Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Listopad 2017. 21:41

Mamuka, oooo daaaa... Danas je kuma dosla na kavu i bome mi je bilo super vidjeti nekoga tko nisu nasi roditelji i njegova nona  Jedva cekam da idem na pice negdje, pa makar na sat vremena dok je npr D s muzem... zvuci grozno aliiiii... Bas mi faaaaliiii

luce <3
    13. Listopad 2017. 21:46

Meni to ne zvuci grozno nego dapace normalno i ljudski... Svi mi imamo potrebe za drustvom i socijalizacijom... 

barbs
    13. Listopad 2017. 21:58

Sretna, neeee, ne zvucis k'o nemajka nego kako je Luce napisala to je ljudski... Meni jedino bude cusno kad netko kao moja frendica od prvih tjedana je pustala bebace sa mamom da ona i decko mogu izlaziti vani i to ne jednom mj nego pet - sub svaaaaki tjedan... to mi je vec cuuudnooo... i nepojmljivo ali svatko kroji svoj zivot kako hoce + twinsi su bili na ADu i onda ona meni kaze da mogu malog dati baki servis i izaci... ok na par sati ali jos nisam spremna pustiti ga cijelu noc na cuvanje nekome... 

barbs
    13. Listopad 2017. 22:02

Slijedeci mj cu dogovoriti termin kod frizerke... bas imam potrebu da se sredim 
    Diego spava vec pola h... u soku sam.. Muz je isto otisao.. ja lezim na kaucu i gledam film na RTLu... Kojeg NARAVNO nisam stigla pratiti aaaliii nema veze  Radujem se sutrasnjem izlaskuuuu 😍😍😍😍 Doduse ujutro aaaaaliii isto ok hahhaha i namontirao je muz novu komoduuuu

barbs
    13. Listopad 2017. 22:03

• Barbi13
    13. Listopad 2017. 22:05

U redu je uzet par sati za sebe,malo se opustit i popit kavicu sa prijateljicom ili obavit soping al sad da svaki vikend lumpujem nema sanse,neozbiljno i jos blizanci

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    13. Listopad 2017. 22:10

Ljepa komoda barbs a i frajer na tv nije los😆sutra se ljepo opusti i napuni baterije na suncu uz kavicu😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Mamuka
    13. Listopad 2017. 22:12

Cure moj savjet vam je svakako da održavate neka druženja koja ne uključuju bebače.
    Pričati ćete o njima sigurno, ali oni nek budu kući. 
    Da, na prvom mistu smo mame ali nismo time pristale bit sve ostalo. Mislim da sve znate neku curu koja se zatvorila u kuću i posvetila samo dici i bome ja ne znam da je ijedna bas sritna i zadovoljna time tj kažu da jesu al njihovo psihičko stanje bas ne odražava to.
    Svi tribamo svojih 5 minuta i nemojte se toga sramiti jer to je NORMALNO.
    Znate kako ste na faksu nakon ispita bili izludjeni i slomljeni i kako je izlazak vani bio ko ponovno rodjenje?? E tako je i sad. Samo ovo su ispiti života i polažemo ih svaki dan. 🤣

barbs
    13. Listopad 2017. 22:18

Ja cu vec sl tj dog kavu bez Diega 

barbs
    13. Listopad 2017. 22:21

Mamuka, mi vjerujes da osobno ne znam nikoga tko se pri rodjenju djetera zadrzao doma i samo djeci posvetio? Osobno znam da je netko smanjio druzenja s frendicama radi decka i iznenada vise nitko ne postoji... sve frendice koje imam i koje si mame se trude biti socijalizirane i jedva cekaju free time bez djece... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.