Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    13. Listopad 2017. 22:28

bbrletic13

Hedgehog

Uh espumisan za odrasle sam ja koristila prije trudnoće za nadutost. Divan je.

A znam da je frendici pedijatar to rekao za bebu da te kapi koristi. Vidim da dosta pedijatara to savjetuje.

Hedgehog kako si mi?

Dobro. Danas sam iskoristila lijepi dan, pa da obavim svašta nešto. Joj curke. Haha. Držim vam svima fige za ugodan vikend. Bez trudova. :) 

Barkleys
    13. Listopad 2017. 22:29

Poslali mi pola poruke... Ugl, ovo za vikend se odnosi na bbrletić i sretnu :) 

• Barbi13
    13. Listopad 2017. 23:05

Hedgehog

Poslali mi pola poruke… Ugl, ovo za vikend se odnosi na bbrletić i sretnu :)

Sutra mi je pregled u rodilistu svaka dva dana kad preneses,puna mi je kapa pregleda i sirenja nogu😨

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

13. Listopad 2017. 23:18

Bbrletic 

Slazem se 😩

Aurora1611
    13. Listopad 2017. 23:36

Mamuka hvala na savjetima, znam da u puno stvari pretjerujem ali prva je bebica i ponekad se brinem bez razloga ali zato se uvijek tu vama pojadam jer znam da cete razumjeti i vi koje ste iskusnije dati nam savjet! 
    Nista to nije hladno to je samo realno 😊
    Joj kupila sam biogaiu s d3 vitaminom a moram joj davati k1+d3 one kapsule tak da od te biogaie moram odustati, a trenutno nemam novaca da joj kupim opet drugu biogaiu jer je kod nas preko 100 kn, moram pricekati porodiljnu 😩

• Sanchy8
    13. Listopad 2017. 23:50

Pozdrav, ima li koja termin 22.10.?
    Kako se osjećate?:) Ja bih sad trebala na ctg svako drugi dan,a udaljen mi doktor i rodilište 5o minuta u jednom smjeru..ima li stvarno potrebe prije termina ići toliko na ctg?

D

• blu5
    13. Listopad 2017. 23:59

Drage trudnice!Skicnem vas ja malo kao i Maslacak.Super ste,bas neka pozitiva na ovom forumu😊Aurora, normalna je tvoja reakcija, ja sam bila ista sa prvom bebom.Ogugla covik s vrimenom.Sta se tice izlazaka, najnormalnije je da se zelite malo opustit u odraslom svijetu i okruzenju, jer zidovi pritiscu😥Drzite se trudnice a vi koje ste rodile brz oporavak vam zelim!Nisam vas citala od pocetka, al bi vam samo za rodiliste obavezno napomenula Purelan mast za bradavice ili neku jeftiniju varijantu(mislim da u dm-u nesto postoji, nisam probala) i obavezno nesto za pojest!Ja sam rodila u 2.40, i umrla skoro od gladi do dorucka.

zelimobebu2701
    14. Listopad 2017. 00:18

Mame jeste nastavile piti Prenatal ili nešto od tih vitamina nakon trudnoće? Meni je moj pri kraju pa ne znam da li da kupujem, ako mi neće trebat kad rodim. 

14. Listopad 2017. 01:02

Sanchy8

Pozdrav, ima li koja termin 22.10.?
    Kako se osjećate?:) Ja bih sad trebala na ctg svako drugi dan,a udaljen mi doktor i rodilište 5o minuta u jednom smjeru..ima li stvarno potrebe prije termina ići toliko na ctg?

Ja sam prvi ctg imala mislim u 37tj pa u 38tj i 39tj. I sad svaka tri dana imam pregled i ctg kako mi je termin prosao.

barbs
    14. Listopad 2017. 01:52

Hesgehog, neka si iskoristila lijepo vrijeme..
    Mi cemo za vikend usetnju uz more 
    Blu, ooo daaaa, zidovi pritiiiiscu  I ja sam koristila Purelan! Spas za bradaviceeeee!!
    Siego je spavao od 21.30 do 1 i nesto i zbudio se za cicanje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.