nešto od tih vitamina nakon trudnoće? Meni je moj pri kraju pa ne znam da li da kupujem, ako mi neće trebat kad rodim.

Ja sam bas pitala svog doktora kad sam bila kod njega zadnji put, jer imam jos 2 kom elebaby za popit i ostala sam bez zeljeza..reko je da je elebaby odradio svoje i da ne moram kupovat, a poslje poroda ako cu dojit da mogu pit postnatal centravit (neato takvoga😅) a za zeljezo mi je dao recept i reko da ga popijem do kraja, bit ce ga i za poslje poroda ali da nece naskodit, da ga slobodno nastavim pit tj. da ga potrosim dok se malo ne iznormalizira sve to u organizmu…nadam se da sam pomogla😊

Ok, hvala ti, neću ni ja onda više kupovati 😊😊

mc_mouse
    14. Listopad 2017. 10:56

Položila ispit i krepao nam auto 😭😭😭😭😭😭 čekamo HAK. 

• sretna
    14. Listopad 2017. 10:57

mc_mouse

Položila ispit i krepao nam auto 😭😭😭😭😭😭 čekamo HAK.

Cestitke!! I zao mi je zbog auta :(

• sretna
    14. Listopad 2017. 11:02

Bbrletic sretno! Cekamo te s vijestima

• Barbi13
    14. Listopad 2017. 11:13

sretna

Bbrleticsretno! Cekamo te s vijestima

Evo me na ctg

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

luce <3
    14. Listopad 2017. 11:21

Mc_mouse cestitam na polozenom ispitu!!! Zao mi je zbog auta

14. Listopad 2017. 11:46

Belle84

Jutro curke… ja evo pijem kavu pa cemo muz i ja do Cvjetnog na rucak s kumovima… dan je divan…sinoc sam imala takve bolove da sam mislila da je krenulo, ali svi trudove opisuju kao bol koja se javlja u pravilnim periodima, mene je to bolilo konstantno bez prekida… na kraju se smirilo pa sam zaspala…bas me zanima sta ce mi rec na pregledu.

Tako je i mene jucer ujutro bolilo uzas zivi! Kakvi intervali, boli 10 min(to je meni intrrval hahaha) bez prestanka pa 5 min bude ok pa boli ko menga pola sata sa povremenom boli u ledima. Mi otisli do Arene, ja jedva gledam iskreno a relativno ok sam spavala.i mene zanima sta ce mi rec u uto. Bas sam velika, sad cekam muza u ducanu i morala sam sjest uffff

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.