Mamuka, oooo daaaa... Danas je kuma dosla na kavu i bome mi je bilo super vidjeti nekoga tko nisu nasi roditelji i njegova nona Jedva cekam da idem na pice negdje, pa makar na sat vremena dok je npr D s muzem... zvuci grozno aliiiii... Bas mi faaaaliiii
Meni to ne zvuci grozno nego dapace normalno i ljudski... Svi mi imamo potrebe za drustvom i socijalizacijom...
Sretna, neeee, ne zvucis k'o nemajka nego kako je Luce napisala to je ljudski... Meni jedino bude cusno kad netko kao moja frendica od prvih tjedana je pustala bebace sa mamom da ona i decko mogu izlaziti vani i to ne jednom mj nego pet - sub svaaaaki tjedan... to mi je vec cuuudnooo... i nepojmljivo ali svatko kroji svoj zivot kako hoce + twinsi su bili na ADu i onda ona meni kaze da mogu malog dati baki servis i izaci... ok na par sati ali jos nisam spremna pustiti ga cijelu noc na cuvanje nekome...
Slijedeci mj cu dogovoriti termin kod frizerke... bas imam potrebu da se sredim
Diego spava vec pola h... u soku sam.. Muz je isto otisao.. ja lezim na kaucu i gledam film na RTLu... Kojeg NARAVNO nisam stigla pratiti aaaliii nema veze Radujem se sutrasnjem izlaskuuuu 😍😍😍😍 Doduse ujutro aaaaaliii isto ok hahhaha i namontirao je muz novu komoduuuu
U redu je uzet par sati za sebe,malo se opustit i popit kavicu sa prijateljicom ili obavit soping al sad da svaki vikend lumpujem nema sanse,neozbiljno i jos blizanci
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ljepa komoda barbs a i frajer na tv nije los😆sutra se ljepo opusti i napuni baterije na suncu uz kavicu😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Cure moj savjet vam je svakako da održavate neka druženja koja ne uključuju bebače.
Pričati ćete o njima sigurno, ali oni nek budu kući.
Da, na prvom mistu smo mame ali nismo time pristale bit sve ostalo. Mislim da sve znate neku curu koja se zatvorila u kuću i posvetila samo dici i bome ja ne znam da je ijedna bas sritna i zadovoljna time tj kažu da jesu al njihovo psihičko stanje bas ne odražava to.
Svi tribamo svojih 5 minuta i nemojte se toga sramiti jer to je NORMALNO.
Znate kako ste na faksu nakon ispita bili izludjeni i slomljeni i kako je izlazak vani bio ko ponovno rodjenje?? E tako je i sad. Samo ovo su ispiti života i polažemo ih svaki dan. 🤣
Mamuka, mi vjerujes da osobno ne znam nikoga tko se pri rodjenju djetera zadrzao doma i samo djeci posvetio? Osobno znam da je netko smanjio druzenja s frendicama radi decka i iznenada vise nitko ne postoji... sve frendice koje imam i koje si mame se trude biti socijalizirane i jedva cekaju free time bez djece...
Sortiraj odgovore
Najstariji